Fast Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Малко късно открих топлата вода, ама тази песен е уникална: А помеждувпрочем така и не разбрах толкова време що има "Latino" в заглавието. Що не му отдадем собствена тема? От Октомври миналата година темата за Рики Мартин е и за латино музика. Тук също е позволено да се обсъжда, но не е много желателно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 И Хуанес пропя на английски: Despacito на наградите снощи: https://www.cachicha.com/2017/04/presentaci...billboard-2017/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Песента на Катето разбива! Доста ново звучене като за нея. Определят го като 'бебето на California Girls и Dark Horse'. Ако бяха оставили и няколко секунди само с бийт щеше да е още по-добре. Жалко, че този сингъл може би ще докаже теорията ми, че вече каквото и да пусне Кейти, хората няма да й го направят супер хит заради прекалено дългата пауза, по време на която я позабравиха. Дано да не съм прав. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не ми харесва на Кейти песента, тя и слабичко върви с гледанията. На Ариана новата ми харесва много повече: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Песента на Катето разбива! Доста ново звучене като за нея. Определят го като 'бебето на California Girls и Dark Horse'. Ако бяха оставили и няколко секунди само с бийт щеше да е още по-добре. Жалко, че този сингъл може би ще докаже теорията ми, че вече каквото и да пусне Кейти, хората няма да й го направят супер хит заради прекалено дългата пауза, по време на която я позабравиха. Дано да не съм прав. Това е супер глупаво и невярно. По тази логика хората не трябваше да правят Hello хитова, също така Тейлър Суифт спокойно може да се откаже да си пуска албума - хората няма да ѝ го направят успешен, заради почивката. Никой не е длъжен всяка година/през година да бълва албуми. Всичко си е до песни, не до колко време няма да те има. Мен песента ме кефи, мисля, че ще е хит. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Коментарите под песента са ужасни... почти нито един положителен, явно наистина няма да я направят хит, но просто защото я намират за ужасна и слаба. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ужасно много ми напомня на ''Cheap thrills''. Самата песен има нещо отблъскващо и върви много зле като продажби. Какво се случва с Пери ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Това е супер глупаво и невярно. По тази логика хората не трябваше да правят Hello хитова, също така Тейлър Суифт спокойно може да се откаже да си пуска албума - хората няма да ѝ го направят успешен, заради почивката. Никой не е длъжен всяка година/през година да бълва албуми. Всичко си е до песни, не до колко време няма да те има. Мен песента ме кефи, мисля, че ще е хит. Тейлър не е правила толкова огромна пауза. Последният сингъл от 1989 е от началото на 2016 и ако приемем, че започне новата ера в края на лятото-началото на есента 2017 стават година и половина почивка. На Кейти последния сингъл от Prism е от средата на 2014, а първия от тази ера- началото на 2017- две години и половина. И то след два не толкова успешни последни сингъла от ерата- абе направо да си го кажем 3 години без хит. Прекалено много за когото и да е... освен Адел. Но дори и на Адел ѝ беше трудно да направи мега хит след Hello. За мен максимума, който може да си позволи един изпълнител е година-година и половина след последния сингъл от успешна ера. Има много примери за мотали се повече от това артисти, които са флопнали после. Кейти всъщност не е най-шокиращият случай, тя поне си има изградени позиции от предните албуми, но някои като Lorde просто ме изумяват. Ново име с един единствен мега хит, което вместо да си утвърждава името, явно си повярва прекалено много и направи 3-4 години пауза между албуми. А музиката ѝ е страхотна, включително и Green Light. В това отношение ще похваля любимката ти Лана, че не си позволява такива гафове и с това много ме радва. Старае се момичето и на всеки 1-2 години пуска албум за феновете, без излишни превземки колко е голяма и каква пауза може да си позволи. Катя още не може да влезе в ТОП 10 на iTunes, а песента, която излезе в часовете след нея директно отиде на номер 1... Новата кралица на попа доброволно напусна трона... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Тейлър не е правила толкова огромна пауза. Последният сингъл от 1989 е от началото на 2016 и ако приемем, че започне новата ера в края на лятото-началото на есента 2017 стават година и половина почивка. На Кейти последния сингъл от Prism е от средата на 2014, а първия от тази ера- началото на 2017- две години и половина. И то след два не толкова успешни последни сингъла от ерата- абе направо да си го кажем 3 години без хит. Прекалено много за когото и да е... освен Адел. Но дори и на Адел ѝ беше трудно да направи мега хит след Hello. За мен максимума, който може да си позволи един изпълнител е година-година и половина след последния сингъл от успешна ера. Има много примери за мотали се повече от това артисти, които са флопнали после. Кейти всъщност не е най-шокиращият случай, тя поне си има изградени позиции от предните албуми, но някои като Lorde просто ме изумяват. Ново име с един единствен мега хит, което вместо да си утвърждава името, явно си повярва прекалено много и направи 3-4 години пауза между албуми. А музиката ѝ е страхотна, включително и Green Light. В това отношение ще похваля любимката ти Лана, че не си позволява такива гафове и с това много ме радва. Старае се момичето и на всеки 1-2 години пуска албум за феновете, без излишни превземки колко е голяма и каква пауза може да си позволи. Катя още не може да влезе в ТОП 10 на iTunes, а песента, която излезе в часовете след нея директно отиде на номер 1... Новата кралица на попа доброволно напусна трона... Е, ако броим така с последни сингли - да, прав си. Но все си мисля, че ако набара яката песен ще види голям хит, независимо колко дълга пауза е имала. А и да не говорим, че Ритъма си е хит, вече близо 200 милиона, а ако броим лирик видеото - отдавна ги е направила. Бон Апети е много различна песен, хората се шокираха, но пък може да се приеме и да стана хит. Все пак си е radio friendly. Мен лично ме кефи, надявам се да се оцени и като пусне видеото. Lorde наистина много си повярва, като си даде толкова дълга пауза, но сега се вижда, че дори с нещо коренно различно от нея, а именно комерс - не жъне успехи. Лана с Love, която си е типично неин стил си имат г/д сходни гледания. Но пък и Лана си прави музика от сърце, със замисъл, истински Артист. Точно това ми харесва у нея. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Страхотна песен! Ариана е класа, няма две мнения по въпроса! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Кейта май се превърща в Бритни на новото десетилетие Краят на миналото десетилетие мега успешно, 2-3 мега успешни ери с клипове и краха идва лека по-лека Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Нишата на Кейти бе взета от Селена Гомез и Ариана Гранде - това е истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Нишата на Кейти бе взета от Селена Гомез и Ариана Гранде - това е истината. Обратно имената, Гранде има повече тежест Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Обратно имената, Гранде има повече тежест Ариана Гранде се води за много по-добър вокалист от Katy Perry и поради този факт не я сложих първа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Young Ariana run pop Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ариана Гранде се води за много по-добър вокалист от Katy Perry и поради този факт не я сложих първа. Добре, обаче тази песен It ain't me и мен ме грабна, първата песен на Селена която ми е харесала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Добре, обаче тази песен It ain't me и мен ме грабна, първата песен на Селена която ми е харесала. Тотален хит. Audio-то мина по гледания проекта на Кейти Пери и в момента е в top 10 по продажби в USA. Да видим дали първия сингъл от новия албум ще добие същия успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Е, ако броим така с последни сингли - да, прав си. Но все си мисля, че ако набара яката песен ще види голям хит, независимо колко дълга пауза е имала. А и да не говорим, че Ритъма си е хит, вече близо 200 милиона, а ако броим лирик видеото - отдавна ги е направила. Бон Апети е много различна песен, хората се шокираха, но пък може да се приеме и да стана хит. Все пак си е radio friendly. Мен лично ме кефи, надявам се да се оцени и като пусне видеото. Lorde наистина много си повярва, като си даде толкова дълга пауза, но сега се вижда, че дори с нещо коренно различно от нея, а именно комерс - не жъне успехи. Лана с Love, която си е типично неин стил си имат г/д сходни гледания. Но пък и Лана си прави музика от сърце, със замисъл, истински Артист. Точно това ми харесва у нея. Ритъмът наистина си е хит и това ме радва- ерата няма да е тотален флоп. Но е доста под нивото на Кейти- едно ТОП име, каквото беше тя в първите три ери вече щеше да гони милиарда. И аз все още имам някаква надежда, обаче. Бон Апетит сама по себе си е доста яка песен и според мен обложката е това, което конкретно в Ютуб най-много отблъсква хората. С нещо в стил тази на California Girls щеше да радва много повече, ама... Чакам да видя с клипа какво ще направи. Нишата на Кейти според мен беше заета от много имена, които по един или друг начин или бяха бонбонени, но качествени, или скандализираха с мега клипове. Това между другото го обсъждаха доста хора при по-слабото представяне на CTTR- по време на голямата пауза просто се появиха нови и доста по-активни изпълнители. Абе аз ще си чакам основната любимка Аврил, която наскоро направи 10 години от последния голям хит, пък Кейти ако евентуално вземе да докопа някакъв голям успех, пак ще се кефя... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 "Regarding her forthcoming album, he notes that he has “heard song after song that could be a single.”" - Ryan Tedder on #SG2 ОХ ДАНО!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ритъмът наистина си е хит и това ме радва- ерата няма да е тотален флоп. Но е доста под нивото на Кейти- едно ТОП име, каквото беше тя в първите три ери вече щеше да гони милиарда. И аз все още имам някаква надежда, обаче. Бон Апетит сама по себе си е доста яка песен и според мен обложката е това, което конкретно в Ютуб най-много отблъсква хората. С нещо в стил тази на California Girls щеше да радва много повече, ама... Чакам да видя с клипа какво ще направи. Нишата на Кейти според мен беше заета от много имена, които по един или друг начин или бяха бонбонени, но качествени, или скандализираха с мега клипове. Това между другото го обсъждаха доста хора при по-слабото представяне на CTTR- по време на голямата пауза просто се появиха нови и доста по-активни изпълнители. Абе аз ще си чакам основната любимка Аврил, която наскоро направи 10 години от последния голям хит, пък Кейти ако евентуално вземе да докопа някакъв голям успех, пак ще се кефя... Да и аз смятам, че обложката отблъсква, пона на мен така ми действа. Ако тези снимки, дето пусна са от клипа, ще мачка като луда. За мен е грях как много изпълнители си оставят потенциални хитове в албумите нереализирани, пример Legendary Lovers, или Лана - Dark Paradise, Off to the races... ненормални! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 За мен е грях как много изпълнители си оставят потенциални хитове в албумите нереализирани, пример Legendary Lovers, или Лана - Dark Paradise, Off to the races... ненормални! Като тeзи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Пуснете си един невероятен хит! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Когато сме при хитовете, да си припомним времената Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Bruno Mars оглави отново чарта Billboard Pop Songs Bruno Mars оглавява класацията на Billboard Pop Songs за осми път, с изкачването на "That's What I Like" от 2 на 1 позиция тази седмица. С това, Mars достига постижението на Justin Timberlake, който досега беше изпълнителят с най-много солови парчета, изкачили се до върха на класацията за 24-годишната й история, което обхваща въртене по 167 мейнстрийм радио станции с формат Топ 40, по данни на Nielsen Music. Mars и Timberlake споделят петото място в класацията за изпълнители с най-много поп парчета, оглавили класацията. На първо място са Katy Perry и Rihanna с по 11 сингъла, а след тях следват Maroon 5 и P!nk с по 9 песни. "That's What I Like" е вторият сингъл от третия албум на Bruno “24K Magic”. Заглавният сингъл беше на 5 позиция в Pop Songs през декември. Осемте песни на Mars, оглавили класацията, са: "Nothin' On You" (B.o.B feat. Mars), една седмица, 22 май 2010 "Just the Way You Are" три седмици, от 30 октомври 2010 "Grenade" пет седмици от 5 февруари 2011 "It Will Rain" една седмица, 4 февруари 2012 "Locked Out of Heaven" пет седмици от 29 декември 2012 "When I Was Your Man" три седмици от 13 април 2013 "Uptown Funk!" (Mark Ronson feat. Mars), шест седмици от 7 февруари 2015 "That's What I Like" една седмица (засега) Mars оглавява класацията за девети път, ако броим написаната от него песен “Right Round” на Flo Rida, която се задържа на върха за две седмици през 2009, преди да влезе в класацията като артист. Освен това, той участва в писането и продуцирането на всички осем песни, с които е достигнал до 1 място в Pop Songs. "That's What I Like" води класацията Hot R&B Songs за десета седмица, след като беше на върха на Hot R&B/Hip-Hop Songs за четири. Изпълнителят за пръв път е на 1 място и в двете класации. Албумът “24K Magic” прекара 8 седмици на върха на Top R&B/Hip-Hop Albums (където Bruno също за пръв път е на върха), а от дебюта си на 10 декември, записът се задържа в топ 3. Албумът 24K Magic е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Despacito от наградите: http://www.telemundo.com/entretenimiento/2...7?image=8301920 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари