Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Билетите за Бионсе на Коачела 2018 започват да се продават още от утре. Искат да намажат от фурора около пораждането. :3fdb8960598fa63e:

Раждане се казва. Пораждане звучи като посиране :hahaha:

Сподели в други сайтове

Очаквам да си измислят от гъза някакви постижения на Beyawnce, за да могат отново да ѝ дадат незаслужено някакви награди и всички медии да примират по кралицата, все едно е второто пришествие.

Бионсе - Английското Преси. :3fdb8960598fa63e:

Опа, Бионсе няма хит от 2008-ма, а Преслава от 2015.

Сподели в други сайтове

Преди 18 години на 30 май 1999 първият англоезичен албум на Рики Мартин Ricky Martin 1999 беше директно на върха в Билборд 200 и никой друг латино изпълнител до ден днешен не успя да го направи- нито Шакира, нито Енрике Иглесиас.

https://www.facebook.com/Billboard/videos/v...e=2&theater

Сподели в други сайтове

Телефоните вече развалят концертите и не можеш да се забавляваш както преди години. Едно време нямаше телефони, а сега всичко снима на концертите. Същото е на концерта в Барселона преди 2 дена:

Сподели в други сайтове

Телефоните вече развалят концертите и не можеш да се забавляваш както преди години. Едно време нямаше телефони, а сега всичко снима на концертите.

Ми, не ги гледай, ма :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ми, не ги гледай, ма :mf_surrender:

И не съм ти ма. Ами не е интересно цялата публика да снима на концертите. От една страна хубаво за тези, които не могат да присъстват и да могат да го гледат после в нета, ама от друга публиката е някаква пасивна.

Сподели в други сайтове

И тук да го кажа: прогнозите ми за новият албум на Шакира "Еl Dorado" се сбъднаха. Днес влиза едва на номер 15 в Билборд 200 при албумите, а в Билборд за латино албуми влиза на номер 2, само при латино поп албумите влиза на номер 1. Много слаби продажби, сингли. Още преди да излезе албумът, знаех, че ще флопне.

Щом една компилация с летни хитове дебютира на номер 1 при латино албумите, а на Шакира не може, а влиза на номер 2, какво да говорим.

Шакира е много слаба напоследък. Гледа си само Пике и изобщо не я интересува да промотира албума.

Сподели в други сайтове

Новата песен на Maite Perroni, чийто клип излиза посред нощ наше време днес:

https://open.spotify.com/album/7FvIkcyYTd9iOJApAdxomS

De- spa- cito :P

Despacito и Vente Paca винаги присъстват в листата ми. Това са най-яките испански песни излизали в последно време и не са ми омръзнали изобщо. :P

А личната ми фейс страница на Рики за България вече има почти 55 000 души. :P

Сподели в други сайтове

Кралица Рири е снимала клип тези дни към съвместната им песен с Dj Khaled :P

rihannadaily-1496918738995.jpg

Много ги превъзнасяте изпълнителите- кралици, принцеси, а са най-обикновени хора.

Сподели в други сайтове

Много ги превъзнасяте изпълнителите- кралици, принцеси, а са най-обикновени хора.

Само Рики заслужава такава титла, нали? :1000 (29):

Разбира се, че са обикновени хора, но това, което правят с музиката и въздействието си е необикновено. Та затова и заслужено ги наричаме Кралици (на музиката).

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Само Рики заслужава такава титла, нали? :1000 (29):

Разбира се, че са обикновени хора, но това, което правят с музиката и въздействието си е необикновено. Та затова и заслужено ги наричаме Кралици (на музиката).

Кога съм казвала за Рики, че е крал?

Смешно е за Яница, Александрова да ги изкарвате кралици.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...