Dinnev Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Изтече новата песен на Джъстин Бийбър (от DJ Snake), която се предполага, че е фт. със Селена. Малко ми прилича на Leon On, обаче е добра. Напоследък всичко от JB ми харесва, не знам какво прави, обаче кърти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Селена с три награди от Teen Choice. То остана и там да не спечели Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Малеее, подла плагиатка. Как копира от Яница. :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Кейти явно ще мачка с нещо много силно и идейно. Песента, макар и да свали позициите, получава много голямо одобрение от критиците. А това е само началото, представям си какво ще е като излезе видеото и като започнат игрите... И всичко това само с един buzz single, а после тепърва ще пускаме и първи сингъл от албума... Кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Пера мачка! Клипа ще е нещо много яко и силно, очаквам го с нетърпение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Бритни с нов албум - Glory Излиза на 26 август. Обложката е ужасна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Наистина ужасна обложка. :1000 (29): Както тази така и на Make Me... е ужасна. Защо не се стараят повече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Мирише ми на провал, но все пак да видим и чуем па ще говорим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 3 Report Share Публикувано Август 3 Бритни с нов албум - Glory Излиза на 26 август. Обложката е ужасна! Тогава излиза и албума на Селин Дион. Албумът на Бритни е 2-та най-коментирана тема в Туитър. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Тази година стават десет години от тази песен, след която започна да ме интересува повече за Бионсе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Голям смях с Катето и Орландо... Не знам той откога не е бил толкова trending, а покрай него и нашата... :1000 (29): А какво стана с клипа на Rise, да не е решила да го отложи заради скандала? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Голям смях с Катето и Орландо... Не знам той откога не е бил толкова trending, а покрай него и нашата... :1000 (29): А какво стана с клипа на Rise, да не е решила да го отложи заради скандала? :1000 (29): За какво става дума? :1000 (29): Иначе и аз не знам какво става с Rise, чакам да стане 00:00ч. Знам ли, може и да се появи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 За какво става дума? :1000 (29): Иначе и аз не знам какво става с Rise, чакам да стане 00:00ч. Знам ли, може и да се появи. Ами нали в Америка е 6 часа назад, така че има време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 За какво става дума? :1000 (29): Иначе и аз не знам какво става с Rise, чакам да стане 00:00ч. Знам ли, може и да се появи. Опландо по чорка има снимки с Кейти на плажа. :д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 Надали ще го отложат. Таман малко реклама Обаче аз няма да го дочакам баш днес, ако това е вярно: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 За какво става дума? :1000 (29): http://www.nydailynews.com/entertainment/g...ticle-1.2737277 Гледам, че са излезли и нецензурираните, ама тях няма да ги качвам, намерете си ги... :1000 (29): Добра реклама преди Rise, някои даже си правят бъзици с думата... И с хитовите роли на Орландо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 5 Report Share Публикувано Август 5 Песента на Dj Snake & Justin Bieber е брутална! Тая година Джъстин няма спирка, дори без албум, гази с хитове – песен от Major Lazer с МО, песен от Dj Snake + неговия албум – лудница! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 12 Report Share Публикувано Август 12 Тази песен ми беше любима едно време Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Какви са тези глупости вчера RIP JUSTIN днес RIP MILEY :mf_surrender: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Какви са тези глупости вчера RIP JUSTIN днес RIP MILEY Прочети новините в рама. Писал съм за Джъстин. За Майли е написано от феновете, искали да й направят pr, защото тези дни хаштаговете в туитър са ненормални. + Се води война Selena vs. Bieber Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Lady Gaga is releasing her new single 'Perfect Illusion' in September! Y'ALL READY?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Войната Гага vs. Пери за възобновява. Ще бъде интересно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Е, не се ѝ учудвам, че в момента, в който Кейти/Бритни се активизират, и Гага се пробужда. То при нея си ѝ стана традиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари