Starboy Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Не знам, но аз още си чакам клип за This Is What You Came For... много здрав саунд, с много яко изпяване! Мен тая песен така и не ми хареса! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 ANTI е първото разочарование от Рияна, от началото на кариерата и досега. Но нея не и пука. Дано отново стане работохолик и всяка година да пуска албуми и яки клипове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Сел днес ще разбива с визии в клипа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Много се радвам, че тия дни малко съживихме темата... беше голямо мъртивло. Така е Мелани скандализира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 2009 <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 2009 <3 Ооо, като я чуя, си спомням как я въртяха по цял ден по Джетикс/Дисни. Когато имаше хубави предавания.. Хваща ме носталгия. :д :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Няма такова шоу! Няма такава жена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Помните ли Ashley Тisdale от HSM ? Много я харесвах, повече от Ванеса. Жалко че последните години и двете не са ни 1 % популярни от това което бяха. Прилича малко на Бритни, вокално Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Помните ли Ashley Тisdale от HSM ? Много я харесвах, повече от Ванеса. Жалко че последните години и двете не са ни 1 % популярни от това което бяха. Прилича малко на Бртини, вокално Естествено. :з Тя в момента се занимава с Young & Hungry и имам спомени, че в някакъв сериал щеше да е в главна роля. Аз си харесвам и двете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 :Vishenka_05: Феновете на Miley в Америка, сбираха подписи Party in the USA да стане химна на Америка хахаха Едни от по-любимите ми... memoriessssssss Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Ванеса май съвсем доброволно се оттегли от музиката и реши да си остане само с филмите. Ашли не я знам, уж щеше да се завръща последните 1-2 години, пък нищо не стана. Единствен Зак си остана актуален от HSM, но пък той съвсем не се занимава с музика, а с брутални комедии. :1000 (29): Щом сте съживили темата, малко в стил Танчето ще ви порекламирам Зейн... Напоследък много се кефя на творчеството му, супер як саунд. Странно, че след успеха на Pillowtalk интереса към него нещо затихна, не мога да си го обясня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Помня каква истерия беше по тази песен! Тъй като тогава бях с един скапан компютър и интернет от флашка /Vivacom xD/, не ми зареждаше youtube -.- и всеки ден чаках 18:00часа, за да почне в The Voice top 10. Сити и Дъ Войс по цял ден се местиха, за да търисм Round & Round Същото бе и с Naturally. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Ванеса май съвсем доброволно се оттегли от музиката и реши да си остане само с филмите. Ашли не я знам, уж щеше да се завръща последните 1-2 години, пък нищо не стана. Единствен Зак си остана актуален от HSM, но пък той съвсем не се занимава с музика, а с брутални комедии. :1000 (29): Щом сте съживили темата, малко в стил Танчето ще ви порекламирам Зейн... Напоследък много се кефя на творчеството му, супер як саунд. Странно, че след успеха на Pillowtalk интереса към него нещо затихна, не мога да си го обясня. Просто уцели песента. :д А и ми стана малко противен, след като Таня спамеше с него по цял ден.. И сега като видя Зейн - директно ми излиза в ума Zai4eto_82 xD Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Това ми е любимият перформанс на Гагуята Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 На мен от албума на Зейн нищо освен Pillowtalk и Wrong не слушам... А и като цяло Like I Would някак си ми изглежда слаба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Просто уцели песента. :д А и ми стана малко противен, след като Таня спамеше с него по цял ден.. И сега като видя Зейн - директно ми излиза в ума Zai4eto_82 xD Спокойно, съвсем скоро Танчето ще се върне изцяло към Рики... Време е Аврил да направи най-накрая нещо с кариерата си. Искам да стартира следващата ера с някакъв такъв по-зрял проект, много й отиват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Феновете не са доволни от избора на Сел да направи Kill Em With Kindness сингъл, мен пък много ме кефи Около 2,3 часа остават до премиерата! :з Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Justin направо разцепи през есента на 2015... Не го харесвам по принцип, но тази песен и Sorry така и не ми омръзнаха. Сори ме кефи повече, обаче го съдиха за нея, някаква жена имала нейни елементи там в началото на песента "Уууу, ууу" :д Джъстин си вади хитове всяка година. Те хейтърите му помагат .. :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Justin направо разцепи през есента на 2015... Не го харесвам по принцип, но тази песен и Sorry така и не ми омръзнаха. И при мен е така. Може и тои да спечели клип на годината. Има достатъчно фенове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 И при мен е така. Може и тои да спечели клип на годината. Има достатъчно фенове. Реалният клип на годината, според мен трябва да е в Риана за BBHMM или Bey и Formation. Hymn for the weekend също е добър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 И при мен е така. Може и тои да спечели клип на годината. Има достатъчно фенове. Единствените клипове, с които би се борил са I'll Show You и What Do You Mean. Аз все пак ще се надявам за BBHMM, за мен това си е топ. Жалко, че е блокиран в доста държави заради някои кадри.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Единствените клипове, с които би се борил са I'll Show You и What Do You Mean. Where are you now също е добър клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 8 МИНУТИ ДО KILL EM WITH KINDNESS :з Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Реалният клип на годината, според мен трябва да е в Риана за BBHMM или Bey и Formation. Hymn for the weekend също е добър. И двата клипа на Taylor не са за подценяване. SG, това ми е една от любимите песни на Katty Perry, заедно с The one that got away Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Мен лично клипът не ме впечатли. Вие какво мислите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари