Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Май няма да е много интересно.

Първите петнайсет от Hot 100 миналата година по същото време:

1. Rude.

2. Fancy.

3. Stay with me.

4. Am I wrong.

5. Problem.

6. Maps.

7. Latch.

8. All of me.

9. Chandelier.

10. Summer.

11. Happy.

12. Burnin' it down.

13. Boom clap.

14. Wiggle.

15. Bailando.

И по-надолу Turn down for what, Dark horse, Break free, All about that bass.

От тези само за номер седем и дванайсет не се сещам кои са, другите бяха големи хитове и освен това ми бяха много любими, в момента пет-шест от първите десет не ги знам, пускал съм си ги, но просто не ми харесаха достатъчно, да не говорим, че не са и такива масови хитове. Надявам се есента да е по-интересна.

Сподели в други сайтове

Наистина много скучна и слаба за музиката година. Много малко песни слушам тази година от световните хитове - предимно тези на Тейлър, Elastic Heart, Love Me Like You Do, Uptown Funk и Take Me To Church (която си е май още от миналата).

Сподели в други сайтове

Май няма да е много интересно.

Първите петнайсет от Hot 100 миналата година по същото време:

1. Rude.

2. Fancy.

3. Stay with me.

4. Am I wrong.

5. Problem.

6. Maps.

7. Latch.

8. All of me.

9. Chandelier.

10. Summer.

11. Happy.

12. Burnin' it down.

13. Boom clap.

14. Wiggle.

15. Bailando.

И по-надолу Turn down for what, Dark horse, Break free, All about that bass.

От тези само за номер седем и дванайсет не се сещам кои са, другите бяха големи хитове и освен това ми бяха много любими, в момента пет-шест от първите десет не ги знам, пускал съм си ги, но просто не ми харесаха достатъчно, да не говорим, че не са и такива масови хитове. Надявам се есента да е по-интересна.

Latch e това:

. Препоръчвам да го чуеш, на мен ми е любимо.

Burnin' it down е доста хубава кънтри песен, но не е била известна тук.

Аз пък съм на коренно противоположно мнение от вас. Всяка година си правя плейлиста с песни, излязли през съответната година, като си позволявам 3-4 да са от по-стари години, ако са ме зарибили по-късно. Ами тази година ми е най-дългия списък (правя такива за пета година), а сме още август.

Сподели в други сайтове

Кралица Лана бутна The Weeknd и сега тя е на първо място по продажби :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Бийбъра пак ще дразни. Във фейса на Световните музикални награди изскочи новина,че на 28 август излиза новия му сингъл,а албума на 13 ноември. И неговите приятели Ed Sheeran, Little Mix, BIG SEAN, Ariana Grande, Shaquille O' Neal, и Kylie Jenner само дразнят в социалната мрежа с листове колко дена оставали до сингъла.

Тъкмо беше утихнал.

Сподели в други сайтове

Бийбъра пак ще дразни. Във фейса на Световните музикални награди изскочи новина,че на 28 август излиза новия му сингъл,а албума на 13 ноември. И неговите приятели Ed Sheeran, Little Mix, BIG SEAN, Ariana Grande, Shaquille O' Neal, и Kylie Jenner само дразнят в социалната мрежа с листове колко дена оставали до сингъла.

Тъкмо беше утихнал.

Много ме кефи Бийбъра, нямам търпение за новите парцали. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Ами да хората не са съгласни,че Bailando е песен на Енрике Иглесиас задето има 1 милиард гледания. Казват,че песента е на Gente De Zona и Descember Bueno и че Енрике само пее песента,а той изобщо не я харесал като са му я дали, а след като я записал чак тогава я харесал, но песента не е на Енрике:

https://www.facebook.com/peopleenespanol?fref=ts

Сподели в други сайтове

Ами да хората не са съгласни,че Bailando е песен на Енрике Иглесиас задето има 1 милиард гледания. Казват,че песента е на Gente De Zona и Descember Bueno и че Енрике само пее песента,а той изобщо не я харесал като са му я дали, а след като я записал чак тогава я харесал, но песента не е на Енрике:

https://www.facebook.com/peopleenespanol?fref=ts

Ами то по тая логика никоя от песните на Бритни не е е нейна. Не ги е писала тя, само ги е изпяла.

Сподели в други сайтове

Защо се връзвате, опитва се да се омаловажи успеха на изпълнител, който не харесва.

По тая логика аз да кажа, че Blank Space е направил 1 млрд само защото няма откъде другаде да се слуша безплатно (свален е от Spotify) :D Може би е допринесло и това, но песента е хубава, а клипът - брутално добър!

Drag me down е дебютирала на 3-то място в Билборд, което не знам дали е най-големия успех за One Direction, но със сигурност само две техни песни са стигали до толкова предна позиция - Best Song Ever (пик: 2-ра) и Live While We're Young (пик: 3-та). Дано най-накрая имат #1 сингъл!

Сподели в други сайтове

Защо се връзвате, опитва се да се омаловажи успеха на изпълнител, който не харесва.

По тая логика аз да кажа, че Blank Space е направил 1 млрд само защото няма откъде другаде да се слуша безплатно (свален е от Spotify) :D Може би е допринесло и това, но песента е хубава, а клипът - брутално добър!

Drag me down е дебютирала на 3-то място в Билборд, което не знам дали е най-големия успех за One Direction, но със сигурност само две техни песни са стигали до толкова предна позиция - Best Song Ever (пик: 2-ра) и Live While We're Young (пик: 3-та). Дано най-накрая имат #1 сингъл!

[/quote

Ами да бях го казала,ама не съм. Хората казват,че песента не е на Енрике и го омаловажават като изпълнител. Честно казано оригинала без Енрике също си е хубав. И кой не хаеесва,аз бях първата тука,когато казах,че ще е хит,а представа си нямахте от песента като излезе албума.

Сподели в други сайтове

Песента Е на Енрике, изпълнението СЪС Енрике ще достигне 1 милиард гледания, а един ден това, че има версия и без него ще се разказва само като fun fact.

И не сме длъжни да слушаме албумите на всеки изпълнител, всеки си слуша този, който го кефи. Ти слушала ли си примерно на Тейлър Суифт, Ед Шийрън, Кейти Пери последните албуми? Ми не си, а са много по-стойностни изпълнители от Рики, Шмики и ЕнрикИ.

Сподели в други сайтове

Песента Е на Енрике, изпълнението СЪС Енрике ще достигне 1 милиард гледания, а един ден това, че има версия и без него ще се разказва само като fun fact.

И не сме длъжни да слушаме албумите на всеки изпълнител, всеки си слуша този, който го кефи. Ти слушала ли си примерно на Тейлър Суифт, Ед Шийрън, Кейти Пери последните албуми? Ми не си, а са много по-стойностни и

зпълнители от Рики, Шмики и ЕнрикИ.

Не ме разсмивай само,защото вие само тука си ги знаете. Извън форума всеки знае Рики,а другите не ги е чувал. На Пери го знам албума.

Сподели в други сайтове

Не ме разсмивай само,защото вие само тука си ги знаете. Извън форума всеки знае Рики,а другите не ги е чувал. На Пери го знам албума.

Ама как ще ги е чувал някой, това, че имат двата най-продавани албуми за 2015 със сигурност е показател за неизвестността им. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Цял свят знае, че Байландо е песен на Енрике Иглесиас, никой извън феновете на другите двама не знае имената им и не се вълнува от тях.

Много ми е странен успехът на новата песен на 1D - не е лоша, просто са имали други доста по-добри неща, които не са били толкова високо в класациите. И изобщо - пълнят стадиони по цял свят, а реално нямат някакви особени комерсиални хитове. Явно се дължи на поп рока, който изпълняват и който, реално, не е актуално течение в музиката в момента.

Сподели в други сайтове

Енрике взел 2 награди за любим поп изпълнител и за песента "El Perdon" на наградите Premios Tu Mundo в Маями вчера. Не се наяде на награди тоя:

http://heavy.com/entertainment/2015/08/pre...ners-telemundo/

Ама най-интересното е,че Синтия, Габи Еспино и Фабиан Риос също са били сред наградените.

Габи Еспино- красива както винаги.

Сподели в други сайтове

Божееееееее, цялото съзведие на килима - Химена Дуке, актрисата дето играеше Луз Мария и Марисол, Анхелика Вале, майка й, Адамари Лопез, Yuri, Габи Еспино, Daddy Yankee, J Balvin, Катрин Сиачоке с мъжа си Мигел Варони, Марица Родригез, Кармен Вилалобос, Синтия, Фабиан Риос и още много други..

Синтия блестяща както винаги.

Приятеля на Кармен и той там- Себастиян.

Колко познати артисти още има на килима дето съм ги гледала в сериалите.

"Пастичката" дето й викаха в "Дявол с ангелско сърце".

Сподели в други сайтове

Най- послеееееееееееееееееееееее- новия клип на Maluma на 28 август и на 30 октомври албума:

Sony Music Latin

#Repost MALUMA

N O T I C I A / N E W S... 28 de agosto lanzamiento del video oficial #borrocassette / August 28th release #borrocassette official video

30 de octubre lanzamiento Mundial #PrettyBoyDirtyBoy The álbum / October 30th realese worldwide #PrettyBoyDirtyBoy the album

NO PUEDO ESPERAR / CANT WAIT

https://www.facebook.com/sonymusiclatin/vid...53397670150862/

10 hours ago

Сподели в други сайтове

Деми Ловато ще пее на наградите на MTV Video Music Awards в неделя:

951440657307.jpg

Обложката и траклистата на новия албум "Confident" на Деми Ловато, който ще излезе през октомври:

351440657417.jpg

1. “Confident”

2. “Cool For The Summer”

3. “Old Ways”

4. “For You”

5. “Stone Cold”

6. “Kingdom Come" (featuring Iggy Azalea)

7. “Waitin For You" (featuring Sirah)

8. “Wildfire”

9. “Lionheart”

10. “Yes”

11. “Father”

12. “Stars”

13. “Mr. Hughes”

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...