Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Наистина ли Taylor Swift прави 10 години на сцена? :1000 (24):

Аз мислех, че е на сцената от 4-5 години. :1000 (29):

Даа, от 2006 пее. Аз почнах да я харесвам от Love Story (2009)

Бях забравил тази песен. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Е аз знаех Picture tо burn, Teardrops on my guitar, Tim McGraw и Our song.

Но тогава повече интересни ми бяха Ashley и Vanessa, проблемите на Бритни и не ми харесваше толкова.

A Love story много ми допадна, беше ми хит на 2009 :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Тейлър просто си беше една стандартна, сладка кънтри певица преди да реши да се комерсиализира малко повече, което започна горе-долу от албума RED и се дооформи в 1989. Много готина беше тогава, Love Story например беше един хубав, приказен проект. Но просто си беше нашумяла предимно в Америка, там винаги са били луди по нея. Истинска световна конкуренция на поп звездите стана чак с Shake It Off и Blank Space, не че и в предния албум не си беше сила с I Knew You Were Trouble и We Are Never Ever Getting Back Together.

Сподели в други сайтове

Бритни нещо не върви добре с "Make Me", а този път песента е супер яка, да се чуди човек какво толкова не й харесват... Искаше ми се ТОП 10 дебют, ама май няма да влезе дори и в ТОП 15...

Не мога да повярвам, че се стигна до времена, в които един евентуален дует със Селена би помогнал повече на Бритни, отколкото на дуетната половинка...

А Деми наистина смята ли да направи вече нещо с кариерата си? Ще мине месец от излизането на "Body Say", а не е пуснат дори и трейлър за клипа. Дори не знам дали са пратили песента по радиата... Няма да раздърпвам пак как поначало прецакаха нещата като я пуснаха само в Spotify премиерно... Готов съм вече да поставя нейния екип пълноценно до този на Аврил, по отношение на прецакване на изпълнителя.

Сподели в други сайтове

А Дрейк защо не снима клип към "One Dance", песента е супер мощен хит.. дано снима, както и на "Too Good", тези песни масово се харесват, и макар без видеа са супер популярни!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Вие се изненадвате от това, че Тейлър Суифт била 10 години на сцена, ама гледайте какво става при Дисни звездите...

Майли Сайръс - 10 години

Селена Гомез - 8 години

Деми Ловато - 8 години (12 ако зачитаме, че е имала една песен и през 2004 :1000 (29): )

Ник Джонас - 11 години

Ванеса Хъджинс - 10 години

Ашли Тисдейл - 9 години

Хилари Дъф - 14 години

Няма да се връщам по-назад, към ерата на Бритни, Кристина, Джъстин... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Но когато Бритни беше на възрастта на Селена имаше 10 пъти повече постигнато отколко Селена досега :mf_surrender:

Никой не оспорва този факт.

Към днешна дата обаче Селена е много по-успешна от Бритни. :)

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Вие се изненадвате от това, че Тейлър Суифт била 10 години на сцена, ама гледайте какво става при Дисни звездите...

Майли Сайръс - 10 години

Селена Гомез - 8 години

Деми Ловато - 8 години (12 ако зачитаме, че е имала една песен и през 2004 :1000 (29): )

Ник Джонас - 11 години

Ванеса Хъджинс - 10 години

Ашли Тисдейл - 9 години

Хилари Дъф - 14 години

Няма да се връщам по-назад, към ерата на Бритни, Кристина, Джъстин... :1000 (29):

И тази с най-големите успехи е тази, която хората я правят на нищо, а всъщност е хем артистична, хем има глас - Майли! :1000 (19):

Сподели в други сайтове

Никой не оспорва този факт.

Към днешна дата обаче Селена е много по-успешна от Бритни. :)

В момента е по-популярна да, но не е някой фактор та да е сигурно че хит ще бъде песента им (ако има дует между тях) :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

И тази с най-големите успехи е тази, която хората я правят на нищо, а всъщност е хем артистична, хем има глас - Майли! :1000 (19):

Така е ! Кралицата е Майли! Искам я отново такава! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

В момента е по-популярна да, но не е някой фактор та да е сигурно че хит ще бъде песента им (ако има дует между тях) :mf_surrender:

Почти сигурно е, че ще е хит.

Всички последни песни на Селена се радват на много голям интерес освен ''Kill em with kidness'' но тя нищо не прави за да я популяризира, де. ;)

И все пак за 1 месец си направи над 100 милиона гледания!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Все едно да сравняваме Бритни и Мадона през 2003, когато направиха дует... То е ясно, че с годините интереса към даден изпълнител спада, колкото и да е голям изпълнителя. Въпросът е какво е постигнал в пиковия си период и доколко се е задържал и след това. Бритни без да си дава абсолютно никакъв зор в последните години, пак запази някакви позиции, днес светът още я помни и все пак й докарва някакъв успех на някои от синглите. Което не знам дали ще може да се каже за Селена след десетина години, когато и тя самата наближи две десетилетки на сцена... Някак си към днешна дата вече е по-трудно да се създават изпълнители, които да останат във времето. От по-новите имена според мен само Кейти и Тейлър имат шанса да се задържат повече, може би и Майли ако престане да се лигави и го подкара по-сериозно.

Ще видим, времето ще покаже...

Относно това дали евентуалния дует на Бритни и Селена би бил хит- според мен би станал, но не е изключено да се повтори и случаят с Pretty Girls. А да не забравяме, че тогава Иги беше много по-голяма от Селена в който и да е нейн период...

Сподели в други сайтове

Почти сигурно е, че ще е хит.

Всички последни песни на Селена се радват на много голям интерес освен ''Kill em with kidness'' но тя нищо не прави за да я популяризира, де. ;)

И все пак за 1 месец си направи над 100 милиона гледания!

Да да, има и най-харесана снимка на инста :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Бритни вече не е интересна, нищо ново и различно не предлага.

А Селена, Деми и там подобни все още не са излезнали от рамките на "Дисни принцеси"

Всички ги приемат още така.

Докато примерно Джастин Бибър с последния албум прекъсна този имидж на тиин звезда

Майли с глупирането, с резането на косата и голотата през 2013.

Според мен това им е проблема. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Селена успя да си изгради нов имидж. С тези лежерни, почти шепнещи песнички и визия на модел от Victoria's Secret (включително и друженето с подобни, което ѝ носи много дивиденти). Неслучайно последният ѝ албум и синглите към него до един са хитове. Но тя и преди си вадеше хитове, още като се водеше, че е в група - Selena Gomez & The Scene. Деми, за сметка на това, никога не е била много успешна, никога не е имала мегахит. Майли имаше някакъв период в 2013, като имаше много внимание към маймунджалъците ѝ, но и тя бързо се изхаби като образ. От трите реално Селена е най-успешната.

Сподели в други сайтове

Селена успя да си изгради нов имидж. С тези лежерни, почти шепнещи песнички и визия на модел от Victoria's Secret (включително и друженето с подобни, което ѝ носи много дивиденти). Неслучайно последният ѝ албум и синглите към него до един са хитове. Но тя и преди си вадеше хитове, още като се водеше, че е в група - Selena Gomez & The Scene. Деми, за сметка на това, никога не е била много успешна, никога не е имала мегахит. Майли имаше някакъв период в 2013, като имаше много внимание към маймунджалъците ѝ, но и тя бързо се изхаби като образ. От трите реално Селена е най-успешната.

Селена обаче много бързо ще я изчерпят.

Вече е почти готов новия албум и бил много различен от ''Revival''.

Трябва да излезне до края на годината.

Иначе от сигурни източници преди седмици се писа за дует с ''много популярна и обичана певица''.

Сега те почти го потвърдиха с Бритни.

Аз исках нещо с Минаж. :roll1:

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Според мен от трите най-голямата си остава Майли. Нито Селена, нито Деми имат smash-ове като We Can't Stop и особено като Wrecking Ball. А и още преди това Хана Монтана беше в пъти по-голяма от техните филми и сериали, да не говорим, че точно в онези години Майли направи хит, за който маса американци и до днес си спомнят на националния празник- Party in the U.S.A. Всичко това, в комплект с подбутването от баща й, скандалите и неопровержимия талант просто я изстрелват по нависоко от която и да е Дисни звезда след ерата на Бритни, Кристина и Джъстин.

Друг е въпроса, че тя трябва да смени малко насоката- казвал съм го и преди. Тази дивотия в образа й вече се преекспонира и писна на хората, не е интересна вече като се плези или дупи някъде... :1000 (29): Но ако следващата ера е различна, Майли автоматично ще влезе в лигата на Кейти, Тейлър и т.н.

Ние реално не сме виждали нищо от нея в последните 2-3 години, за да можем да преценим дали Селена е над нея. Само онзи безплатен наркомански албум, който нямаше как да е успешен с този начин на промотиране, ако въобще мога да го нарека промотиране. А и целта му не е била да е хитов, съвсем очевидно.

Сподели в други сайтове

Според мен от трите най-голямата си остава Майли. Нито Селена, нито Деми имат smash-ове като We Can't Stop и особено като Wrecking Ball. А и още преди това Хана Монтана беше в пъти по-голяма от техните филми и сериали, да не говорим, че точно в онези години Майли направи хит, за който маса американци и до днес си спомнят на националния празник- Party in the U.S.A. Всичко това, в комплект с подбутването от баща й, скандалите и неопровержимия талант просто я изстрелват по нависоко от която и да е Дисни звезда след ерата на Бритни, Кристина и Джъстин.

Друг е въпроса, че тя трябва да смени малко насоката- казвал съм го и преди. Тази дивотия в образа й вече се преекспонира и писна на хората, не е интересна вече като се плези или дупи някъде... :1000 (29): Но ако следващата ера е различна, Майли автоматично ще влезе в лигата на Кейти, Тейлър и т.н.

Ние реално не сме виждали нищо от нея в последните 2-3 години, за да можем да преценим дали Селена е над нея. Само онзи безплатен наркомански албум, който нямаше как да е успешен с този начин на промотиране, ако въобще мога да го нарека промотиране. А и целта му не е била да е хитов, съвсем очевидно.

Не съм съгласен с теб.

Майли наистина пусна два тотални хита - ''We can stop'' и ''Wrecking ball'' но най-много помогна факта, че е скандална и различна от това което бяха свикнали да виждат.

Ако беше истинска машина за хитове сингъл номер три където не заложи чак на толкова скандален клип - ''Adore you'' - щеше също да стане голям хит а тя не получи голямо внимание.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...