Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

:roll1: :roll1:

Ама какво е това лирик видео?? Отврат.. тази жена няма ли себеуважение?

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Много ми е тъжно, че тая песен е приятна и не я изпя някоя с нежен глас като Селена или Ариана, ами я пее Баба Яга.

О, Ариана я видяхме колко може да пее на живо, Селена пък абсурд. Впрочем последният сингъл на Ариана е флопче? :))

Сподели в други сайтове

О, Ариана я видяхме колко може да пее на живо, Селена пък абсурд. Впрочем последният сингъл на Ариана е флопче? :))

Моляяя? Къде Ариана не е пяла добре на живо? Ако говориш за Side To Side от VMAs, тя беше на колело през първата минута от изпълнението, напълно нормално беше да не й достига въздух, глупава концепция, но я виж това:

Това е един от най-големите и универсални таланти на съвременната сцена. Лейди Яга като изкара такива тонове ми се обади.

Селена може да не е добра на живо, но има приятен глас и идеално щеше да пасне на песента.

Everyday не е със силни продажби, но да имаме предвид три факта:

1. Това е най-слабата песен от Dangerous woman.

2. Песента е четвърти сингъл от албума.

3. Ариана е на турне и не промотира песента.

И само за сравнение ще дам продажбите (общи) на двата първи сингъла: Dangerous Woman и Perfect Illusion

Ariana Grande - Dangerous Woman 1,060,000

Lady Gaga - Perfect Illusion 250,000

З А Л Е З Е, примирете се.

Сподели в други сайтове

Боровинке, каква е тази омраза към Гага?!

Колко е продала с последният албум Арианчето?

Защото на Бильонсе ми се видяха много ниски продажбите, пък нали била номер 1 за годината...

Сподели в други сайтове

Повече отколкото Гага ще продаде и безплатно да си пусне албума.

:roll1: :roll1: :roll1:

Сенуж, продажбите на албумите с много малки изключения не са с високи цифри. Не са като гледанията, трябва да се запознаеш по-обстоино преди да коментираш.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Повече отколкото Гага ще продаде и безплатно да си пусне албума.

Стига, мацка, да не се караме за едни певици!

Попитах от любопитство, а не с цел заяждане!

Другата ни любимка - Азалия също се заби в 9-та глуха :((

Сподели в други сайтове

Стига, мацка, да не се караме за едни певици!

Попитах от любопитство, а не с цел заяждане!

Другата ни любимка - Азалия също се заби в 9-та глуха :((

Аз не се карам с никого, просто не допускам да се омаловажава най-големият талант от младото поколение, за да се извисява залязла вещица, която промотира изнасилването, макар че самата тя е изживяла такова... ако разбира се не си го е измислила, за да предизвика интерес към нищожната си персона.

Сподели в други сайтове

Аз не се карам с никого, просто не допускам да се омаловажава най-големият талант от младото поколение, за да се извисява залязла вещица, която промотира изнасилването, макар че самата тя е изживяла такова... ако разбира се не си го е измислила, за да предизвика интерес към нищожната си персона.

Моля? Какво? Кога? Защо?

Това за първи път ги чувам, сега ще се разровя по темата...стана ми интересно.

Сподели в други сайтове

Моля? Какво? Кога? Защо?

Това за първи път ги чувам, сега ще се разровя по темата...стана ми интересно.

В едно радио шоу беше казала, че е изнасилена от музикален продуцент. В същото време обаче засне клип, промотиращ изнасилването (Do What You Want), което се чете ужасно в контекста на връзката й с мъж, срещу когото са повдигнати серия от обвинения за изнасилване. Затова и проектът беше зарязан.

Сподели в други сайтове

В едно радио шоу беше казала, че е изнасилена от музикален продуцент. В същото време обаче засне клип, промотиращ изнасилването (Do What You Want), което се чете ужасно в контекста на връзката й с мъж, срещу когото са повдигнати серия от обвинения за изнасилване. Затова и проектът беше зарязан.

Ужас! Тя има ли акъл изобщо?!

Сподели в други сайтове

Ужас! Тя има ли акъл изобщо?!

Акъл вероятно има много, но просто на всяка цена искаше да е скандална и прекрачи границата. И това отбеляза началото на нейните спадове и падения. И вероятно затова направи завой в кариерата си.

Сподели в други сайтове

Ама аз не казвам, че успехът на Bon Appetit е по-голям от този на The Cure. Просто казвам, че Гага както блесна, така и угасна, а Кейти ще се завърне. То е показателно, че успехите на най-слабия сингъл на едната и на най-силния на другата (в последните 3-4 години) са сравнително близки като показатели.

Аз през цялото време сравнявам новите ери на двете изпълнителки.

Много ясно, че ''CTTR'' ще е сто пъти по-успешна от ''PI'' или ''MR'' - комерсиална песен и radio friendly.

Уви като я сравним с ''Applause'' ( подобна на нея ) виждаме, че нещата при двете не са толкова различни.

Нека Katy да пусне албум като ''Joanne'' ( ужасен е - не го хваля ) и да видим дали ще постигне половината на Гага.

Лирик видеото е скандално - скандално слабо.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Акъл вероятно има много, но просто на всяка цена искаше да е скандална и прекрачи границата. И това отбеляза началото на нейните спадове и падения. И вероятно затова направи завой в кариерата си.

Е, нали се тиражираше, че мениджърът й държи правата над видеото и след като се разделиха той е забранил да го пуска. То така и не излезе официално изказване от нея за това видео, нито за онова на "Винъс"...

Извинявай, ама да си изживяла такова нещо и после да го снимаш?! Wtf?! И все пак можеха да се изрежат тези кадри и да останат само тези с гиричките, там, където е гола с вестниците и мятаща се по чер сутиен върху президента Кели.

Сподели в други сайтове

Тази година събитието е било посветено на Рей Кавакубо . Ако ти е интересно , тук има доста точна информация :

ЦЪК

Мерси, много яко. Но най-добри са екстравагантните тоалети на Макуин.

Сподели в други сайтове

Няколко хубави новини:

Много скоро се очаква първия сингъл от новия албум на Селена Гомез. Можеш да си дадеш имейла в сайта и и да получиш екскузливно информация!

info: selenagomez.com

''The cure'' почва бавно, но славно да се изкачва в класациите за стрийминг и продажби. Откакто е пусната официално почти не е напускала top 10 на UK а днес се е изкачила още 2 позиции и заема номер 8. В САЩ също от 50 място се изкачи на 34 което не е никак зле. В spotify набира все повече скорост и вече се намира на 31 място WW.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...