Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Мен едино Be the one ми харесва. Дано направи отново песни които ще ми харесват Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Мен едино Be the one ми харесва. Дано направи отново песни които ще ми харесват Blow your mind не те ли кефи? Room for 2? :Д А слуша ли с Тройе клипа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Hotter than hell и Be the one са ми любимите, но още не е имала нещо "УАУ". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Blow your mind не те ли кефи? Room for 2? :Д А слуша ли с Тройе клипа? Слушах ги, не ме кефат особено. А това Тройе не съм слушал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Hotter than hell и Be the one са ми любимите, но още не е имала нещо "УАУ". Hotter than hell... няма такава зарибявка. Не очаквайте нещо различно в албума. Каза, че песните ще са в същата линия, по която са правени излезлите й сингли. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Top Of Pops още съществува, не мога да повярвам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Много добра! Dua и Zara ще се съревновават коя да е по-най. btw, Sean също доста напредва. Не знам от кога се занимава с музика професионално, но забелязвам, че като участва в една песен, винаги е перфектен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Бионсе в Билборд 200 албуми, с три албуми тази седмица - Lemonade, Beyonce, Sasha Fierce КРАЛИЦА! :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 1 000 000 000 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Да си припомним този мегахит. :з Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Да си припомним този мегахит. :з Тази повече ми харесваше, даже и рингтон ми беше Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Тази повече ми харесваше, даже и рингтон ми беше Мале, като ги слушам тия песни такава носталгия ме хваща, ще кажеш, че съм някъв 30 годишен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Рири пак си заряза албума. Love On The Brain, Sex With Me, Desperado, Consideration, Pose... все песни, които едва ли щяха да станат хитове. Първите две дори вече са, Sex With Me е 10 седмици в Топ 10. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Taзи песен заслужаваше да е МЕГА ГИГА УЛТРА ХИПЕР ХИТТТТТТТТТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Опаааа Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Опаааа Weeknd & Selena ? еййй голяма мръсница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Опаааа ДАА БЕЕЕ ЩЕ МАЧКАТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Техноритъм и контрации!!! Селена БЪРЗО да го употреби за ft и да смаже с хит!!! Много се радвам за нея. Миличка, давай - покажи коя си на цял свят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Поне е по-ниска от него. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Техноритъм и контрации!!! Селена БЪРЗО да го употреби за ft и да смаже с хит!!! Много се радвам за нея. Миличка, давай - покажи коя си на цял свят. Невероятна е Селена! Само канадски .... търси! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Не мога, мислех, че е фейк :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Много ги шипвам. :з Дано не е само pr stunt. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Дано не е само pr stunt. Виж Селенка как гледа право в камерата на едната снимка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 11 Report Share Публикувано Януари 11 Виж Селенка как гледа право в камерата на едната снимка Просто им дава внимание!!! Обаче Сел винаги, когато наближава да пуска албум/сингъл е с гадже и после ги зарязва. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари