Alter Ego Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 MTV's Greatest video of the Century - Кое е видеото на столетието ? http://www.mtv.co.uk/mtv-music-1/news/mtvs...now-information Katy с VIP пакети от албума продавала и билети за турне. +1 за поста на Senhor, Песента Witness ми харесва, на първо слушане на албума. Where did Katy Perry go wrong ? According to the Guinness Book, Beyoncé is the 3rd best known artist in the world, only behind Madonna and Michael Jackson. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 According to the Guinness Book, Beyoncй is the 3rd best known artist in the world, only behind Madonna and Michael Jackson. [/b] Е тва е щото е илюминатска курв@ и пратеник на лукавия, да не си помислите нещо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Страшно недооценен! Страхотно пее, песента я бях чувала, ама за първи път виждам кой пее, както и другата Perfect Strangers. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Страхотно пее, песента я бях чувала, ама за първи път виждам кой пее, както и другата Perfect Strangers. Даа, трябва да се популяризира повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Даа, трябва да се популяризира повече. Ще пуска дебютен албум и после есен-зима турне в Европа: https://www.facebook.com/jpcoopermusic/ Албумът чак на 22 септември, а още сега може предварително да се поръчва. И хората казват, че е много подценен: И в Гласът на Холандия е пял: Пее по-добре дори от Зара Ларсън, Луиса Джонсън: На Dua Lipa и Шом Мендес казват, че са изтрити изпълненията им от Capital Summertime Ball 2017 и питат хората защо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Кейти беше детронирана в Щатите от SZA. Сега е номер 1 само в 7 държави. Разсъждавам си, че ако Bon Appeti не беше сингъл, а Witness и Кейти си беше запазила визията от CTTR, нещата щяха да се развиват по-добре... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Кейти беше детронирана в Щатите от SZA. Сега е номер 1 само в 7 държави. Разсъждавам си, че ако Bon Appeti не беше сингъл, а Witness и Кейти си беше запазила визията от CTTR, нещата щяха да се развиват по-добре... И аз така си мисля, но определено нямаше да е чак толкова добре колкото предните ери. Но песните й можеше да са поне ТОП 10 хитове и албума да не изпада толкова бързо от уравнението. От друга страна е важно и тя самата как се чувства като човек, а очевидно с тази визия се чувства 'себе си', така че не знам дали трябва да я виним само защото това е подпомогнало комерсиалния й неуспех. Но Witness определено трябваше да е сингъл преди Bon Appetit и Swish Swish, по-силна е от тях. Аз колкото повече превъртам албума, толкова повече се зарибявам по всички песни. Мисля, че това ми се случва за първи път с албум на Кейти- някак си преди винаги е имало и пълнежи по тавите й, освен може би в Teenage Dream, но този път всичко ми се струва на мястото и не знам защо получава толкова негативни коментари. Може би защото е твърде различен и твърде не-Кейти Пери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 И аз така си мисля, но определено нямаше да е чак толкова добре колкото предните ери. Но песните й можеше да са поне ТОП 10 хитове и албума да не изпада толкова бързо от уравнението. От друга страна е важно и тя самата как се чувства като човек, а очевидно с тази визия се чувства 'себе си', така че не знам дали трябва да я виним само защото това е подпомогнало комерсиалния й неуспех. Но Witness определено трябваше да е сингъл преди Bon Appetit и Swish Swish, по-силна е от тях. Аз колкото повече превъртам албума, толкова повече се зарибявам по всички песни. Мисля, че това ми се случва за първи път с албум на Кейти- някак си преди винаги е имало и пълнежи по тавите й, освен може би в Teenage Dream, но този път всичко ми се струва на мястото и не знам защо получава толкова негативни коментари. Може би защото е твърде различен и твърде не-Кейти Пери. И на мен ми харесва целият албум, за разлика от Prism, където имаше силни хитове, но като цяло албумът е слаб по мое мнение. Явно тази година жените са много слаби, след като Кейти все пак е най-стриймваната worldwide :1000 (29): •Katy Perry •Shakira •Ariana Grande •Selena Gomez Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 И аз мисля, че ако си беше с визията на CTTR щеше да има повече успехи, и разбира се реда на синглите. Втори, че дори и първи трябваше да е Witness, трети Routlette/Hey hey hey. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 И аз мисля, че ако си беше с визията на CTTR щеше да има повече успехи, и разбира се реда на синглите. Втори, че дори и първи трябваше да е Witness, трети Routlette/Hey hey hey. Justice for Swish, swish! Аз наистина не мога да си обясня защо Bon Appetit е сингъл, единственото логично обяснение е, че е заради Migos. И като се сетя, че слуховете бяха, че ще бъде с Ариана :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Justice for Swish, swish! Аз наистина не мога да си обясня защо Bon Appetit е сингъл, единственото логично обяснение е, че е заради Migos. И като се сетя, че слуховете бяха, че ще бъде с Ариана :1000 (29): Bon Appetit е жестока, но не и за втори сингъл, дойде им ту мач на хората. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Bon Appetit е жестока, но не и за втори сингъл, дойде им ту мач на хората. Именно, да, можеше да не е сингъл и просто да й направи клип на по-късен етап. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Качват още от изпълненията от Лвтния бал на Capital- Рокабай, Шон Мендес, Дуа Липа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 :ba: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 :ba: Уникална е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 На никой не му дреме за Шакира, всички коментират провала на Кейти Пери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 На никой не му дреме за Шакира, всички коментират провала на Кейти Пери. На други ни е по-интересен Летният Бал от снощи на Уембли. Продължават да качват още от изпълненията. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 На други ни е по-интересен Летният Бал от снощи на Уембли. Продължават да качват още от изпълненията. Шакира е безинтересна вече, скука и половина. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Шакира е безинтересна вече, скука и половина. Вярно е. Тв оглупя съвсем покрай Пике. Ама Летният бал на Capital от вчера е интересен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Литъл Микс са разбили снощи. Така се радвам колко са успешни последните няколко години, сещам се покрай Salute ерата колко се надявах да станат масово известни, макар и да не мислих, че ще се случи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Утре очаквам да кажете, че следващия сингъл на Кейти е провал защото е пуснат в дъждовен ден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Жената хит - Шакира ПАК с мегахит за лятото, евала на тази жена! Супер успешен албум се задава, 2 мегахита - какво повече да иска? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Жената хит - Шакира ПАК с мегахит за лятото, евала на тази жена! Супер успешен албум се задава, 2 мегахита - какво повече да иска? Ами не, пълен провал е албума к много бързо ми омръзна и едва на номер 15 в Билбирд 209 влезе, а в Билборд за лстинк е номер 2, само за латино поп е номер 1. У нас Ме енаморе много бързо омръзна, а и като гледам едва прави гледания. Някои реални фенове са разочаровани от Шакира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Жената хит - Шакира ПАК с мегахит за лятото, евала на тази жена! Супер успешен албум се задава, 2 мегахита - какво повече да иска? Ами не, пълен провал е албума к много бързо ми омръзна и едва на номер 15 в Билбирд 200 влезе, а в Билборд за латино е номер 2, само за латино поп е номер 1. У нас Ме енаморе много бързо омръзна, а и като гледам едва прави гледания. Някои реални фенове са разочаровани от Шакира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Ами не, пълен провал е албума к много бързо ми омръзна и едва на номер 15 в Билбирд 200 влезе, а в Билборд за латино е номер 2, само за латино поп е номер 1. У нас Ме енаморе много бързо омръзна, а и като гледам едва прави гледания. Някои реални фенове са разочаровани от Шакира. И това, че е дебютирал на 2ро място в латино класацията го прави пълен боклук? Изкарала е засега 2 мегахита от него, малко ли е? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари