Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Пълна смехория са тези награди. Сакън ако не набутаме оная прехвалената във всяка категория. Пак, че не я сложиха и "Най-добро мъжко видео". За сметка на това пък наистина добри видеа, като на Тейлър и Селена никакви ги няма. :mf_surrender:

Номинациите за "Видео на годината" са абсурдни. Нито едно от тези видо не е впечатляващо. Sorry дори не е видео, ами някаква видео-риализация като част от онзи филм за албума му. Famous е там само заради скандала, Hotline Bling пък е толкова смотан клип, който също е там заради шума, който се вдигна около него. Formation дори не съм го гледал, нито засичал някога някъде. Значи сигурно той ще спечели. :mf_surrender:

Смехотворно е присъствието на Cheap Thrills, колкото и да ми е любима песента, в категории за клип. Та тя реално няма такъв. Онова с Sean Paul е lyrics видео, другото пък е заснета версия на изпълнението ѝ в American Idol, само че в студио. Смях!

This Is What You Came For в номинациите за Best MALE Video пък ме уби - при положение, че 101% от вокалите в песента са женски, как изобщо ти хрумна да присъства в тази категория.

Номинациите за наградите на Планета са по-заслужени от тая пародия тук.

Сподели в други сайтове

Пълна смехория са тези награди. Сакън ако не набутаме оная прехвалената във всяка категория. Пак, че не я сложиха и "Най-добро мъжко видео". За сметка на това пък наистина добри видеа, като на Тейлър и Селена никакви ги няма. :mf_surrender:

Номинациите за "Видео на годината" са абсурдни. Нито едно от тези видо не е впечатляващо. Sorry дори не е видео, ами някаква видео-риализация като част от онзи филм за албума му. Famous е там само заради скандала, Hotline Bling пък е толкова смотан клип, който също е там заради шума, който се вдигна около него. Formation дори не съм го гледал, нито засичал някога някъде. Значи сигурно той ще спечели. :mf_surrender:

Смехотворно е присъствието на Cheap Thrills, колкото и да ми е любима песента, в категории за клип. Та тя реално няма такъв. Онова с Sean Paul е lyrics видео, другото пък е заснета версия на изпълнението ѝ в American Idol, само че в студио. Смях!

This Is What You Came For в номинациите за Best MALE Video пък ме уби - при положение, че 101% от вокалите в песента са женски, как изобщо ти хрумна да присъства в тази категория.

И аз се замислих над Cheal Thrills. Наистина не са обявявали клип.

А какво ти е мнението са номинациите на Hold Up, който даже не е излизал официално. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Наистина миналата година се очакваше Bad blood да спечели, тази година няма издвоен лидер.

Мисля че всички имат шанс да спечелят, освен Famous :3fdb8960598fa63e:

Но предполагам че JB и Аdele ще издоминират тази година, може би и Drake.

Сподели в други сайтове

Бутането на Ariana Grande също ме изненада.

Не очаквах този там дует да има номинация при положение, че клипа е ниво 1999.

Селена и най-добрия клип и песен да направи пак няма да получи номинация.

Още си я имат за Дисни Звезда.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Много харесвам Beyoncé, но поне половината от номинациите са незаслужени.

Селена, която си разкъса задника от работа, а никъде няма нито едно номинация.

Много яко бутат Beyoncé...

Сподели в други сайтове

Тази година не виждам да има Video with a social message ?

Moже би там е 12-тата номинация на Бионсе :3fdb8960598fa63e:

(засега Бионсе си остава с 11, това преди малко че има 12 го копирах от twitter)

И там заслужава да спечели Till it happens to you :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Любимата ми песен на Сел :Vishenka_05:

Ако беше качено първо в YouTube, до сега със сигурност щеше да има над 500 000 000 гледания.

Не мисля.

Със сигурност щеше да има +350,000,000.

Интересното при нея е, че не прави много гледания.

''Good for you'' примерно има само 315 милиона а е доста по-голям хит от ''This is how we do'' на Пери която има близо 500.000.000.

Странно, но факт.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Не мисля.

Със сигурност щеше да има +350,000,000.

Интересното при нея е, че не прави много гледания.

''Good for you'' примерно има само 315 милиона а е доста по-голям хит от ''This is how we do'' на Пери която има близо 500.000.000.

Странно, но факт.

Защото може би не си купува? :D

Сподели в други сайтове

В световен мащаб сравняват "Make Me..." с "Rise" и избират тази на Бритни.

Не разбирам! :mf_surrender: Само на мен ли не ми харесва на Бритни песента? На Кейти е много по-добра.

Сподели в други сайтове

Selena и ''Kill em with kidness'' ако продължава така с гледанията скоро ще мине ''Into you'' и ''Send my love''... Вече е минала ''Company'' на Бийбър.

Жалко, че само слушат песента а не я купуват!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Selena и ''Kill em with kidness'' ако продължава така с гледанията скоро ще мине ''Into you'' и ''Send my love''... Вече е минала ''Company'' на Бийбър.

Жалко, че само слушат песента а не я купуват!

Супер много значи това да минеш Бийбър. Клиповете излязоха по едно и също време и Джъстин все беше с 3 милиона отгоре, но щом го е минала значи песента й е наистина хит. Адски много се радвам, да продължава така!

Сподели в други сайтове

Супер много значи това да минеш Бийбър. Клиповете излязоха по едно и също време и Джъстин все беше с 3 милиона отгоре, но щом го е минала значи песента й е наистина хит. Адски много се радвам, да продължава така!

Първоначално я водеше с 15 милиона.

Той първите дни натрупа доста повече.

После обаче тя задържа 2,5 милиона на ден докато Бийбър падна под 2 милиона.

Песента за съжаление обаче не е хит.

Не може да се нареди в класациите на добри позиции.

В ''Billboard hot 100'' е чак на 50-то място.

По радиата май също не се котира добре.

Жалко!

пс Интересен факт - ''Revival'' е на 41 място в ''Billboard 200'' близо 10 месеца след премиерата. ''Confident'' на Деми е на 175 място.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Първоначално я водеше с 15 милиона.

Той първите дни натрупа доста повече.

После обаче тя задържа 2,5 милиона на ден докато Бийбър падна под 2 милиона.

Песента за съжаление обаче не е хит.

Не може да се нареди в класациите на добри позиции.

В ''Billboard hot 100'' е чак на 50-то място.

По радиата май също не се котира добре.

Жалко!

пс Интересен факт - ''Revival'' е на 41 място в ''Billboard 200'' близо 10 месеца след премиерата. ''Confident'' на Деми е на 175 място.

Селена все още я мислят за онази Дисни звезда. Затова и според мен никой не я взима на сериозно.

Единствено Майли успя да излезе от Дисни образа, но по брутален начин. :D Селена трябва да направи нещо по-скандално, нещо, с което да я забележат доста повече хора.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...