Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Адел уж ще пуска албума през октомври :)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Албума на Деми излиза на 30 октомври, сингъла "Confident" както е името и на албума на 16 октомври.

Да не забравим и новия албум " Los Vaqueros La Trilogía " на Wisin на 11 септември и много скоро клипа на Que Se Sienta El Deseo с Рики.

Сподели в други сайтове

Една от най-искрените песни на Рики:

Погледни ме, не се страхувай

позволи ми да разкрия тайните си

Перфектен никога не съм бил

нито пък сега съм

Искам да бъда напълно честен с теб

Трябва да знаеш,че не претендирам да бъда светец

Не изпитвам съжаление за изминалия ден

и в бъдеще ще продължа да бъда себе си.

Това съм аз!

Поне не те лъжа

Казвам ти истината

Не те лъжа

Такава е моята действителност

И в очите ми ще видиш,

че нямам какво да крия!

Живея живота си без лъжи

до самия край!

И ако все пак си тръгнеш

аз ще продължа да осветявам твоя път

Всяко зло за добро!

Няма стъпки, които да

не оставят своите следи

И въпреки,че ни боли сърцето

и сме наранявани без основание

дошли сме на този свят голи-

невинни, изправени пред Бог!

И поради тази причина,

не те лъжа,

казвам ти истината!

Не те лъжа

И в очите ми ще видиш,

че нямам какво да крия!

Живея живота си без лъжи

до самия край!

Кой ли не е грешен

със своя скръб и болка

Кой се е изправил без да падне

и от огъня да възкръсне?

Ще говорят, ще ме обвиняват

За всички мои падения ще бъда съден

Недей да се съмняваш повече в мен

кълна се в живота си!

Не те лъжа! Не те лъжа!

Не те лъжа

И в очите ми ще видиш,

че нямам какво да крия!

Живея живота си без лъжи

до самия край!

Сподели в други сайтове

Готови ли сме за наградите, изпълненията, щурите моменти и шедьовъра Wildest Dreams? :Vishenka_05:

Аз не разбрах, само клипа ли ще пуснат, или и ще изпълнява? Защото днес гледах някакъв списък с изпълнители и повечето не ми се сториха много интересни, ако и Тейлър се представя, ще е добре.

Сподели в други сайтове

За изпълнение на живо не знам, но клипа ще го видим със сигурност.

Иначе разбрах, че Деми ще пее Cool for the Summer- това ще е голяма реклама за песента. А за Кейти се говори, че щяла да връчва наградата за най-добро видео, което значи че може да я даде на Тейлър- Bad Blood и да стане интересно... :D

Интересно е да видим и какви ли ще ги сътвори Майли... :D

Сподели в други сайтове

То почва от 3 часа май? Или 4 беше? А ако не мога да го изгледам на живо, къде да го очаквам най-скоро, по принцип преди в YouTube съм ги гледал.

А Бритни с какво става, Селин Дион се завърна във Вегас, така че да взема да се концентрира върху албум и сингли. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

В програмата на нашето MTV пише 3 часа. За онлайн гледане не знам, може наистина да го пуснат в YouTube.

Бритни уж ще приключва с Вегас, така че е възможно догодина да видим един добре реализиран поп албум със световно турне... а може и не. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Наградите бяха щури и скандални, както винаги... :1000 (29): Не знам кой момент да коментирам- дългата реч на Кание и кандидатурата му за президент, сълзите на Бийбър, закачките на Майли и Ники, зърното на Майли, безплатния албум на Майли... :1000 (29):

Най-добре ми дойде видеото на Wildest Dreams... :wub_anim: Изпълнението на Деми също ми допадна, може би сега Cool for the Summer най-накрая ще влезе в ТОП 10 на САЩ.

Сподели в други сайтове

Възможно ли е да се изтеглят от някъде тези награди? Никъде не ги намирам :mf_surrender:

Бтв утре някой за Енрике? :D

наградите ги има качени. Аз ги свалих вчера.

http://ipiratebay.org/2015-mtv-video-music...-2maverick.html

Колкото до Енрике, уредила съм го да ходя. :P

Сподели в други сайтове

Сега видях, че и Меган Трейнър е направила 1 млрд гледания. Честито да й е. Bailando също.

Чакаме Бруно Марс и Марк Ронсън.

А как мога да видя кои са най-гледаните клипове изобщо, преди имаше такава опция в ютуб?

Сподели в други сайтове

Сега видях, че и Меган Трейнър е направила 1 млрд гледания. Честито да й е. Bailando също.

Чакаме Бруно Марс и Марк Ронсън.

А как мога да видя кои са най-гледаните клипове изобщо, преди имаше такава опция в ютуб?

Има статия в уикипедия.

Сподели в други сайтове

Доста интересни неща в HOT 100 тази седмица. Джъстин Бийбър дебютира на номер 1, превръщайки се в най-младия изпълнител, дебютирал на върха. Cool for the Summer за огромно съжаление се качва едва на номер 11 и на практика песента губи шанса си за ТОП 10, тъй като другата седмица със сигурност ще е по-надолу... Най-голям е шока обаче при позицията на Wildest Dreams- номер 15. :o Това просто не мога да си го обясня- всичко сочеше, че сингълът ще е ТОП 5. Може би отсъствието на точките от Spotify си казва думата, там Бийбър е тотален лидер.

Сподели в други сайтове

Доста интересни неща в HOT 100 тази седмица. Джъстин Бийбър дебютира на номер 1, превръщайки се в най-младия изпълнител, дебютирал на върха. Cool for the Summer за огромно съжаление се качва едва на номер 11 и на практика песента губи шанса си за ТОП 10, тъй като другата седмица със сигурност ще е по-надолу... Най-голям е шока обаче при позицията на Wildest Dreams- номер 15. :o Това просто не мога да си го обясня- всичко сочеше, че сингълът ще е ТОП 5. Може би отсъствието на точките от Spotify си казва думата, там Бийбър е тотален лидер.

Cool for the Summer е много яка :happyppl: Не знам защо не може да се нареди в челните места, уникална песен!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...