Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Разбира се, че Майли е по-успяла от Селена.

И предаването й в Дисни беше по-гледано и самата тя е по-интересна, и самите й песни са по-големи хитове.

Да, Селена работи жестоко по песни и визия, но няма хитове като "Wrecking Ball", "23", "We Can't Stop", в това число мога да сложа и "Adore You", която не е толкова голям хит, но все пак.

Селена според мен те първа ще изкарва големи хитове. А сега Майли се връща към добрият си имидж и съм сигурен, че до 2-3 години ще се върне и в играта мощно.

Сподели в други сайтове

Не съм съгласен с теб.

Майли наистина пусна два тотални хита - ''We can stop'' и ''Wrecking ball'' но най-много помогна факта, че е скандална и различна от това което бяха свикнали да виждат.

Ако беше истинска машина за хитове сингъл номер три където не заложи чак на толкова скандален клип - ''Adore you'' - щеше също да стане голям хит а тя не получи голямо внимание.

Че Adore You си беше скандален клип.. :1000 (29): Всички очакваха нещо различно и красиво като за яка балада като тази, но Майли реши пак да се въргаля полугола по вани и чаршафи, да загатва колко е разгонена и пропаднала, и всичко това заснето сякаш с някоя от първите древни марки айфони... :1000 (29): То точно тогава започна да се забелязва, че вече не е интересна като се прави на 'порастнала'... Затова казах, че й трябва нова насока, иначе рискува да претърпи голям крах.

Между другото, това коя от трите е най-голямата вече е малко изтъркан въпрос. Сега е интересно да се запитаме защо ли Дисни не успяха да направят други големи звезди след тези.. :dontknow: Имаше много имена с потенциал- Бриджит Мендлър, Деби Раян, Зендая, Дав Камерън... но нищо...

Сподели в други сайтове

Малко преувеличавате с хитовете на Майли. И с Wrecking Ball, и с We Can't Stop повече се шумеше около клипа и безумното поведение на Майли, отколкото за самите песни. Ако видите класациите, продажбите, и двете песни са на едно посредствено ниво. Иначе спор няма, че тя имаше най-голяма инерция от "Хана Монтана", но към днешна дата съм склонен да смятам, че Селена е по-успешна, макар и да няма никакви вокални възможности.

Сподели в други сайтове

Малко преувеличавате с хитовете на Майли. И с Wrecking Ball, и с We Can't Stop повече се шумеше около клипа и безумното поведение на Майли, отколкото за самите песни. Ако видите класациите, продажбите, и двете песни са на едно посредствено ниво. Иначе спор няма, че тя имаше най-голяма инерция от "Хана Монтана", но към днешна дата съм склонен да смятам, че Селена е по-успешна, макар и да няма никакви вокални възможности.

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Абе може да пее там, но при високи тонове доста вика.

Сподели в други сайтове

Малко преувеличавате с хитовете на Майли. И с Wrecking Ball, и с We Can't Stop повече се шумеше около клипа и безумното поведение на Майли, отколкото за самите песни.

Ами и песните си бяха яки :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Какво мислите за тази песен?

За мен е грешка, че не беше сингъл!

Определено мисля, че е потенциален топ 5 billboard хит.

Приятна песен е. Аз така и не изслушах целият й албум. :1000 (29):

Но мисля, че тези, които до сега е клипирала от албума са си най-добри. Най-вече "Kill Em With Kindness", много добре се движи с гледанията.

Тази "Sober" е добре да й направи и на нея видеоклип, може да се развие добре.

Сподели в други сайтове

:1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Абе може да пее там, но при високи тонове доста вика.

Днес слушах това. Определено скоро не бях слушал по-трагичен лайв:

-А., на Селена пропуска от предния албум беше Me & The Rhythm - това си беше готов хит. Sober е по-трудна за възприемане.

Сподели в други сайтове

И тази заслужаваше хубав клип, не като Do it :3fdb8960598fa63e:

Клип тип Лана :3fdb8960598fa63e:

Иначе добра е песента на Селена :3fdb8960598fa63e:

Оооо, Dooo It ми беше в топа няколко седмици. Много се бях зарибил по нея, макар че си е леко наркоманска песен. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Какво мислите за тази песен?

За мен е грешка, че не беше сингъл!

Определено мисля, че е потенциален топ 5 billboard хит.

Голяма грешка, че не заложи на нея. Щеше да завърши подобаващо ерата, сигурен съм че можеше да стигне върховете на класациите... Така тази ера щеше да изцяло с ТОП 10 хитове.

Сподели в други сайтове

За мен си е добра стратегия за последен сингъл да пускат някоя приятна песен, която няма потенциал за голям хит, но все пак става известна. Както беше с This Is How We Do, Out of the Woods и сега Kill Em With Kindness.

Сподели в други сайтове

Оооо, Dooo It ми беше в топа няколко седмици. Много се бях зарибил по нея, макар че си е леко наркоманска песен. :1000 (29):

Мен песента ми харесва, но видеото по-евтино и от тези на Преслава :3fdb8960598fa63e:

Паблоооооооо :'( и тази песен ми харесва многооооооооооо :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Аз обожавам ''Sober''. Малко като продължение на ''Good for you'' и ''The heart wants what it wants'' но по-комерсиална.

''Kill em with kidness'' e най-добре вървящата песен на Селена като гледания и споделяния но по класациите никаква я няма.

Предполагам, че липсата на каквато и да е реклама си казва думата.

Селена може да се гордее с това което постигна с ''REVIVAL''.

Това обаче също беше скрита лимонка. Толкова напомня на ''Animals''.

Май щеше да стане хит.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Искам песен тип "Black Widow", от такава мръсна бомба има нужда музикалният свят!!!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...