Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Адел пак има проблеми с гласните струни и е отменила последните си 2 концерта. Дано всичко се оправи при нея!

Тя според мен ще спре с концертите изобщо. А и с албумите, навярно. Струва ми се, че мисли да се оттегли докато е на върха, подобно на ABBA и Шаная Туейн, нищо че втората реши да се завръща след 15 години, колкото да флопне. :D Някои легенди са така, като вече са оставили забележителна следа в историята на музиката, и при Адел може би няма да е по-различно.

Аз тези дни шокиран осъзнах, че 21 вече е продал повече от който и да е албум на Мадона и Бритни. :helpsmilie: А представяте ли си какво щеше да е във времената, в които още повече се купуваше музика т.е техните времена на върха?

Сподели в други сайтове

Нова песен вчера на турнето на Луис Фонси:

Ще бъде част от новия му албум.

Despacito вчера на турнето на Фонси, което стартира снощи. Всичко пее :P

Сподели в други сайтове

Ще спечелим ли на Premios Juventud на 6 юли- Vente Paca срещу Subeme La Radio, Despacito и Chantaje. Стискаме палци на Рики в двете му номинации. :P

Сподели в други сайтове

Бразилската певица Гретчен ще участва в лирик видеото на Swish Swish. Който следи чуждите форуми като ATRL вече знае защо това ще е нещо ВЕЛИКО. :roll1:

Оле, това ще е велико, не мога! :roll1:

Сподели в други сайтове

Кейти е същинска кралица, коя друга би се сетила за такъв оригинален начин за освежаване на толкова замрял сингъл? :3fdb8960598fa63e:

Гретчен е велика, както очаквах. Интернет пространството беше снабдено с цял куп нови зашеметяващи гиф-ове! :roll1:

Сподели в други сайтове

Деспасито и тази седмица остава на номер 1 за ОСМА поредна седмица в Хот 100 на Билборд. 😉😊😎😛

Ще видим как ще в латино чартовете на Билборд като качат днес.

Днвс ще видим и новият клип на Давид Бустаманте, много красив певец. ❤❤❤

Сподели в други сайтове

SG, как ти е ника в атрл? Ако искаш дай го на лс.

SG7 съм там, но отдавна не съм писал. Даже в новата версия на форума въобще не съм. :D

Кейти, Ники и Гретчен правят доста добри гледания като за лирик видео. Кой би предположил, че в Swish Swish все още има някакъв живот? :D Но съм на мнение, че Катя не трябва да се занимава повече с този сингъл, загубена кауза е. Ако тепърва му пуска и официален клип съвсем ще забие интереса към Save as Draft и към ерата като цяло.

Сподели в други сайтове

Точно пък лиглата Суифта прави мръсно на Кейти.

Кейти си пусна албума и оная шматка Суифта реши как тъй вече музиката да й е в Spotify. Много нагло същество.

На Кети Пери песните са били винаги по-хубави отколкото на лиглата Суифт.

Коментирай, че Кейта Селянката копира Джина Стоева :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Почти 200k е добре, дано да остане така. Иронично, но в крайна сметка Гага и Кейти стигнаха дотам да продават горе-долу еднакви бройки албуми. Да вземат да клипират някоя от тупалките си в албумите и може и голям хит да вземат да направят, макар че Кейти вече си има такъв тази ера- Chained to the Rhythm. Но много ми се иска нещо на нивото на Roar.

Знаеш ли кое е най-забаваното, че трябва да срвянявате Уитнес с Артпоп по продажби, защото Присм беше доста успешна ера за Кейти, за разлика от Артпоп, така че Гага и след слаба ера продава повече от Кейти, защо ли?

Суиш, суиш има шанс за хит, да я пуска с клип, стига се е мотала, какво е това смахнато лирик видео, Гага защо не снима Дъ Кюр? Много са прости и двете. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...