Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 03:00ч - Pre-Show 04:00ч - Main Show Ние сме един час по-назад oт вас Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Who needs sleep anyway? Sleep is for noobs. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 For those with cable, MTV will begin broadcasting at 6:15. And a live stream can be accessed on their site beginning at 7 p.m. A post-show will also be streamed live on MTV's Facebook page. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Изненада: 4 непотвърдени изпълнители ще бъдат там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Очаквам Kim и Kaney отново да нападнат Taylor Смислили са нещо като прозивка, сигурно.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Очаквам Kim и Kaney отново да нападнат Taylor Смислили са нещо като прозивка, сигурно.... Оф, тея искам да ги гръмна с ножа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Очаквам Kim и Kaney отново да нападнат Taylor Смислили са нещо като прозивка, сигурно.... Пффф толкова да ми са противни тия, нямам думи. Преди Кейни ми харесваше като изпълнител, сега не. А последният му видеоклип е отврат, погнусена съм! Клиповете на Теди Александрова са невинни спрямо последния клип на Кейни. А на Тейлър да не ѝ пука- и по хитове, и по глас, и по участия е 10000 пъти повече от Кейни. А тая Ким е известна с това, че е известна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Пффф толкова да ми са противни тия, нямам думи. Преди Кейни ми харесваше като изпълнител, сега не. А последният му видеоклип е отврат, погнусена съм! Клиповете на Теди Александрова са невинни спрямо последния клип на Кейни. А на Тейлър да не ѝ пука- и по хитове, и по глас, и по участия е 10000 пъти повече от Кейни. А тая Ким е известна с това, че е известна. Мимчу, за първи път да ми хареса така твой пост! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Мимчу, за първи път да ми хареса така твой пост! Така ли? Радвам се, че ти харесва. Ще гледам да подобря начина си на писане след като съм от толкова време тук- от края на февруари. А по темата: Тая Ким е нищо повече от една превзета...(не искам да употребявам термин), която е известна повече с голите си фотосесии отколкото с нещо по-значимо.... Кучето си лае, Тейлър Суифт си ходи по участия, прави си хитове, прави милиарди в тубата, има си феновете и фенската обич и хич не ѝ пука, че някакви превземки не я харесват. Чакам нови хитове от Тейлър! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Готов съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Така ли? Радвам се, че ти харесва. Ще гледам да подобря начина си на писане след като съм от толкова време тук- от края на февруари. А по темата: Тая Ким е нищо повече от една превзета...(не искам да употребявам термин), която е известна повече с голите си фотосесии отколкото с нещо по-значимо.... Кучето си лае, Тейлър Суифт си ходи по участия, прави си хитове, прави милиарди в тубата, има си феновете и фенската обич и хич не ѝ пука, че някакви превземки не я харесват. Чакам нови хитове от Тейлър! Тейлър ми е толкова противна... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Нали ще ги качат наградите. Няма за какво да се седи да се гледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Нали ще ги качат наградите. Няма за какво да се седи да се гледа. Аз обичам да гледам големи събития на живо. На запис не е същото. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Така ли? Радвам се, че ти харесва. Ще гледам да подобря начина си на писане след като съм от толкова време тук- от края на февруари. А по темата: Тая Ким е нищо повече от една превзета...(не искам да употребявам термин), която е известна повече с голите си фотосесии отколкото с нещо по-значимо.... Кучето си лае, Тейлър Суифт си ходи по участия, прави си хитове, прави милиарди в тубата, има си феновете и фенската обич и хич не ѝ пука, че някакви превземки не я харесват. Чакам нови хитове от Тейлър! Ким е брутална, много я харесвам. 100 пъти по-красива и секси от Тейлър. А това че не и пукало на Тейлър, не е вярно, щом им отговаря. Очаквам Ким отново да скандализира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз харесвам двете, повече Taylor, на неина страна съм, неиния пик не се дължи нито на Ким нито на Кание, всичко самата си направи и заслужи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз харесвам двете, повече Taylor, на неина страна съм, неиния пик не се дължи нито на Ким нито на Кание, всичко самата си направи и заслужи Ако щете вярвайте, но тази песен я открих преди малко повече от година за пръв път. Не знам под кой камък съм бил, явно си е бил стабилен хит. Естествено се превърна в любимата ми нейна песен. Обожавам 1989 версията, която я изпя пред Радио 1 или пък на турнето. Парантията Ким К да не я пипа довечера, че... Много противно същество са с мъжленцето си. И той ми е същият изтръпляк, но поне е постигнал нещо в музикален аспект. А тя освен с лапане какво друго? И евалата, че ще го гледате на живо. Аз нито бих могъл да чакам още 3 часа и половина, нито пък да стана. Сега ако гагата представяше новата си песен друго щях да пея, ама все пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Ако щете вярвайте, но тази песен я открих преди малко повече от година за пръв път. Не знам под кой камък съм бил, явно си е бил стабилен хит. Естествено се превърна в любимата ми нейна песен. Обожавам 1989 версията, която я изпя пред Радио 1 или пък на турнето. Парантията Ким К да не я пипа довечера, че... Много противно същество са с мъжленцето си. И той ми е същият изтръпляк, но поне е постигнал нещо в музикален аспект. А тя освен с лапане какво друго? И евалата, че ще го гледате на живо. Аз нито бих могъл да чакам още 3 часа и половина, нито пък да стана. Сега ако гагата представяше новата си песен друго щях да пея, ама все пак Мен с тази песен ме спечели Taylor, преди това и знаех няколко песни но не ми харесваха много, но след тази Love story започнах да и обърщам повече внимание. А момчето в клипа в това време беше гадже на Miley. И днес не ми е омързнала. И тази е много добра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Live stream the red carpet, backstage, & full show TONIGHT on http://vma.mtv.com Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Трябва да имаш акаунт в американска кабеларка за да гледаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Трябва да имаш акаунт в американска кабеларка за да гледаш. Ето това става http://www.stream2watch.cc/live-television...mtv-live-stream Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Защо ли си мисля, че няма да мога да ги изгледам до края наградите, но да видим. Може да ми се получи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Защо ли си мисля, че няма да мога да ги изгледам до края наградите, но да видим. Може да ми се получи. :1000 (29): И без това Рира ще отвори шоуто след това можеш да спиш Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 И без това Рира ще отвори шоуто след това можеш да спиш И аз това си викам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Булюнсе пристигна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Булюнсе пристигна. Брутална еее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари