Senhor Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Готвим ли се за див скандал след като едната ми съквартирантка ми е ровила из шкафа и най-нагло ми е използвала тавата без дори да ме пита? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Готвим ли се за див скандал след като едната ми съквартирантка ми е ровила из шкафа и най-нагло ми е използвала тавата без дори да ме пита? Ще има истински pop, dance, disco, latino & grammy скандал! :D 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 В 1:00 часа сутринта наше време, Зейн ще пусне новата си песен "Still got time" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Утре излиза клипа на Prince Royce с Шакира "Deja Vu" от новия му албум, който излезе преди седмици. Песента е много тъпа бачата песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Ще има истински pop, dance, disco, latino & grammy скандал! :D Хахахахахах, омг, много съм зле. Ама кой може да ме вини, де - като видиш спама на зайка, в коя тема да си помисля, че съм? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Слушаме ли хубава музика Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Бийбър подкрепя новата песен на Зейн: justinbieber: VIBES @zayn @partynextdoor https://www.instagram.com/p/BSChF7pj3NQ/?ta...by=justinbieber 12 hours ago Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Селена пак си взима почивка. -_- Аман! Тъкмо навлезе в чартовете, ся пак излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Селена пак си взима почивка. -_- Аман! Тъкмо навлезе в чартовете, ся пак излиза. Няма такова нещо. До няколко дни излиза клипа на It aint me и тя участва в него. Очаква се много скоро информация за новия сингъл. Снимала е две реклами. Сега е в Южна Америка при Абел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Няма такова нещо. До няколко дни излиза клипа на It aint me и тя участва в него. Очаква се много скоро информация за новия сингъл. Снимала е две реклами. Сега е в Южна Америка при Абел. Засякох една реклама наскоро с нея по телевизията, за хубавата й и здрава коса, подобна на тези на Ева Лонгория. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Никаква почивка няма Селена. Просто е отишла при Абел, дори в момента е на негов концерт, има снимки, а и е пуснала видео в Инстаграм сторито си Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Днес трябва да излезе новият сингъл на Деми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Don Omar пусна новия си сингъл "Encanto" от предстоящия си албум. Албумът ще излезе през лятото. Тогава ще трябва да чуем и съвместния му сингъл с Рики https://www.facebook.com/notes/don-omar/don...154744406103355 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Кралица Кейти отново е ТОП 10 навсякъде! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Кралица Кейти отново е ТОП 10 навсякъде! И аз това забелязах, браво! ТОП новината на деня: The Weeknd is featured on a track called "Lust For Life" on the Lana Del Rey's upcoming album! :ba: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Днес трябва да излезе новият сингъл на Деми. Отменено за петък. Дано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Зейн ще пусне втория си албум през лятото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Трейлъри като този показват защо Лана Дел Рей винаги ще има своето място в музиката, независимо дали проектите ѝ са успешни или не! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Трейлъри като този показват защо Лана Дел Рей винаги ще има своето място в музиката, независимо дали проектите ѝ са успешни или не! Обичам я тази жена... просто е едно от най-добрите неща, случили се в музиката.... А и да не пренебрегваме този знак Още един дует между нея и Абел - сбъдната мечта! Очаквам албума с нетърпение.. Всички фенове пишат, че има голям преход от "Born To Die" към "Lust For Life" ... изумителна! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Страхотна е просто- дано да има и клип в такава стилистика, например дуета с The Weeknd. Искам и песен в стил Blue Jeans... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Днес ''нова''песен от Селена - саундтрак. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Днес ''нова''песен от Селена - саундтрак. Към? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Уж Кейти ще пуска скоро Witness, дано е факт. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Към? 13 reasons why. Тя е продуцент на проекта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари