Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Очакваме ли да зареже Абел, след като го използва за хит и известност? И след това ще каже - Някои хора са за една нощ, други за цял живот а трети само за Уикенд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Очакваме ли да зареже Абел, след като го използва за хит и известност? Е, че тя поначало за това се е хванала с него, тия снимки толкова фалшиви ми изглеждат, че повече няма накъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Как да не я обичаш ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 И след това ще каже - Някои хора са за една нощ, други за цял живот а трети само за Уикенд А Абел ще скандализира с нова половинка и като описание на снимката с нея, ще напише "I just fucked two bitches 'fore I saw you" Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 А Абел ще скандализира с нова половинка и като описание на снимката с нея, ще напише "I just fucked two bitches 'fore I saw you" И Селчето върща : I do not pray for love, I just pray for fame #SameOldMistakesJB&co. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много скоро 1 млрд. за този паметен хит! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 След Абел, на ред е Дрейк и Селена да са пар. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Връхлетя ме гениална мисъл! Селена може би е промотирала и подкрепила Абел, пускайки снимка на задника си, заради фразата от новата му песен: "Like Selena, Ass shaped Like Selena" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Как ли ще се казва новата двойка? Abelena? The Welena? Selab? Telena? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Ablena / Sebel Ужас. Джелена е топ *само като име* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 No heaven could not wait for uuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 И Селчето върща : I do not pray for love, I just pray for fame #SameOldMistakesJB&co. :roll1: :roll1: Връхлетя ме гениална мисъл! Селена може би е промотирала и подкрепила Абел, пускайки снимка на задника си, заради фразата от новата му песен: "Like Selena, Ass shaped Like Selena" И аз си го мислех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 :roll1: :roll1: И аз си го мислех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Този филм преди 2 дни го изтрих от PC, диска ми вече е пълен и трия филми, видеоклипове и песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Този филм преди 2 дни го изтрих от PC, диска ми вече е пълен и трия филми, видеоклипове и песни. Този филм е легендарен! Мога да го гледам всеки ден! :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Този филм е легендарен! Мога да го гледам всеки ден! :д Да, но Биг Мама повече ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Да, но Биг Мама повече ме кефи. What about Норбит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 What about Норбит Нямам го гледано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Нямам го гледано. Каквоооо?! Мигом да го сваляш и гледаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Каквоооо?! Мигом да го сваляш и гледаш! Скучно ми е да гледам филми. Затова не съм в тек с филмската индустрия . Повтарям си вече гледани филми или документарни (автобиографични) за познати персони Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 #secretproject от Селена. Не се знае дали е фотосесия за списание, албум или нов клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Направих зашеметяващо откритие - на втория припев Ейбъл пее "I only fuck you when it's half past five" и в оригиналния запис, не само на лайфовете #само2годинизакъснях Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 New hit ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 New hit ? Защо се бавят още с колаборацията им с Дуа и Мартин Гарикс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари