Alter Ego Публикувано Юни 15 Report Share Публикувано Юни 15 SOME SOURCES TOLD E! News THAT BEYONCÉ CHECKED IN AT THE HOSPITAL USING ANOTHER NAME. Lmaooooo that bitch will never stop amaze me. Just imagine scene : Nurse: HEYYYY BEYONCÉ OMG BEY: Im not Beyoncé for you, I am Rachel Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 След като доста пъти изслушах Witness, вече спокойно мога да заявя, че за мен това е най-добрият албум на Кейти Пери. Никога преди не е пускала толкова изпипан и цялостно заформен албум, в който всички песни да звучат зарибяващо и да са си на мястото, да не говорим колко е различно и нестандартно звученето на целия проект, даже бих казал експериментално. И дори и Бон Апетит и Swish Swish влизат в тази графа- човек може да гледа по съвсем различен начин на тях преди и след албума. Браво на Катя, независимо дали опитът й да е различна с този проект бъде успешен във времето или не, тя получава още няколко точки от мен и ме запазва като фен. Все още ми е трудно да реша коя от всички тези страхотни песни трябва да е следващ сингъл, но ако оставим настрана фаворита ми още от миналата година- Witness- и ако трябва да избирам само една от другите песни, това може би е Roulette. Това парче има в себе си както някаква завладяваща специфичност, така и зарибяваща динамичност- шансът й за хит е много голям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Кейти ще дебютира на първо място в Билборд 200 със 180-195k sales plus streaming. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Кейти ще дебютира на първо място в Билборд 200 със 180-195k sales plus streaming. Казах ли аз, казах. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Почти 200k е добре, дано да остане така. Иронично, но в крайна сметка Гага и Кейти стигнаха дотам да продават горе-долу еднакви бройки албуми. Да вземат да клипират някоя от тупалките си в албумите и може и голям хит да вземат да направят, макар че Кейти вече си има такъв тази ера- Chained to the Rhythm. Но много ми се иска нещо на нивото на Roar. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Почти 200k е добре, дано да остане така. Иронично, но в крайна сметка Гага и Кейти стигнаха дотам да продават горе-долу еднакви бройки албуми. Да вземат да клипират някоя от тупалките си в албумите и може и голям хит да вземат да направят, макар че Кейти вече си има такъв тази ера- Chained to the Rhythm. Но много ми се иска нещо на нивото на Roar. Колко е продала Гарга през първата седмица? Сега видях, малко повече. Коза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Despacito остава на върха за 6-та поредна седмица във Великобритания: http://www.officialcharts.com/chart-news/l...umber-1__19431/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Има огромен шанс Деспасито да стане една от най-омразните песни на човечеството. Страшно много ме зарибява, но цялото това бълване не е на хубаво - имам чувството, че звучи отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Определено е една от най-противните песни в последните години. Недоумявам какъв огромен хит е и то по целия свят, както Зайка не пропуска да ни информира. Има толкова много песни от същия жанр, които заслужават такъв успех, а не тази боза. Повръщам като я чуя, а знам, че след няколко дни като се върна в България, ще върви отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Същото беше и с Макарена, Gangnam Style и т.н- нищо изненадващо. Ще отмине до няколко месеца и ще остане в историята като мега хит. Официални цифри за Кейти от HDD- 187k SPS. Аз съм много доволен, очаквах под 100k, като се има в предвид колко рязко й паднаха продажбите на песните. Но и тя използва добър пазарен трик с tour bundle-а, все още си има усет. Официално най-добрата първа седмица за жена тази година! Да видим сега какво ще направи Lorde, а за Тейлър предполагам, че няма нужда да се чудим дали ще стане най-продаваната като издаде нейния албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Аз изглежда вече остарявам, защото повечето хитове в последно време трудно ги понасям или са ми някакви безлични, а песните, които наистина ме грабват, като Malibu, Sign of the Times, Crying in the Club, на Little Mix общо взето всеки сингъл, не са кой знае какви хитове. Не разбирам защо хората нямат вкус. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Аз изглежда вече остарявам, защото повечето хитове в последно време трудно ги понасям или са ми някакви безлични, а песните, които наистина ме грабват, като Malibu, Sign of the Times, Crying in the Club, на Little Mix общо взето всеки сингъл, не са кой знае какви хитове. Не разбирам защо хората нямат вкус. :1000 (29): Same Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Аз изглежда вече остарявам, защото повечето хитове в последно време трудно ги понасям или са ми някакви безлични, а песните, които наистина ме грабват, като Malibu, Sign of the Times, Crying in the Club, на Little Mix общо взето всеки сингъл, не са кой знае какви хитове. Не разбирам защо хората нямат вкус. :1000 (29): Просто това са най-хубавите песни в последните месеци, не е в теб проблема. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Луис Фонси благодари, че Despacito стигна 2 милиарда гледания: 2 милиарда за 6 месеца! Уау, това е уникално. Благодаря на Daddy Yankee, Zuleyka Rivera , на авторите на песента и разбира се на всеки един от вас за страхотната подкрепа, без вас не би било възможно. #Благодаренсъм https://www.facebook.com/luisfonsi/photos/a...e=3&theater А пък Рики получи бели рози от Джован по случай 1 милиард гледания на Венте Пака и му каза,че го обича. И като стана въпрос за Despacito, тя е паднала на номер 2 в City Top 10 миналата седмица след като беше номер 1 7 поредни седмици, ще видим днес дали ще пада още в 14:00 часа. В Airplay Chart на The Voice TV е паднала от номер 1 на номер 12 чак миналата събота, ще видим днес къде ще е, ама беше 4 седмици на върха. В N-JOY Top 40 хората продължават да гласуват за Деспасито и вече 4 или 5 седмици е на върха, ще видим дали и днес ще се задържи в 11:00 класацията. Във Витоша топ 40 е номер 2, след като беше 5 седмици номер 1, ще видим утре дали ще е пак така. Despacito ремикс става най-дълго властващата чуждоезична песен на номер 1 във Великобритания- вече за 6-та поредна седмица: https://www.facebook.com/worldmusicawards/p...e=3&theater Despacito е най-бързият клип, който стига 2 милиарда гледания за всички времена: https://www.facebook.com/worldmusicawards/p...e=3&theater Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 :ba: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Определено е една от най-противните песни в последните години. Недоумявам какъв огромен хит е и то по целия свят, както Зайка не пропуска да ни информира. Има толкова много песни от същия жанр, които заслужават такъв успех, а не тази боза. Повръщам като я чуя, а знам, че след няколко дни като се върна в България, ще върви отвсякъде. Фонси си заслужава успеха. Скоро няма да отшуми. От 1 юли започва турне в Латинска Америка, а през есента ще има турне и в Америка, после и нов албум. 😉 И най-важното е, че е от Пуерто Рико Фонси. Всички латиноамериканци се гордеят от успеха на Деспасито, много изпълнители поздравиха Фонси, канят го в американски предавания, дори и Рики се кефи на песента, ама те са приятели с Фонси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Wild Thoughts - 8 милиона за 23 часа ; Номер 2 в iTunes ; Номвр 7 в iTunes WW. Мисля, че започва добре, но то това ще е, песента е хубава, но едва ли ще стане нещо голямо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Изглежда Despacito пак е тръгнала нагоре в Airplay chart на Тhe Voice TV след като я изтърсиха от върха на номер 12 миналата седмица след 4 седмици номер 1. Ехе, Despacito е oтново в Топ 10 на Airplay Chart на The Voice TV. Даже влезе дебютния сингъл на Лиам Пейн в чарта им, а на Хари Стайлс я изтърсват от номер 7 на номер 12. Честно казано на Лиам повече ми харесва сингъла. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 #Despacito се изкачва от номер 12 на номер 8 сега в Airplay Chart на Тhe Voice TV. Беше изненада за водещата даже, че беше вън от топ 10. Ново с Деми: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 #Despacito се изкачва от номер 12 на номер 8 сега в Airplay Chart на Тhe Voice TV. Беше изненада за водещата даже, че беше вън от топ 10. Ама ти си по-досадна и от самата песен, спри се вече! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Следват другите 2 класации- N-JOY Top 40, която започна в 11:00 и е до 15:00, дано Деспасито е за поредна седмица на върха, хората гласуват най- много за нея и другата в 14:00 часа City Top 10. A сега No Vacancy пада от върха на номер 3 в Airplay Chart на Тhe Voice TV. Знаех си, че няма да се задържи днес на върха. На номер 2 се изкачва Кети Пери с Bon Appetit. Значи имаме нов номер 1 както каза водещата. Кой ли ще е той? На върха се връща Pascal Junior с Holdin On и водещата каза, че едва ли ще се задържи следващата седмица заради тежката конкуренция. A след Vente Paca и Despacito няма една песен, която да те задържи за лятото. Какви летни хитове ще има, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Започна City Top 10. Шакира с Me enamore се изтърсва от номер 5 на номер 10. Колко бързо омръзна. Определено слаб сингъл. На номер 9 влиза Елена Папаризу с новия си сингъл "Haide" - каква изненада. На номер 8 влиза Charlie Puth- Attention. Въй, не- Despacito пада от номер 2 на номер 7 в City Top 10 след като беше 7 поредни седмици на върха, миналата падна на номер 2. Ама как може тъй. На номер 6 влиза ново предложение пак- Криско с новата BAZOOKA. Номер 5 се изкачва Rita Ora с новата Your Song, която влезе миналата седмица на номер 8. Номер 4 е No Vacancy, пада от номер 3. Странно е, от номер 7 на номер 3 се изкачва Луиса Джонсън с Best Behaviour. Номер 2 е Pascal Junior след като падна на номер 4 миналата седмица и на върха е 2-ра поредна седмица Кети Пери с Bon Appetit. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Шокиращо, но Bon Appetit е хит в България. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Номер 2 е Луиса Джонсън с Best Behaviour в N-JOY Top 40 и номер 1 за ШЕСТА поредна седмица е Despacitooooooooooooooooo Бравооооооооооооооо, на хората гласували за най-големия хит! :1000 (6): :g2: :g2: Шокиращо е, че Луиса Джонсън при нас я въртят толкова, а никъде не е хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 17 Report Share Публикувано Юни 17 Шокиращо, но Bon Appetit е хит в България. :1000 (29): Шокиращо? Коя чалга песен не е хит в България? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари