Alter Ego Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 двоен пост Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Рики и Малума ще имат за първи път заедно концерт в Коста Рика на 16 август. Идеята е тяхна тъй като не могат да изпеят Венте Пака заедно на никой друг концерт, а така ще я изпеят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Despasito се задържа на номер 1 за шеста поредна седмица в Hot 100 на Билборд следващата седмица: http://www.billboard.com/articles/columns/...100-chart-moves Despacito остава на върха и за 20-та поредна седмица в Hot Latin Songs Chart на Билборд: http://www.billboard.com/articles/columns/...tin-songs-chart Докато у нас е номер 1 вече само в N-JOY Top 40 според вота на слушателите, по света продължава и оригинала, и ремикса да са все така на върха. Тази седмица обаче Деспасито във Великобритания топ 40 е паднала от върха вече и е номер 2: http://www.officialcharts.com/charts/uk-to...-singles-chart/ Днес Despacito в City Top 10 след като падна от върха след 7 седмици номер 1 миналата седмица, днес пак е тръгнала нагоре и е номер 5: http://www.city.bg/chart/city-top-10 Кети Пери отново задържа върха. В Airplay Chart Top 30 на The Voice TV Деспасито днес е вече извън топ 10, номер 11 е: http://www.thevoice.bg/charts/tv/airplay-c...24-06-1-07-2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Направете си теста от Univision вижте към Рики ли сте или Енрике Иглесиас- 13 въпроса на испански са. На мен ми излезе, че съм повече към Рики и че Vente Paca е хитът, който не спирам да слушам. Много точно http://www.univision.com/especiales/premio...s-te-lo-decimos На наградите Premios Juventud 2017 на 5 юли ще е нещо страшно тази година- страшна конкуренция- Vente Paca е номинирана с Despacito, със Шантажа на Шакира, радиото на Eнрике Иглесиас. Vente Paca и Despacito заслужават най- много да спечелят на 5 юли. Рики има 2 номинации, Енрике Иглесиас има също 2 номинации и то същите като при Рики, Шакира има 4 номинации- 2 от които са същите като при Рики, а Малума има 7- 2, които са същите при Рики. Ако не е Венте Пака, стискам палци на Деспасито да спечели- най-добрата песен след Венте Пака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Коя беше Гага? Тук в Сл. Бряг Песните на Кейти звучат навсякъде CTTH,Bon Appetit, a Swift Swift брутален хит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Страхотна статия за Despacito. Много се радвам, че успеха на този хит го сравняват с успеха на Рики и Livin'la vida loca. Само Livin'la vida loca и Макарена са направили такъв преход Despacito по радиото: Повече от 10 милиона завъртания за 24 часа и расте: Despacito e за 6-та поредна седмица номер 1 в Хот 100 на Билборд. По радиото песента се върти по няколко пъти на час. Според Iheart radio Деспасито има повече от 10 милионна аудитория и повече от 800 станции въртят песента само до събота- 17 юни- повече от 10 милиона, уау. Деспасито е рядък хит, който засяга множество формати, включително поп, топ 40, Hot AC, Rhythm, Urban и разбира се латиното. Сред радиостанциите на iHeart са "Z100" в Ню Йорк и "KIIS-FM" в Лос Анджелис. За да постигнеш такъв успех на испанска песен си е безпрецедентно казва програмният директор на Iheart Media. Преди такъв успех да разбият езиковата бариера имаха Рики Мартин с Livin'la vida loca през 1999- 5 седмици номер 1 и Макарена- номер 1 16 седмици през 1996. Мисля, че това е страхотно, страхотно е за музиката казва той. IHeartMedia, която управлява повече станции в САЩ, както и собствената й платформа за iHeartRadio, изпълнява няколко версии на песента на Fonsi - в зависимост от аудиторията, Някои от нашите станции не пускат версията на Джъстин", добавя Poleman."И ние забелязваме, че хората също слушат и различните версии.""Despacito" също се нарежда на върха на класацията на Spotify Global Top 50, средно по повече от 6.5 милиона всеки ден се слуша в Spotify според услугата. "Чувате Despacito навсякъде, Скоро няма да изчезне. " http://variety.com/2017/music/news/despaci...pin-1202475036/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Любимата певица на Рики Мартин Патрисия Каас идва в България в сряда. Тя е пяла с Рики в дует неговата балада "You stay with me": Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 И колкото и успехи да жъне Деспасито, не е най-големият хит дори и за тази година. :1000 (29): Още не може да мине Shape of you по никой показател, да не говорим, че това ще му е на този човечец Фонси, най-много с едно копие на Деспасито да има прилична ротация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 И колкото и успехи да жъне Деспасито, не е най-големият хит дори и за тази година. :1000 (29): Още не може да мине Shape of you по никой показател, да не говорим, че това ще му е на този човечец Фонси, най-много с едно копие на Деспасито да има прилична ротация. Ти завиждаш на успеха му. Номер 1 е навсякъде и октомври ще пусне албум. На 1 юли започва турне в Латинска Америка, а през септеври турне в Америка и песента още повече ще се слуша. Даже и феновете на Рики искат да направи версия. Такъв хит рядко се среща. Аз много се радвам, че испанска песен е такъв хит и то отново от Пуерто Рико и прави история в музиката. Фонси е много преди Ед Шийрън с 15 години кариера, награди, албуми. За Фонси е едно ново начало и ера и тепърва ще показва песни с ново звучене. Деспасито е номер 1 за 2017 и номер 1 месеци наред сред най-гледаните клипове преди Ед Шийрън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Ти завиждаш на успеха му. Номер 1 е навсякъде и октомври ще пусне албум. На 1 юли започва турне в Латинска Америка, а през септеври турне в Америка и песента още повече ще се слуша. Даже и феновете на Рики искат да направи версия. Такъв хит рядко се среща. Аз много се радвам, че испанска песен е такъв хит и то отново от Пуерто Рико и прави история в музиката. Фонси е много преди Ед Шийрън с 15 години кариера, награди, албуми. За Фонси е едно ново начало и ера и тепърва ще показва песни с ново звучене. Деспасито е номер 1 за 2017 и номер 1 месеци наред сред най-гледаните клипове преди Ед Шийрън. Не ми пука за успеха му, даже се радвам, че покрай него и Бийбър постига много, но просто не е чак такъв феномен, при положение, че и за годината не е най-големият хит. Единствено в Youtube успехът е неоспорим, да. А Фонси е толкова безличен, че няма как да направи втори такъв хит. То с Деди Янки и Джъстин Бийбър всеки може. Чак вчера осъзнах, че това е същият, който пее в Si no te hubiera conocido на Кристина Агилера, няма как да го запомниш, нищо характерно няма в този човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 На Фонси му трябва зверска стратегия, за да успее да се задържи интересен повече. В никакъв случай да не пуска клонинг на Деспасито, защото ще го последва съдбата на Psy. Да подбере нещо отличаващо се и да му направи клип на нивото на Кейти и Тейлър, тогава може и да има някакъв шанс. Макар че към днешна дата латино артистите рядко стават големи звезди като Рики и Енрике. Тук има ли зарибени по парчето на Лиъм? Шокиран съм, че има само 25 милиона и още не е дори и близо до "Хабиби". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Светът разбра за съществуването на Фонси след 15 години мъчения? Това ли е успех бе, зайче? Рижавата бухтичка Шийрън няма и 10 още, а си е забил отпечатъка в поп-културата за много годинки напред.Знам, че искам много, ама мисли малко реално ебаси. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Светът разбра за съществуването на Фонси след 15 години мъчения? Това ли е успех бе, зайче? Рижавата бухтичка Шийрън няма и 10 още, а си е забил отпечатъка в поп-културата за много годинки напред.Знам, че искам много, ама мисли малко реално ебаси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 На Фонси му трябва зверска стратегия, за да успее да се задържи интересен повече. В никакъв случай да не пуска клонинг на Деспасито, защото ще го последва съдбата на Psy. Да подбере нещо отличаващо се и да му направи клип на нивото на Кейти и Тейлър, тогава може и да има някакъв шанс. Макар че към днешна дата латино артистите рядко стават големи звезди като Рики и Енрике. Тук има ли зарибени по парчето на Лиъм? Шокиран съм, че има само 25 милиона и още не е дори и близо до "Хабиби". На мен ми харесва и я имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 На Фонси му трябва зверска стратегия, за да успее да се задържи интересен повече. В никакъв случай да не пуска клонинг на Деспасито, защото ще го последва съдбата на Psy. Да подбере нещо отличаващо се и да му направи клип на нивото на Кейти и Тейлър, тогава може и да има някакъв шанс. Макар че към днешна дата латино артистите рядко стават големи звезди като Рики и Енрике. Тук има ли зарибени по парчето на Лиъм? Шокиран съм, че има само 25 милиона и още не е дори и близо до "Хабиби". На мен ми харесва, но повече ми харесва на Найъл. Но като гледам класациите, май не само аз мисля така. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Да се спори със Зайка е все едно да не си чувал Despacito. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Вие изобщо не следите Фонси както аз. Той от няколко месеца промотира песента в различни неиспаноезични страни и публиката я знае наизуст и пеят заедно с Фонси и много го обичат. Това, че за вас не е известен и не го харесвате не значи, че други не го обичат. Навсякъде, където гостува са луди по него, как му се хвърляха да го прегръщат само. Фонси пя дори в американски предавания и даже и в The Voice. Страшно промо има песента тъй, че недейте да отричате успехите му тука. Много си е талантлив и си пее. Като не го следите, недейте да пишете глупости. И да, Деспасито е най-големият хит тази година, колкото и да не ви харесва и да го отричате, че една испаноезична песен издуха вашите любимци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Вие изобщо не следите Фонси както аз. Той от няколко месеца промотира песента в различни неиспаноезични страни и публиката я знае наизуст и пеят заедно с Фонси и много го обичат. Това, че за вас не е известен и не го харесвате не значи, че други не го обичат. Навсякъде, където гостува са луди по него, как му се хвърляха да го прегръщат само. Фонси пя дори в американски предавания и даже и в The Voice. Страшно промо има песента тъй, че недейте да отричате успехите му тука. Много си е талантлив и си пее. Като не го следите, недейте да пишете глупости. И да, Деспасито е най-големият хит тази година, колкото и да не ви харесва и да го отричате, че една испаноезична песен издуха вашите любимци. Тябва да благодари на Бийбъра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Тябва да благодари на Бийбъра И без тоя идиот си е хит, който не знае как изобщо да я пее и само се лигави. А и навсякъде въртят оригинала, а не тъпия Бийбър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Lorde мести албума на Кети Пери от върха тази седмица в Билборд 200. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 На никой не му пука за Фонси, който е one hit wonder, а не само заради това. Нито качество, нито смисъл - НИЩО няма в творчеството си. Ето примерно за Шакира друго мога да кажа.... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 На никой не му пука за Фонси, който е one hit wonder, а не само заради това. Нито качество, нито смисъл - НИЩО няма в творчеството си. Ето примерно за Шакира друго мога да кажа.... Тъй си мислиш ти, аз друго виждам на участията му, а Шакира флопна отдавна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 И без тоя идиот си е хит, който не знае как изобщо да я пее и само се лигави. А и навсякъде въртят оригинала, а не тъпия Бийбър. Точно версията с Бийбър в момента се слуша повече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Точно версията с Бийбър в момента се слуша повече. Аз пък версията с Бийбъра никъде не съм я чула да я въртят, толкова е тъпа, само частта на Фонси на английски е яка, а Бийбъра да го застрелят-тъп селянин. Точно оригинала се слуша и чувам навсякъде. И в Билбирд оригинала за 20-та седмица подред е номер 1. А за най-гледаните клипове версията с Бийбъра флопна, а оригинала си е на върха. Някои дори не знаят, че има версия с Бийбъра. Шакира с Ме енаморе и радиото на Енрике Иглесиас изобщо не вървят добре у нас-много бързо са на дъното. Пред Деспасито никой няма шанс. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 26 Report Share Публикувано Юни 26 Аз пък версията с Бийбъра никъде не съм я чула да я въртят, толкова е тъпа, само частта на Фонси на английски е яка, а Бийбъра да го застрелят-тъп селянин. Точно оригинала се слуша и чувам навсякъде. И в Билбирд оригинала за 20-та седмица подред е номер 1. А за най-гледаните клипове версията с Бийбъра флопна, а оригинала си е на върха. Някои дори не знаят, че има версия с Бийбъра. Шакира с Ме енаморе и радиото на Енрике Иглесиас изобщо не вървят добре у нас-много бързо са на дъното. Пред Деспасито никой няма шанс. 😉 Джъстин Бийбър влезе в ”Гинес” с 8 рекорда http://m.dir.bg/life/news/23735500/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари