Denis Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Кофти вкус.. Кое му е кофтито ? Точно пък на Иги копче не можеш да и кажеш. Кофти са циганки като Минаж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Не копче а цип ще и кажа.. Не ми харесва. Кога ли си блестял с вкус ? Слушаме ли хитовете на Аметист ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Рики Мартин вчера: Който има магия, не се нуждае от трикове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Color Gitano e предложена за песен на годината на Кенджи. Сега го написа във фейса си. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Хора, през първата си седмица 1989 продаде 6 пъти повече от най-високия дотогава връх за жена за годината! Сериозно ли ще твърдите, че имала такива продажби главно заради тийновете? Тогава защо те не се стегнаха и не докараха Ариана Гранде поне до 300 000 или 1D до 500 000? Американците просто са луди по нея- и малки, и големи. А от край време става все по-солидна и по света. Да се отричат успехите й е абсурдно. Нейните продажби са сред най-големите за последните години. Обложката на Ники ми харесва още откакто я видях, много е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тейлър има 3 огромни хита в световен мащаб - двата сингъла от сегашния албум и I Knew You Were Trouble. Да се казва, че я знаят само в САЩ е повече от смешно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Всичко е наред Пропилявам всеки твой ход. Не ми остана нищо за доказване. Нещо, нещо, което не мога да обясня. Всеки път щом те погледна, разбирам какво трябва да направя. Успокоявам те и те изкарвам под дъжда. И се чувствам толкова хубаво. Да премина всички граници, да поема риска. Да правя това, което трябва, за да се почувствам жив! И се чувствам толкова добре. Ела, и го направи сега, ще крещим, крещим цяла нощ! Не се страхувай, не се колебай! Да го направим сега, не го оставяй за по-късно. И ако се учвстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Ако греша, не искам да знам. Ако съм прав, ще се види. Това е лудост, такава лудост, може и да стане. Интересува ме само днес, утре е прекалено далеч. Съгласи се и избягай с мен. Чувството е толкова хубаво. Да преминеш всички граници, да поемеш риска. Да правиш това, което трябва, за да се почувстваш жив. И се чувствам толкова добре. Ела и го направи сега, ще крещим, ще крещим цяла нощ! Толкова е хубаво. Не се страхувай, не се колебай(чувствам се добре) Да го направим сега(тази вечер) не го оставяй за по-късно. И ако се чувстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Толкова е хубаво. Мисля,че те обичам И искам да си до мен скъпа, до сутринта Знам,че те желая и това,което имам за теб е любов Имам любов, любов, любов! Толкова е хубаво. Не се страхувай, не се колебай(чувствам се добре) Да го направим сега(тази вечер), не го оставяй за по-късно. И ако се чувстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Толкова е хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Всичко е наред Пропилявам всеки твой ход. Не ми остана нищо за доказване. Нещо, нещо, което не мога да обясня. Всеки път щом те погледна, разбирам какво трябва да направя. Успокоявам те и те изкарвам под дъжда. И се чувствам толкова хубаво. Да премина всички граници, да поема риска. Да правя това, което трябва, за да се почувтвам жив! И се чувствам толкова добре. Ела, и го направи сега, ще крещим, крещим цяла нощ! Не се страхувай, не се колебай! Да го направим сега, не го оставяй за по-късно. И ако се учвстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Ако греша, не искам да знам. Ако съм прав, ще се види. Това е лудост, такава лудост, може и да стане. Интересува ме само днес, утре е прекалено далеч. Съгласи се и избягай с мен. Чувството е толкова хубаво. Да преминеш всички граници, да поемеш риска. Да правиш това, което трябва, за да се почувстваш жив. И се чувствам толкова добре. Ела и го направи сега, ще крещим, ще крещим цяла нощ! Толкова е хубаво. Не се страхувай, не се колебай(чувствам се добре) Да го направим сега(тази вечер) не го оставяй за по-късно. И ако се чувстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Толкова е хубаво. Мисля,че те обичам И искам да си до мен скъпа, до сутринта Знам,че те желая и това,което имам за теб е любов Имам любов, любов, любов! Толкова е хубаво. Не се страхувай, не се колебай(чувствам се добре) Да го направим сега(тази вечер), не го оставяй за по-късно. И ако се чувстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Толкова е хубаво. АААААААААААААА, НЕ!!! Няма да спамиш в тази тема. Тук е за дискусии, не за монолози. Няма да го позволя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Тейлър има 3 огромни хита в световен мащаб - двата сингъла от сегашния албум и I Knew You Were Trouble. Да се казва, че я знаят само в САЩ е повече от смешно. Заедно с "We are never ever getting back together", "You belong with me", "Love story". Колко станаха? 6? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Всичко е наред Пропилявам всеки твой ход. Не ми остана нищо за доказване. Нещо, нещо, което не мога да обясня. Всеки път щом те погледна, разбирам какво трябва да направя. Успокоявам те и те изкарвам под дъжда. И се чувствам толкова хубаво. Да премина всички граници, да поема риска. Да правя това, което трябва, за да се почувтвам жив! И се чувствам толкова добре. Ела, и го направи сега, ще крещим, крещим цяла нощ! Не се страхувай, не се колебай! Да го направим сега, не го оставяй за по-късно. И ако се учвстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Ако греша, не искам да знам. Ако съм прав, ще се види. Това е лудост, такава лудост, може и да стане. Интересува ме само днес, утре е прекалено далеч. Съгласи се и избягай с мен. Чувството е толкова хубаво. Да преминеш всички граници, да поемеш риска. Да правиш това, което трябва, за да се почувстваш жив. И се чувствам толкова добре. Ела и го направи сега, ще крещим, ще крещим цяла нощ! Толкова е хубаво. Не се страхувай, не се колебай(чувствам се добре) Да го направим сега(тази вечер) не го оставяй за по-късно. И ако се чувстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Толкова е хубаво. Мисля,че те обичам И искам да си до мен скъпа, до сутринта Знам,че те желая и това,което имам за теб е любов Имам любов, любов, любов! Толкова е хубаво. Не се страхувай, не се колебай(чувствам се добре) Да го направим сега(тази вечер), не го оставяй за по-късно. И ако се чувстваш добре, просто се отпусни. И ако всичко е наред го освободи. Толкова е хубаво. Айде в темата за Рики тия текстове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Заедно с "We are never ever getting back together", "You belong with me", "Love story". Колко станаха? 6? Тези са една идея зад тях. Иначе аз със YBWM научих за нея - обожавам си я и до днес. Mean също е много яка. Един въпрос - Тейлър има ли слаб текст изобщо? Това са едни от най-добрите текстове, които съм чувал. Винаги изпипани до съвършенство! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде в темата за Рики тия текстове. Щом си се досетил,че е негова песен, това е добре. И е много по-яка от всички тези на Грандита, Суифти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Mean също е много яка. Един въпрос - Тейлър има ли слаб текст изобщо? Това са едни от най-добрите текстове, които съм чувал. Винаги изпипани до съвършенство! Май няма, особено в последният си албум. Всеки текст е уникален, няма слаба фраза! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде да коментираме- Гранде е винаги толкова скучна на сцената- еднаква коса, грим, тоалети- никаква промяна в нея. Случайно попаднах на изпълнението й на Victoria Secret Show от тези дни- ами едно и също и все разголена. На Рики на това модно шоу през 2005 беше много по-яко представянето. Тази няма никакво сценично поведение- толкова е безлична и еднаква. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Айде да коментираме- Гранде е винаги толкова скучна на сцената- еднаква коса, грим, тоалети- никаква промяна в нея. Случайно попаднах на изпълнението й на Victoria Secret Show от тези дни- ами едно и също и все разголена. На Рики на това модно шоу през 2005 беше много по-яко представянето. Тази няма никакво сценично поведение- толкова е безлична и еднаква. За Ариана си права, браво. Коментирай представянето на Тейлър от същото модно шоу. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Гранде, скучна, еднаква, каквато и да е, си има 4 мегахита тази година... от общо 4 издадени сингъла. Просто хората я харесват, и то как няма - страхотен глас, хубав вънен вид и най-важното - брутални песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Гранде, скучна, еднаква, каквато и да е, си има 4 мегахита тази година... от общо 4 издадени сингъла. Просто хората я харесват, и то как няма - страхотен глас, хубав вънен вид и най-важното - брутални песни! Брутални песни- недей ме разсмива. Никой няма да ги помни, безлични песнички. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Брутални песни- недей ме разсмива. Никой няма да ги помни, безлични песнички. Който трябва, ще ги помни. Аз примерно ще ги помня. То и на Рики песните не се помнят от масата хора, но ти ги помниш, нали? И си ги обичаш и до ден-днешен. А то в крайна сметка това е важното. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Който трябва, ще ги помни. Аз примерно ще ги помня. То и на Рики песните не се помнят от масата хора, но ти ги помниш, нали? И си ги обичаш и до ден-днешен. А то в крайна сметка това е важното. Напротив- на Рики много песни се помнят и е Икона в музиката, и вече и Легенда с куп награди, отличия и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Браво, Кенджи е взел награда току-що на NRJ наградите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Браво! Песен на годината е "Color Gitano" на Kendji Girac вчера на NRJ наградите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Много се зарибих по "Feeling Myself", страшна ееее Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 Продажбите са паднали толкова много... Дори и Ники Минаж с хит като Anaconda няма да стигне 200 000 за първата седмица... а едва 150-160 хиляди... За другите тази година да не говорим... И после защо Тейлър била НАЙ за 2014- че то си е повече от очевидно защо... С проекти само във втората половина на годината, отвя почти всички... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Chayanne е снимал вчера нов клип и продължава да го снима днес- 3-ти сингъл от новия си албум "En Todo Estare": https://www.facebook.com/CHAYANNE/photos/a....e=1&theater https://www.facebook.com/CHAYANNE/photos/a....e=1&theater https://www.facebook.com/CHAYANNE/photos/a....e=1&theater Интересно на коя песен снима клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 А, въй- CHAYANNE копира клипа на Рики "Vida" ? Снима "Madre Tierra": https://www.facebook.com/CHAYANNE/photos/a....e=1&theater Значи е снимал вчера и днес тази песен: Най-слабите песни снима, има толкова по-добри в албума Да беше снимал тази- любимата ми: Защо изпълнителите никога не снимат любимите ми песни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари