Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

MTV's Greatest video of the Century - Кое е видеото на столетието ? :3fdb8960598fa63e:

http://www.mtv.co.uk/mtv-music-1/news/mtvs...now-information

Katy с VIP пакети от албума продавала и билети за турне.

+1 за поста на Senhor,

Песента Witness ми харесва, на първо слушане на албума.

Where did Katy Perry go wrong ?

According to the Guinness Book, Beyoncé is the 3rd best known artist in the world, only behind Madonna and Michael Jackson. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

According to the Guinness Book, Beyoncй is the 3rd best known artist in the world, only behind Madonna and Michael Jackson. :Vishenka_05: [/b]

Е тва е щото е илюминатска курв@ и пратеник на лукавия, да не си помислите нещо друго. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Страшно недооценен!

Страхотно пее, песента я бях чувала, ама за първи път виждам кой пее, както и другата Perfect Strangers.

Сподели в други сайтове

Даа, трябва да се популяризира повече.

Ще пуска дебютен албум и после есен-зима турне в Европа:

https://www.facebook.com/jpcoopermusic/

Албумът чак на 22 септември, а още сега може предварително да се поръчва.

И хората казват, че е много подценен:

И в Гласът на Холандия е пял:

Пее по-добре дори от Зара Ларсън, Луиса Джонсън:

На Dua Lipa и Шом Мендес казват, че са изтрити изпълненията им от Capital Summertime Ball 2017 и питат хората защо.

Сподели в други сайтове

Кейти беше детронирана в Щатите от SZA. Сега е номер 1 само в 7 държави.

Разсъждавам си, че ако Bon Appeti не беше сингъл, а Witness и Кейти си беше запазила визията от CTTR, нещата щяха да се развиват по-добре...

Сподели в други сайтове

Кейти беше детронирана в Щатите от SZA. Сега е номер 1 само в 7 държави.

Разсъждавам си, че ако Bon Appeti не беше сингъл, а Witness и Кейти си беше запазила визията от CTTR, нещата щяха да се развиват по-добре...

И аз така си мисля, но определено нямаше да е чак толкова добре колкото предните ери. Но песните й можеше да са поне ТОП 10 хитове и албума да не изпада толкова бързо от уравнението. От друга страна е важно и тя самата как се чувства като човек, а очевидно с тази визия се чувства 'себе си', така че не знам дали трябва да я виним само защото това е подпомогнало комерсиалния й неуспех. Но Witness определено трябваше да е сингъл преди Bon Appetit и Swish Swish, по-силна е от тях.

Аз колкото повече превъртам албума, толкова повече се зарибявам по всички песни. Мисля, че това ми се случва за първи път с албум на Кейти- някак си преди винаги е имало и пълнежи по тавите й, освен може би в Teenage Dream, но този път всичко ми се струва на мястото и не знам защо получава толкова негативни коментари. Може би защото е твърде различен и твърде не-Кейти Пери.

Сподели в други сайтове

И аз така си мисля, но определено нямаше да е чак толкова добре колкото предните ери. Но песните й можеше да са поне ТОП 10 хитове и албума да не изпада толкова бързо от уравнението. От друга страна е важно и тя самата как се чувства като човек, а очевидно с тази визия се чувства 'себе си', така че не знам дали трябва да я виним само защото това е подпомогнало комерсиалния й неуспех. Но Witness определено трябваше да е сингъл преди Bon Appetit и Swish Swish, по-силна е от тях.

Аз колкото повече превъртам албума, толкова повече се зарибявам по всички песни. Мисля, че това ми се случва за първи път с албум на Кейти- някак си преди винаги е имало и пълнежи по тавите й, освен може би в Teenage Dream, но този път всичко ми се струва на мястото и не знам защо получава толкова негативни коментари. Може би защото е твърде различен и твърде не-Кейти Пери.

И на мен ми харесва целият албум, за разлика от Prism, където имаше силни хитове, но като цяло албумът е слаб по мое мнение.

Явно тази година жените са много слаби, след като Кейти все пак е най-стриймваната worldwide :1000 (29):

•Katy Perry

•Shakira

•Ariana Grande

•Selena Gomez

Сподели в други сайтове

И аз мисля, че ако си беше с визията на CTTR щеше да има повече успехи, и разбира се реда на синглите. Втори, че дори и първи трябваше да е Witness, трети Routlette/Hey hey hey.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

И аз мисля, че ако си беше с визията на CTTR щеше да има повече успехи, и разбира се реда на синглите. Втори, че дори и първи трябваше да е Witness, трети Routlette/Hey hey hey.

Justice for Swish, swish!

Аз наистина не мога да си обясня защо Bon Appetit е сингъл, единственото логично обяснение е, че е заради Migos.

И като се сетя, че слуховете бяха, че ще бъде с Ариана :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Justice for Swish, swish!

Аз наистина не мога да си обясня защо Bon Appetit е сингъл, единственото логично обяснение е, че е заради Migos.

И като се сетя, че слуховете бяха, че ще бъде с Ариана :1000 (29):

Bon Appetit е жестока, но не и за втори сингъл, дойде им ту мач на хората.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

На никой не му дреме за Шакира, всички коментират провала на Кейти Пери.

На други ни е по-интересен Летният Бал от снощи на Уембли.

Продължават да качват още от изпълненията.

Сподели в други сайтове

На други ни е по-интересен Летният Бал от снощи на Уембли.

Продължават да качват още от изпълненията.

Шакира е безинтересна вече, скука и половина.

Сподели в други сайтове

Шакира е безинтересна вече, скука и половина.

Вярно е. Тв оглупя съвсем покрай Пике.

Ама Летният бал на Capital от вчера е интересен.

Сподели в други сайтове

Литъл Микс са разбили снощи. Така се радвам колко са успешни последните няколко години, сещам се покрай Salute ерата колко се надявах да станат масово известни, макар и да не мислих, че ще се случи. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Жената хит - Шакира ПАК с мегахит за лятото, евала на тази жена! Супер успешен албум се задава, 2 мегахита - какво повече да иска?

Цитат

Сподели в други сайтове

Жената хит - Шакира ПАК с мегахит за лятото, евала на тази жена! Супер успешен албум се задава, 2 мегахита - какво повече да иска?

Ами не, пълен провал е албума к много бързо ми омръзна и едва на номер 15 в Билбирд 209 влезе, а в Билборд за лстинк е номер 2, само за латино поп е номер 1. У нас Ме енаморе много бързо омръзна, а и като гледам едва прави гледания. Някои реални фенове са разочаровани от Шакира.

Сподели в други сайтове

Ами не, пълен провал е албума к много бързо ми омръзна и едва на номер 15 в Билбирд 200 влезе, а в Билборд за латино е номер 2, само за латино поп е номер 1. У нас Ме енаморе много бързо омръзна, а и като гледам едва прави гледания. Някои реални фенове са разочаровани от Шакира.

Сподели в други сайтове

Ами не, пълен провал е албума к много бързо ми омръзна и едва на номер 15 в Билбирд 200 влезе, а в Билборд за латино е номер 2, само за латино поп е номер 1. У нас Ме енаморе много бързо омръзна, а и като гледам едва прави гледания. Някои реални фенове са разочаровани от Шакира.

И това, че е дебютирал на 2ро място в латино класацията го прави пълен боклук? Изкарала е засега 2 мегахита от него, малко ли е?

Цитат

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...