Starboy Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Адел уж ще пуска албума през октомври Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Албума на Деми излиза на 30 октомври, сингъла "Confident" както е името и на албума на 16 октомври. Да не забравим и новия албум " Los Vaqueros La Trilogía " на Wisin на 11 септември и много скоро клипа на Que Se Sienta El Deseo с Рики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Язък, че Cool For The Summer не стана мегахит, една от малкото хубави песни тази година е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Язък, че Cool For The Summer не стана мегахит, една от малкото хубави песни тази година е. Oбложката на албума. И в неделя ще пее на наградите на MTV. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 16 октомври е албума на Деми- каква дата, като загина Тоше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Една от най-искрените песни на Рики: Погледни ме, не се страхувай позволи ми да разкрия тайните си Перфектен никога не съм бил нито пък сега съм Искам да бъда напълно честен с теб Трябва да знаеш,че не претендирам да бъда светец Не изпитвам съжаление за изминалия ден и в бъдеще ще продължа да бъда себе си. Това съм аз! Поне не те лъжа Казвам ти истината Не те лъжа Такава е моята действителност И в очите ми ще видиш, че нямам какво да крия! Живея живота си без лъжи до самия край! И ако все пак си тръгнеш аз ще продължа да осветявам твоя път Всяко зло за добро! Няма стъпки, които да не оставят своите следи И въпреки,че ни боли сърцето и сме наранявани без основание дошли сме на този свят голи- невинни, изправени пред Бог! И поради тази причина, не те лъжа, казвам ти истината! Не те лъжа Такава е моята действителност И в очите ми ще видиш, че нямам какво да крия! Живея живота си без лъжи до самия край! Кой ли не е грешен със своя скръб и болка Кой се е изправил без да падне и от огъня да възкръсне? Ще говорят, ще ме обвиняват За всички мои падения ще бъда съден Недей да се съмняваш повече в мен кълна се в живота си! Не те лъжа! Не те лъжа! Не те лъжа Такава е моята действителност И в очите ми ще видиш, че нямам какво да крия! Живея живота си без лъжи до самия край! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 От тази песен направо настръхваш, какво изпълнение само и не го казвам само аз: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Язък, че Cool For The Summer не стана мегахит, една от малкото хубави песни тази година е. Факт! Китарaтa преди първия припев e уникалнa! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Готови ли сме за наградите, изпълненията, щурите моменти и шедьовъра Wildest Dreams? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Готови ли сме за наградите, изпълненията, щурите моменти и шедьовъра Wildest Dreams? Аз не разбрах, само клипа ли ще пуснат, или и ще изпълнява? Защото днес гледах някакъв списък с изпълнители и повечето не ми се сториха много интересни, ако и Тейлър се представя, ще е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 За изпълнение на живо не знам, но клипа ще го видим със сигурност. Иначе разбрах, че Деми ще пее Cool for the Summer- това ще е голяма реклама за песента. А за Кейти се говори, че щяла да връчва наградата за най-добро видео, което значи че може да я даде на Тейлър- Bad Blood и да стане интересно... Интересно е да видим и какви ли ще ги сътвори Майли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 То почва от 3 часа май? Или 4 беше? А ако не мога да го изгледам на живо, къде да го очаквам най-скоро, по принцип преди в YouTube съм ги гледал. А Бритни с какво става, Селин Дион се завърна във Вегас, така че да взема да се концентрира върху албум и сингли. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 В програмата на нашето MTV пише 3 часа. За онлайн гледане не знам, може наистина да го пуснат в YouTube. Бритни уж ще приключва с Вегас, така че е възможно догодина да видим един добре реализиран поп албум със световно турне... а може и не. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 30 Report Share Публикувано Август 30 Sell ще присъства ли ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Целия албум на Майли е ужасен. Идва края. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Наградите бяха щури и скандални, както винаги... :1000 (29): Не знам кой момент да коментирам- дългата реч на Кание и кандидатурата му за президент, сълзите на Бийбър, закачките на Майли и Ники, зърното на Майли, безплатния албум на Майли... :1000 (29): Най-добре ми дойде видеото на Wildest Dreams... Изпълнението на Деми също ми допадна, може би сега Cool for the Summer най-накрая ще влезе в ТОП 10 на САЩ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 4-те най-големи награди ги обра Тейлър. Браво на кралицата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 11 септември: новите албуми на Wisin и Leona Lewis. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Възможно ли е да се изтеглят от някъде тези награди? Никъде не ги намирам Бтв утре някой за Енрике? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Възможно ли е да се изтеглят от някъде тези награди? Никъде не ги намирам Бтв утре някой за Енрике? наградите ги има качени. Аз ги свалих вчера. http://ipiratebay.org/2015-mtv-video-music...-2maverick.html Колкото до Енрике, уредила съм го да ходя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Сега видях, че и Меган Трейнър е направила 1 млрд гледания. Честито да й е. Bailando също. Чакаме Бруно Марс и Марк Ронсън. А как мога да видя кои са най-гледаните клипове изобщо, преди имаше такава опция в ютуб? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Сега видях, че и Меган Трейнър е направила 1 млрд гледания. Честито да й е. Bailando също. Чакаме Бруно Марс и Марк Ронсън. А как мога да видя кои са най-гледаните клипове изобщо, преди имаше такава опция в ютуб? Има статия в уикипедия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Чакаме Бруно Марс и Марк Ронсън. Пфф, тая песен е потрес... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Доста интересни неща в HOT 100 тази седмица. Джъстин Бийбър дебютира на номер 1, превръщайки се в най-младия изпълнител, дебютирал на върха. Cool for the Summer за огромно съжаление се качва едва на номер 11 и на практика песента губи шанса си за ТОП 10, тъй като другата седмица със сигурност ще е по-надолу... Най-голям е шока обаче при позицията на Wildest Dreams- номер 15. Това просто не мога да си го обясня- всичко сочеше, че сингълът ще е ТОП 5. Може би отсъствието на точките от Spotify си казва думата, там Бийбър е тотален лидер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Доста интересни неща в HOT 100 тази седмица. Джъстин Бийбър дебютира на номер 1, превръщайки се в най-младия изпълнител, дебютирал на върха. Cool for the Summer за огромно съжаление се качва едва на номер 11 и на практика песента губи шанса си за ТОП 10, тъй като другата седмица със сигурност ще е по-надолу... Най-голям е шока обаче при позицията на Wildest Dreams- номер 15. Това просто не мога да си го обясня- всичко сочеше, че сингълът ще е ТОП 5. Може би отсъствието на точките от Spotify си казва думата, там Бийбър е тотален лидер. Cool for the Summer е много яка Не знам защо не може да се нареди в челните места, уникална песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари