Charlie Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Според мен не е грешка. Трябва да е продуктивна. И Рира така правеше едно време и много и се получаваше и много ми допадаше Ти ще захаресаш Сел май Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ти ще захаресаш Сел май Ами не казвам не, примерно Бибер не харесвах преди, но последният му албум ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ами не казвам не, примерно Бибер не харесвах преди, но последният му албум ми харесва Викам кво е тва Бибер, той Бийбър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Викам кво е тва Бибер, той Бийбър Ние на македонски си го казваме Џастин Бибер (Джастин Бийбър по вашки ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 След като не е доказано име не може да си позволява такива почивки. Всяка година трябва да пуска албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Ние на македонски си го казваме Џастин Бибер (Джастин Бийбър по вашки ) Джъстин* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Джъстин* Нямаме буква "ъ" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 ''Готова съм да пусна нов албум, това определено мога да го кажа в момента''- Селена е казала това на публикатата, в Сингапур. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Как може да харесвате Селена Гомез ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Как може да харесвате Селена Гомез ? Как може да не я? О.о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Има ли информация дали Адел ще пуска още сингли от албума си? Сега го преслушвам пак - има ненормални добри песни, които на всяка цена трябва да видят бял свят. Million Year Ago е брутална балада, страшно тежка (и това не е като аранжимент, а просто като изпълнение - много емоция в тоя глас, ебаси), напомня ми на любмита ми Turning Tables от предния албум, която за жалост остана нереализирана. Water Under The Bridge пък е много лежерна и приятна за слушане - отсега си я представям като финален сингъл с кадри от турнето ѝ, както беше New Romantic при Тейлър Суифт. River Lea пък е с много интересно звучене и пак много силна - ще е хубаво и нея да реализира. Само да не я домързи. Пак казвам, че трябваше вече да е пуснала едната на мястото на онази скука When We Were Young, ама какво да се прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Има ли информация дали Адел ще пуска още сингли от албума си? Сега го преслушвам пак - има ненормални добри песни, които на всяка цена трябва да видят бял свят. Million Year Ago е брутална балада, страшно тежка (и това не е като аранжимент, а просто като изпълнение - много емоция в тоя глас, ебаси), напомня ми на любмита ми Turning Tables от предния албум, която за жалост остана нереализирана. Water Under The Bridge пък е много лежерна и приятна за слушане - отсега си я представям като финален сингъл с кадри от турнето ѝ, както беше New Romantic при Тейлър Суифт. River Lea пък е с много интересно звучене и пак много силна - ще е хубаво и нея да реализира. Само да не я домързи. Пак казвам, че трябваше вече да е пуснала едната на мястото на онази скука When We Were Young, ама какво да се прави. Аз също много харесвам Remedy, страхотна... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 И догодина искаме концерт и в България! А дано.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юли 30 Report Share Публикувано Юли 30 Дано Нели Фуртадо се завърне, правеше много добра музика. Но мисля че Katy Perry я измести направо. Някак си приличат ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Тия пък кога ги направиха тези 700 000 000? Знам, че песента беше голям хит и все още си е, но Worth It, която е в пъти по-голям хит събра тези гледания за 8-9 месеца. Поздравления все пак, и последните им неща са добри, макар че не съм слушал целият албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Селена с три награди от Teen Choice. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Селена с три награди от Teen Choice. Лъжкините взеха ТВ Драма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Селена с три награди от Teen Choice. Ами там и е силата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Помним ли този хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Напълно заслужени са номинациите на Би. "Lemonade" е уникален албум, с най-сериозна оценка от страна на критиците. И за мен най-добрия албум на Бионсе. Надмина очакванията ми. Това е концептуален албум. Песните разказват история, която е филмирана и предадена СТРАШНО ДОБРЕ! Не бутайте тея сополанки Селена и Тейлър, където не им е мястото. Нямат номинации, защото не заслужават! Много е хубав наистина новият албум на Бионсе. Най-силният ѝ албум. Аз също го очаквах с нетърпение, надмина многократно очакванията ми. Адски много съм доволна. Тези дни ще си го купя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Помним ли този хит ? Естествено Реве ми се чак :1000 (29): Колко спомени имам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 И Зейн и DNCE са спечелили на Teen Choice наградите. Браво! Уау, Зейн е спечелил цели 2 награди и то толкова важни. А застреляната певица Кристина Грими и тя е спечелила. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 И Зейн и DNCE са спечелили на Teen Choice наградите. Браво! Уау, Зейн е спечелил цели 2 награди и то толкова важни. А застреляната певица Кристина Грими и тя е спечелила. Е, нали викаше, че тея награди не били важни. Сега какво стана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Първите 2 награди на Зейн като самостоятелен изпълнител. Колко яко. Сам си прецака успешния албум с този страх дето има и не можа да го промотира както трябва. Дано се оправи скоро. Иначе Зейн и Джиджи живеят вече заедно в неговия дом в Ел Ей-това е голяма стъпка на връзката им. Явно има любов щом Джиджи така го подкрепя и Зейн го вижда. A Рики има такава награда от тези награди за любим изпълнител през 1999. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Изтече новата песен на Джъстин Бийбър (от DJ Snake), която се предполага, че е фт. със Селена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари