Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Кейти Пери защо полудя така..Толкова и се кефех, че беше единствената която не се правеше на луда. Много фенове ще загуби.

Нашоркала се с бело, затва!

Сподели в други сайтове

Искам нова музика от Рики. Стига е снимал филми, турнета, концерти.

Почти 1 година мина от Венте Пака. Дано Дон Омар като пусне албума вътре да е песента му с Рики.

Рики трябва да е записал нещо, беше преди месеци в студиото.

Сподели в други сайтове

Новото на Кейти е много яко.Тоя албум се очертава banger.

+1

Най-сетне и Кейти се поразчупи, много я харесвам така! Личи си, че е много променена и израснала душевно, браво! Чакам албума с нетърпение.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

И мен новата на Кейти и Ники ме зариби, дано по-натам да е сингъл и да го клипират.

Колко жалко, че хората с години натякваха на Кейти, че трябва да се промени, защото уж била прекалено бонбонена, а сега като действително го направи ставаме свидетели на такъв флоп на новата продукция. И все пак аз лично очаквам албума с нетърпение, това определено ще е нещо запомнящо се.

Сподели в други сайтове

Камила пръсна с песен. Това ще е новия тотален хит, никакви Кейтита.

Макар че не мога да отрека колко ме кефи, че Кейти си разнообрази музиката. Личи си, че тези песни са правени за лично удовлетворение, а не да са мегахитове на всяка цена. Мен лично не ми харесват, но е хубаво, че реши да си има по-разчупена ера.

Сподели в други сайтове

И мен новата на Кейти и Ники ме зариби, дано по-натам да е сингъл и да го клипират.

Колко жалко, че хората с години натякваха на Кейти, че трябва да се промени, защото уж била прекалено бонбонена, а сега като действително го направи ставаме свидетели на такъв флоп на новата продукция. И все пак аз лично очаквам албума с нетърпение, това определено ще е нещо запомнящо се.

Пука ли ти за глупавите класации и бройки гледания? Музиката и днес е 100 пъти по-яка от всичко, което е издавала досега. И да флопне комерсиално с тая ера, who cares, когато продукцията е интересна, смислена, новаторска, по-трудно смилаема.Нека расте Катя, не е балама тя.

Сподели в други сайтове

Пука ли ти за глупавите класации и бройки гледания? Музиката и днес е 100 пъти по-яка от всичко, което е издавала досега. И да флопне комерсиално с тая ера, who cares, когато продукцията е интересна, смислена, новаторска, по-трудно смилаема.Нека расте Катя, не е балама тя.

Ами мен принципно не само успеха на дадена ера ме вълнува (иначе отдавна да съм отписал Аврил :D), но Кейти от край време си я представях като новата кралица на попа и ако се беше стабилизирала като хитмейкърка и с този албум, щеше съвсем категорично да е сред най-ярките претендентки в това (а те не са много- Риана, Бионсе и... май са тези, ако и Тейлър се задържи още- и тя). Но нямам против да ни предлага проекти, които тя самата съвсем очевидно чувства близки до себе си. Предлага ни доста арт тази ера, доволен съм.

Сподели в други сайтове

Аз съм супер доволен от Кейти, от предишния албум само Legendary Lovers и Dark Horse харесвах, защото са различни. Да продължава все така да скандализира, хората ще свикнат и нещата ще си дойдат на мястото.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Излязоха авторите на албума на Кейти - тя се е включила в създаването на почти всички песни, без една, Сия участва в 2 парчета, а Макс Мартин - в други две, освен Chained и Bon Appetit.

Сподели в други сайтове

Луис Фонси е потвърдил, че ще открива ShowMatch 2017 с Despacito като го е питал водещия :P

marcelo tinelli‏Verified account

@cuervotinelli

Querido @LuisFonsi , podemos confirmar que vas a estar el lunes 29 en el primer programa de #Showmatch2017 cantando en vivo??

И Луис Фонси е казал, че може да разчита на него :P

@LuisFonsi:

Luis Fonsi Retweeted marcelo tinelli

Amigo mío @cuervotinelli , cuenta conmigo!! Feliz de estar ahí contigo en la apertura de #showmatch2017 #Despacito

11 hours ago

Сподели в други сайтове

Песента на Селена ме зариби ужасно много.

Очаквам да стане хит. :)

А аз не :3fdb8960598fa63e:

Цитат

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...