SG Публикувано Август 17 Report Share Публикувано Август 17 Чакам с нетърпение Гага и имам чувството, че това може да е завръщането ѝ в ТОП-а. Заглавието ми харесва. Тя, между другото, ще участва и в римейк на "A Star Is Born", това също ще е нещо голямо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Не сте коментирали че Бритни ще "пее" на VMA Мake me... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Lady Gaga е изпълнила "Perfect Illusion" на живо пред служители на iHeartRadio в Ню Йорк, вчера. Те споделят, че песента е дискотечен хит, който разказва за проблемна връзка. Според тях, песента е сред най-добрите на Гага, но не може да бъде сравнявана с останалите, тъй като е доста различна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Lady Gaga е изпълнила "Perfect Illusion" на живо пред служители на iHeartRadio в Ню Йорк, вчера. Те споделят, че песента е дискотечен хит, който разказва за проблемна връзка. Според тях, песента е сред най-добрите на Гага, но не може да бъде сравнявана с останалите, тъй като е доста различна. Никой ли не е записал ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Никой ли не е записал ? Служителите на радиото явно са решили да не нарушават правилата... :1000 (29): Има някакво непотвърдено инфо, че и Кейти ще пуска първият си сингъл в близките седмици. Честно казано, този път не ми се искаше да има битка между двете, не виждам абсолютно никакъв смисъл толкова години да се борят за надмощие. Но ако трябва да съм реалист, е възможно този път Гага да победи. Имам в предвид, че тя за изминалата година и нещо имаше купища реклама- на Оскарите, на Златните Глобуси, на Грамитата, Superbowl, участието в предния сезон на AHS, а сега и в новия... Докато Кейти тотално се отпусна и за две години освен турнето направи само един Superbowl и онази лошо реализирана песен за H&M. И наскоро видяхме, че по-сериозното й завръщане с Rise не беше толкова успешно, колкото се очакваше. Дано при първата песен от албума да е различно, все пак не говорим за buzz single, а за официален първи сингъл... Надявам се да заложи на нещо по-комерсиално, но и новаторско, в нейн стил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 Служителите на радиото явно са решили да не нарушават правилата... :1000 (29): Има някакво непотвърдено инфо, че и Кейти ще пуска първият си сингъл в близките седмици. Честно казано, този път не ми се искаше да има битка между двете, не виждам абсолютно никакъв смисъл толкова години да се борят за надмощие. Но ако трябва да съм реалист, е възможно този път Гага да победи. Имам в предвид, че тя за изминалата година и нещо имаше купища реклама- на Оскарите, на Златните Глобуси, на Грамитата, Superbowl, участието в предния сезон на AHS, а сега и в новия... Докато Кейти тотално се отпусна и за две години освен турнето направи само един Superbowl и онази лошо реализирана песен за H&M. И наскоро видяхме, че по-сериозното й завръщане с Rise не беше толкова успешно, колкото се очакваше. Дано при първата песен от албума да е различно, все пак не говорим за buzz single, а за официален първи сингъл... Надявам се да заложи на нещо по-комерсиално, но и новаторско, в нейн стил. Гага с последните албум я прецакваха. Пускаха пред време инфо, песни изтичаха, а сега пяла и няма нищо още, малко е съмнително. Но дано си струва чакането пп. И аз очаквах Rise с видео клипа много повече да се издигне, но не е кой знае какъв успех Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Качвам темата в "Важни". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Според Форбс, Зейн има шанс да бъде номиниран от Грами за Най-добър нов изпълнител. A снощи по CITY TV вече въртят и новата му песен "Cruel", която пък e на номер 1 в Билборд вчера. http://www.billboard.com/charts/twitter-top-tracks http://www.billboard.com/charts/twitter-emerging-artists Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Качвам темата в "Важни". Лелее забравих, че си мод. Най-сетне някой ще разчиства темата както трябва! Йас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Най-сетне някой ще разчиства темата както трябва! Йас Да. Видях, че е качил във Важни и класацията, благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Отвратителен клип, но песента толкова ме кефи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Няма начин! Тази песен ме зарибява за около 5-ти път откакто е излязла. Цяла седмица я слушам, омръзва ми и 5 дни не я слушам и после отново ме грабва! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Страшно много се зарибих по тази песен! Една от най–добрите ѝ редом с Firework и Dark Horse! Просто БРИЛЯНТА Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Страшно много се зарибих по тази песен! Една от най–добрите ѝ редом с Firework и Dark Horse! Просто БРИЛЯНТА При тези да добавим и Thinking of you, Teenage dream и The one that got away. Забравих и Waking up in Vegas Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Lady Gaga's fifth album is rumored to have 3 collaborations, one of them being Beyoncé. дано дано дано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Какво става с Минаж? Няма ли да пуска нещо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Какво става с Минаж? Няма ли да пуска нещо? Скоро пуска нов албум. Ще има доста поп парчета в него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Страшно много се зарибих по тази песен! Една от най–добрите ѝ редом с Firework и Dark Horse! Просто БРИЛЯНТА Нали? Толкова пъти съм я слушал, че вече трябва да почне да ми омръзва. Макар да се чува ясно как ѝ е зор на доста от тоновете смятам, че е на километри пред ч₤кията на Бритнито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Скоро пуска нов албум. Ще има доста поп парчета в него. Очаквам отново да скандализираа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Очаквам отново да скандализираа Аз също. Много харесвам Минаж. Мисля, че поп песните също ще се получат много добре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Зейн с "Like I Would"e номер 2 в Dance Club Songs на Билборд: http://www.billboard.com/charts/dance-club-play-songs Зейн остава на номер 1 с новата "Cruel" в Официалната Азиатска класация. Зейн е номиниран за Най-добър Британски изпълнител на BBC радио 1 Тееn Awards: http://www.bbc.co.uk/programmes/articles/6...ish-solo-artist Самите награди ще бъдат на 23 октомври. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Кога са VMA? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Кога са VMA? Всичко има в нета ти питаш кога са. На 28 август са. Толкова ли е трудно да напишеш и ти излиза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 According to TIME, one of Selena's social media posts earns more money than Demi Lovato's average concert gross. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Всичко има в нета ти питаш кога са. На 28 август са. Толкова ли е трудно да напишеш и ти излиза.Попитах тук, не виждам проблем. Заяждай се другаде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари