Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Изтече новата песен на Джъстин Бийбър (от DJ Snake), която се предполага, че е фт. със Селена.

Малко ми прилича на Leon On, обаче е добра.

Напоследък всичко от JB ми харесва, не знам какво прави, обаче кърти!

Сподели в други сайтове

Кейти явно ще мачка с нещо много силно и идейно. Песента, макар и да свали позициите, получава много голямо одобрение от критиците. А това е само началото, представям си какво ще е като излезе видеото и като започнат игрите... И всичко това само с един buzz single, а после тепърва ще пускаме и първи сингъл от албума... :3fdb8960598fa63e: Кралица!

Сподели в други сайтове

Бритни с нов албум - Glory

4iGbRuk.jpg

Излиза на 26 август. Обложката е ужасна!

Тогава излиза и албума на Селин Дион.

Албумът на Бритни е 2-та най-коментирана тема в Туитър.

Сподели в други сайтове

Голям смях с Катето и Орландо... :3fdb8960598fa63e: Не знам той откога не е бил толкова trending, а покрай него и нашата... :1000 (29):

А какво стана с клипа на Rise, да не е решила да го отложи заради скандала? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Голям смях с Катето и Орландо... :3fdb8960598fa63e: Не знам той откога не е бил толкова trending, а покрай него и нашата... :1000 (29):

А какво стана с клипа на Rise, да не е решила да го отложи заради скандала? :1000 (29):

За какво става дума? :1000 (29):

Иначе и аз не знам какво става с Rise, чакам да стане 00:00ч. Знам ли, може и да се появи. :girl_cry2:

Сподели в други сайтове

Иначе и аз не знам какво става с Rise, чакам да стане 00:00ч. Знам ли, може и да се появи. :girl_cry2:

Ами нали в Америка е 6 часа назад, така че има време :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Опландо по чорка има снимки с Кейти на плажа. :д

Сподели в други сайтове

http://www.nydailynews.com/entertainment/g...ticle-1.2737277

Гледам, че са излезли и нецензурираните, ама тях няма да ги качвам, намерете си ги... :1000 (29):

Добра реклама преди Rise, някои даже си правят бъзици с думата... :roll1: И с хитовите роли на Орландо... :D

Сподели в други сайтове

Песента на Dj Snake & Justin Bieber е брутална! Тая година Джъстин няма спирка, дори без албум, гази с хитове – песен от Major Lazer с МО, песен от Dj Snake + неговия албум – лудница!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Какви са тези глупости вчера RIP JUSTIN днес RIP MILEY :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Прочети новините в рама. Писал съм за Джъстин.

За Майли е написано от феновете, искали да й направят pr, защото тези дни хаштаговете в туитър са ненормални.

+ Се води война Selena vs. Bieber

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...