Dinnev Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Наистина ли Taylor Swift прави 10 години на сцена? :1000 (24): Аз мислех, че е на сцената от 4-5 години. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Наистина ли Taylor Swift прави 10 години на сцена? :1000 (24): Аз мислех, че е на сцената от 4-5 години. :1000 (29): Даа, от 2006 пее. Аз почнах да я харесвам от Love Story (2009) Бях забравил тази песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Наистина ли Taylor Swift прави 10 години на сцена? :1000 (24): Аз мислех, че е на сцената от 4-5 години. :1000 (29): И аз Преди песента 22 не бях я чувал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Е аз знаех Picture tо burn, Teardrops on my guitar, Tim McGraw и Our song. Но тогава повече интересни ми бяха Ashley и Vanessa, проблемите на Бритни и не ми харесваше толкова. A Love story много ми допадна, беше ми хит на 2009 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 19 Report Share Публикувано Юли 19 Тейлър просто си беше една стандартна, сладка кънтри певица преди да реши да се комерсиализира малко повече, което започна горе-долу от албума RED и се дооформи в 1989. Много готина беше тогава, Love Story например беше един хубав, приказен проект. Но просто си беше нашумяла предимно в Америка, там винаги са били луди по нея. Истинска световна конкуренция на поп звездите стана чак с Shake It Off и Blank Space, не че и в предния албум не си беше сила с I Knew You Were Trouble и We Are Never Ever Getting Back Together. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Има слухове, че Селена и Бритни подготвят дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Дано не е поредната детска песничка като Preety girls Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Бритни нещо не върви добре с "Make Me", а този път песента е супер яка, да се чуди човек какво толкова не й харесват... Искаше ми се ТОП 10 дебют, ама май няма да влезе дори и в ТОП 15... Не мога да повярвам, че се стигна до времена, в които един евентуален дует със Селена би помогнал повече на Бритни, отколкото на дуетната половинка... А Деми наистина смята ли да направи вече нещо с кариерата си? Ще мине месец от излизането на "Body Say", а не е пуснат дори и трейлър за клипа. Дори не знам дали са пратили песента по радиата... Няма да раздърпвам пак как поначало прецакаха нещата като я пуснаха само в Spotify премиерно... Готов съм вече да поставя нейния екип пълноценно до този на Аврил, по отношение на прецакване на изпълнителя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Добре, че е Селена та Бритни да види хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 А Дрейк защо не снима клип към "One Dance", песента е супер мощен хит.. дано снима, както и на "Too Good", тези песни масово се харесват, и макар без видеа са супер популярни! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Вие се изненадвате от това, че Тейлър Суифт била 10 години на сцена, ама гледайте какво става при Дисни звездите... Майли Сайръс - 10 години Селена Гомез - 8 години Деми Ловато - 8 години (12 ако зачитаме, че е имала една песен и през 2004 :1000 (29): ) Ник Джонас - 11 години Ванеса Хъджинс - 10 години Ашли Тисдейл - 9 години Хилари Дъф - 14 години Няма да се връщам по-назад, към ерата на Бритни, Кристина, Джъстин... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Добре, че е Селена та Бритни да види хит. Но когато Бритни беше на възрастта на Селена имаше 10 пъти повече постигнато отколко Селена досега Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Но когато Бритни беше на възрастта на Селена имаше 10 пъти повече постигнато отколко Селена досега Никой не оспорва този факт. Към днешна дата обаче Селена е много по-успешна от Бритни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Вие се изненадвате от това, че Тейлър Суифт била 10 години на сцена, ама гледайте какво става при Дисни звездите... Майли Сайръс - 10 години Селена Гомез - 8 години Деми Ловато - 8 години (12 ако зачитаме, че е имала една песен и през 2004 :1000 (29): ) Ник Джонас - 11 години Ванеса Хъджинс - 10 години Ашли Тисдейл - 9 години Хилари Дъф - 14 години Няма да се връщам по-назад, към ерата на Бритни, Кристина, Джъстин... :1000 (29): И тази с най-големите успехи е тази, която хората я правят на нищо, а всъщност е хем артистична, хем има глас - Майли! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Никой не оспорва този факт. Към днешна дата обаче Селена е много по-успешна от Бритни. В момента е по-популярна да, но не е някой фактор та да е сигурно че хит ще бъде песента им (ако има дует между тях) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 И тази с най-големите успехи е тази, която хората я правят на нищо, а всъщност е хем артистична, хем има глас - Майли! :1000 (19): Така е ! Кралицата е Майли! Искам я отново такава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 В момента е по-популярна да, но не е някой фактор та да е сигурно че хит ще бъде песента им (ако има дует между тях) Почти сигурно е, че ще е хит. Всички последни песни на Селена се радват на много голям интерес освен ''Kill em with kidness'' но тя нищо не прави за да я популяризира, де. И все пак за 1 месец си направи над 100 милиона гледания! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Все едно да сравняваме Бритни и Мадона през 2003, когато направиха дует... То е ясно, че с годините интереса към даден изпълнител спада, колкото и да е голям изпълнителя. Въпросът е какво е постигнал в пиковия си период и доколко се е задържал и след това. Бритни без да си дава абсолютно никакъв зор в последните години, пак запази някакви позиции, днес светът още я помни и все пак й докарва някакъв успех на някои от синглите. Което не знам дали ще може да се каже за Селена след десетина години, когато и тя самата наближи две десетилетки на сцена... Някак си към днешна дата вече е по-трудно да се създават изпълнители, които да останат във времето. От по-новите имена според мен само Кейти и Тейлър имат шанса да се задържат повече, може би и Майли ако престане да се лигави и го подкара по-сериозно. Ще видим, времето ще покаже... Относно това дали евентуалния дует на Бритни и Селена би бил хит- според мен би станал, но не е изключено да се повтори и случаят с Pretty Girls. А да не забравяме, че тогава Иги беше много по-голяма от Селена в който и да е нейн период... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Почти сигурно е, че ще е хит. Всички последни песни на Селена се радват на много голям интерес освен ''Kill em with kidness'' но тя нищо не прави за да я популяризира, де. И все пак за 1 месец си направи над 100 милиона гледания! Да да, има и най-харесана снимка на инста Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Бритни вече не е интересна, нищо ново и различно не предлага. А Селена, Деми и там подобни все още не са излезнали от рамките на "Дисни принцеси" Всички ги приемат още така. Докато примерно Джастин Бибър с последния албум прекъсна този имидж на тиин звезда Майли с глупирането, с резането на косата и голотата през 2013. Според мен това им е проблема. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Селена успя да си изгради нов имидж. С тези лежерни, почти шепнещи песнички и визия на модел от Victoria's Secret (включително и друженето с подобни, което ѝ носи много дивиденти). Неслучайно последният ѝ албум и синглите към него до един са хитове. Но тя и преди си вадеше хитове, още като се водеше, че е в група - Selena Gomez & The Scene. Деми, за сметка на това, никога не е била много успешна, никога не е имала мегахит. Майли имаше някакъв период в 2013, като имаше много внимание към маймунджалъците ѝ, но и тя бързо се изхаби като образ. От трите реално Селена е най-успешната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Селена успя да си изгради нов имидж. С тези лежерни, почти шепнещи песнички и визия на модел от Victoria's Secret (включително и друженето с подобни, което ѝ носи много дивиденти). Неслучайно последният ѝ албум и синглите към него до един са хитове. Но тя и преди си вадеше хитове, още като се водеше, че е в група - Selena Gomez & The Scene. Деми, за сметка на това, никога не е била много успешна, никога не е имала мегахит. Майли имаше някакъв период в 2013, като имаше много внимание към маймунджалъците ѝ, но и тя бързо се изхаби като образ. От трите реално Селена е най-успешната. Селена обаче много бързо ще я изчерпят. Вече е почти готов новия албум и бил много различен от ''Revival''. Трябва да излезне до края на годината. Иначе от сигурни източници преди седмици се писа за дует с ''много популярна и обичана певица''. Сега те почти го потвърдиха с Бритни. Аз исках нещо с Минаж. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Според мен от трите най-голямата си остава Майли. Нито Селена, нито Деми имат smash-ове като We Can't Stop и особено като Wrecking Ball. А и още преди това Хана Монтана беше в пъти по-голяма от техните филми и сериали, да не говорим, че точно в онези години Майли направи хит, за който маса американци и до днес си спомнят на националния празник- Party in the U.S.A. Всичко това, в комплект с подбутването от баща й, скандалите и неопровержимия талант просто я изстрелват по нависоко от която и да е Дисни звезда след ерата на Бритни, Кристина и Джъстин. Друг е въпроса, че тя трябва да смени малко насоката- казвал съм го и преди. Тази дивотия в образа й вече се преекспонира и писна на хората, не е интересна вече като се плези или дупи някъде... :1000 (29): Но ако следващата ера е различна, Майли автоматично ще влезе в лигата на Кейти, Тейлър и т.н. Ние реално не сме виждали нищо от нея в последните 2-3 години, за да можем да преценим дали Селена е над нея. Само онзи безплатен наркомански албум, който нямаше как да е успешен с този начин на промотиране, ако въобще мога да го нарека промотиране. А и целта му не е била да е хитов, съвсем очевидно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Миналата година на тази дата излязоха номинациите за VMA наградите, сега какво чакат Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Според мен от трите най-голямата си остава Майли. Нито Селена, нито Деми имат smash-ове като We Can't Stop и особено като Wrecking Ball. А и още преди това Хана Монтана беше в пъти по-голяма от техните филми и сериали, да не говорим, че точно в онези години Майли направи хит, за който маса американци и до днес си спомнят на националния празник- Party in the U.S.A. Всичко това, в комплект с подбутването от баща й, скандалите и неопровержимия талант просто я изстрелват по нависоко от която и да е Дисни звезда след ерата на Бритни, Кристина и Джъстин. Друг е въпроса, че тя трябва да смени малко насоката- казвал съм го и преди. Тази дивотия в образа й вече се преекспонира и писна на хората, не е интересна вече като се плези или дупи някъде... :1000 (29): Но ако следващата ера е различна, Майли автоматично ще влезе в лигата на Кейти, Тейлър и т.н. Ние реално не сме виждали нищо от нея в последните 2-3 години, за да можем да преценим дали Селена е над нея. Само онзи безплатен наркомански албум, който нямаше как да е успешен с този начин на промотиране, ако въобще мога да го нарека промотиране. А и целта му не е била да е хитов, съвсем очевидно. Не съм съгласен с теб. Майли наистина пусна два тотални хита - ''We can stop'' и ''Wrecking ball'' но най-много помогна факта, че е скандална и различна от това което бяха свикнали да виждат. Ако беше истинска машина за хитове сингъл номер три където не заложи чак на толкова скандален клип - ''Adore you'' - щеше също да стане голям хит а тя не получи голямо внимание. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари