Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Водещи на наградите на Билборд тази вечер ще са Лудакрис и Ванеса Хъджънс.

Ще пеят Maйли, Ed Sheeran, Дрейк, Бруно Марс, John Legend, Lorde, Jason Derulo, Imagine Dragons, Селин Дион, Halsey, Ники Минаж с Лил Уейн, Camilla Cabello. Шер ще получи наградата за ИКОНА.

Определено ще са интересни наградите тази година:

http://www.usmagazine.com/entertainment/ne...formers-w482869

Сподели в други сайтове

Онази дето още мачка Гага. :Vishenka_05:

Онази е прекалено абстрактно обръщение за траверс със съмнителни гласови данни. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Онази е прекалено абстрактно обръщение за траверс със съмнителни гласови данни. :Vishenka_05:

То за това още се твърди, че Гага е мъж правещ се на жена.

Излез на улицата и питай няколко случайни минувачи коя е по-красива! Сигурен съм, че никой няма да посочи мама монстър. :whistling:

Глупаво е да нападаш Кейти с неща, които се твърдят за Гага. Флоп, без хитове последните години и стряскащо излъчване - не е Кейти със сигурност!

Сподели в други сайтове

Още ли се обсъждат напъните на Гага за кариера? :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Gaga е въздухът, който дишаме. :Vishenka_05:

Ако си сложиш главата под градския транспорт съм съгласен :Vishenka_05:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Ако си сложиш главата под градския транспорт съм съгласен :Vishenka_05:

Ще сложа тази на Весо фена и на Кейти Пери там :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Започна се с игрите:

Chayanne преди час: Здравейте, приятели! Искате да гледате официалния клип и зад кулисите на новия ми сингъл Que Me Has Hecho с Wisin? Слушайте, за да го отключите.

CHAYANNE

1 hr

Hola mis amigos! Quieren ver el video oficial y BTS de mi nuevo sencillo #QueMeHasHecho junto mi hermano @Wisin? Escucha para desbloquearlo! 🎶 http://smarturl.it/QueMeHasHechoWS

Сподели в други сайтове

Бруно Марс уникално изпълнение както винаги макар и с балада снощи на Билборд. Жалко, че Бруно не спечели. Не знам Дрейк с какво толкова спечели толкова награди.

Шантажа на Шакира флопна, не спечели. Ники Джем я взе наградата за най-добра латино песен. Виждате ли какъв супер "хит" е Шантажа-гола вода.

Гледанията й не важат, когато имаш супер тъпа песен.

Очаквайте най-ужасния й албум тези дни.

Камила беше страхотна. Ще ми е интересно да й чуя албума.

Днес Луис Фонси и Daddy Yankee ще пеят Деспасито на Големия Финал в The Voice, както и Майли, и много други.

Сподели в други сайтове

Супер че пял тази хубава песен :Vishenka_05: не разбирам какво толкова харесват тази That's what I like.

Иначе Drake си заслужава всичките награди, и кралицата Би се е закитила не с малко важни награди -

Top Female Artist, Top Touring Artist, Top R&B Artist, Top R&B Album, Top R&B Tour :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Супер че пял тази хубава песен :Vishenka_05: не разбирам какво толкова харесват тази That's what I like.

Иначе Drake си заслужава всичките награди, и кралицата Би се е закитила не с малко важни награди -

Top Female Artist, Top Touring Artist, Top R&B Artist, Top R&B Album, Top R&B Tour :3fdb8960598fa63e:

А Рири?

Сподели в други сайтове

А Рири?

Сигурно пак са я пренебрегнали, както за Грами. После ще видя какво е спечелила.

Много се зарадвах за Дрейк. Страшно много израсна и прави страхотни песни.

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...