Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Броя на концертите тук е много важен. На някои им трябват по 300 концерта за да изкарат толкова колкото други прибират от 100

Има нещо такова, но зависи от случая. Конкретно концертите на Кейти Пери ще са 130, доколкото знам, така че ако успее да стигне 200 милиона с 130 концерта ще си е грандиозен успех. :)

Кой каквото си иска да говори, но докато през Teenage Dream тя се утвърди откъм сингли и албуми, в PRISM се доутвърди откъм сингли, албуми и турнета. За видеоклиповете няма да говоря- нейните са сред най-добрите, с някое и друго изключение.

Сподели в други сайтове

Песните между които се решавал 3-тият сингъл от 1989 били Style, All you had to do was stay, Bad blood и New romantics.

Охоо, за втората най се радвам, най-емоционална е и ми напомня на по-старите ѝ песни. Първата също е добър избор. След тях чак е третата и тогава четвъртата според мен, която не се ли казва "New Romance"?

И според мен ги пиши в отделната папка на Тейлър тия инфота, тук да са сравнения и по-общи приказки..

Сподели в други сайтове

Охоо, за втората най се радвам, най-емоционална е и ми напомня на по-старите ѝ песни. Първата също е добър избор. След тях чак е третата и тогава четвъртата според мен, която не се ли казва "New Romance"?

И според мен ги пиши в отделната папка на Тейлър тия инфота, тук да са сравнения и по-общи приказки..

Не, официалното заглавие на песента е "New Romantics".

На мен втората също ми е фаворит, любима ми е, дано я клипира. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да коментираме скандалната Селена Гомез!

Какво мислите за нея ?

Излага се с това лайно Джъстин, отделно от това трябва да поспре с наркотиците! Преди години ме кефеше с песните си, сега ми е малко скучна.

Това си остава най-яката й песен за мен!

Сподели в други сайтове

Някаква стратегия на продуцентите й явно, някои пускат по 6-7 от албум, а примерно бившата ми любимка Брита все пуска на 3-4, а от всеки албум заслужава поне по 6-7 песни.

Може пък и да я мързи да я промотира, пък тогава няма смисъл от много сингли.

Сподели в други сайтове

Най-чакания албум за мен тази година е на Рики- A Quien Quiera Escuchar- завръщане след 4 години с нов албум. Никакви Суифти не са толкова интересни, колкото Рики. :P

Всички изчезнаха, ред е на Рики да блесне по-готин от всякога- романтичен, секси, танци- това ще е уникална и незабравима година с турне, изяви, награди- годината на Рики- всеки го казва! :wub_anim: :clap: :yahoo1: :77: :1000 (6): :mbounce: :yoji: :happyppl: :P

Голяма реклама на албума в медиите , навсякъде за него се говори- Рикиманията се завръщаааааааааааааааааааааааааа. :P

Сподели в други сайтове

Някаква стратегия на продуцентите й явно, някои пускат по 6-7 от албум, а примерно бившата ми любимка Брита все пуска на 3-4, а от всеки албум заслужава поне по 6-7 песни.

Може пък и да я мързи да я промотира, пък тогава няма смисъл от много сингли.

Да, но при положение, че имаш ''Like a Champion'' която беше сигурен хит и да не я пуснат ми звучи супер ненормално. ;х

Още не мога да го преживея.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Най-чакания албум за мен тази година е на Рики- A Quien Quiera Escuchar- завръщане след 4 години с нов албум. Никакви Суифти не са толкова интересни, колкото Рики. :P

Всички изчезнаха, ред е на Рики да блесне по-готин от всякога- романтичен, секси, танци- това ще е уникална и незабравима година с турне, изяви, награди- годината на Рики- всеки го казва! :wub_anim: :clap: :yahoo1: :77: :1000 (6): :mbounce: :yoji: :happyppl: :P

Голяма реклама на албума в медиите , навсякъде за него се говори- Рикиманията се завръщаааааааааааааааааааааааааа. :P

Пхаха, точно така ще стане, да. Какво стана от последният му сингъл? Нищо. Нито има интерес към него, нито към новите му песни. Ще си остане с онези 3-4 песни от 1999-2001 и дотам.

Сподели в други сайтове

Да, но при положение, че имаш ''Like a Champion'' която беше сигурен хит и да не я пуснат ми звучи супер ненормално. ;х

Още не мога да го преживея.

Аз пък съм изключително потресен от екипа на Кейти, които игнорираха готовия мегахит Legendary Lovers. По принцип те са изключителни умни и изпипват всичко, защо така се получи тази ера при нея, не знам. SuperGeorgi, ела да го изкоментираме!

Сподели в други сайтове

Пхаха, точно така ще стане, да. Какво стана от последният му сингъл? Нищо. Нито има интерес към него, нито към новите му песни. Ще си остане с онези 3-4 песни от 1999-2001 и дотам.

Мечтай си, като не го следиш, не се излагай поне, че си много изостанал с години за него.

Сподели в други сайтове

Мечтай си, като не го следиш, не се излагай поне, че си много изостанал с години за него.

Какво да се излагам? Къде са му хитовете, къде са му продажбите, къде са му изявите? На никой не му пука за забравената латино звездичка. Виж какво направи тази година Енрике с Bailando - мегахит, гърмеше половин година сигурно! Къде е Рикардо?

Сподели в други сайтове

Аз пък съм изключително потресен от екипа на Кейти, които игнорираха готовия мегахит Legendary Lovers. По принцип те са изключителни умни и изпипват всичко, защо така се получи тази ера при нея, не знам. SuperGeorgi, ела да го изкоментираме!

Мен ме е яд, че тъпите фенки на Бийбър мразят Селена и отделно тази връзка беше най-лошото нещо в нейния живот.

Почна да пие и да се излага.. Ужас

Тази песен ми напомня на ''Повече от две'' на Джена. :D

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

На Селина още ми седят песни в телефона от предните ѝ албуми, доста от тях без клипове, но много ме кефят. Имаше и продължава да има успехи, просто не е много постоянна.

Сподели в други сайтове

На Селина още ми седят песни в телефона от предните ѝ албуми, доста от тях без клипове, но много ме кефят. Имаше и продължава да има успехи, просто не е много постоянна.

Наскоро подписа с Interscope. (Гага е част от тази компания)

Дано сега почне да мачка, защото има потенциал в нея.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Какво да се излагам? Къде са му хитовете, къде са му продажбите, къде са му изявите? На никой не му пука за забравената латино звездичка. Виж какво направи тази година Енрике с Bailando - мегахит, гърмеше половин година сигурно! Къде е Рикардо?

Adios е много харесвана мога да ти кажа и стигна номер 2 в Билборд за най-купувани латино песни, отделно стигна и топ 10 в Билборд за латино и латино поп песни, което не е никак малко. Песента стигна номер 1 и в някои латино страни. Да не говорим колко си изостанал с изявите на Рики през всичките години. За теб едва ли не кариерата му приключва до 2001, а той има толкова успехи и награди след това. Испанския албум "Almas Del Silencio" 2003, който е един от най-най-успешните му испански албуми с хитове като "Jaleo", "Tal Vez". Албума "Life" 2005 , от който още се помнят Ï don't care, It's a;right, Drop it on me и се пеят, като Drop it on me се харесва и без клип. 2006- албумът MTV Unplugged ,който спечели латино Грами за най-добър албум и не само. Рики е един от малкото изпълнители, който има Unplugged Album. 2007-албума Black And White Tour 2007 от турнето му, да не говорим,че на 16 октомври 2007 получи Звезда на Алеята на славата в Холивуд. 2010- издаде първата си автобиографична книга "Me" на няколко езика написана от него и се превърна в бестселър. Последният му албум Musica Alma Sexo 2011 влезе отново на номер 1 в Билборд за латино и латино поп албуми,а в Билборд 200- най-висок дебют за испански албум от 15 години насам на номер 3. От Билборд казаха,че Рики е направил рекорд, защото последно го е правила преди 15 години загиналата Селена.

2012- най-успешното участие на Рики в Евита на Бродуей. Казаха,че благодарение на Рики, печалбите от билети се увеличили, и когато той си взел почивка от Бродуей, посещенията намалели, но като се завърнал там, отново се увеличили посещенията и най-секси актьор също казаха,че е Рики. Да не говорим колко известни личности посетиха Рики на Бродуей както и на турнето му през 2011.

2013- за първи път жури в Гласът на Австралия, беше за 1 ден в Гласът на Испания, Гласът на Италия. 2014- жури за 1 ден в Dancing With The Stars и пя на живо- направо ги подлуди, беше и в Арабския Глас, за 2-ра поредна година беше жури и в Гласът на Австралия 2014, както и в Гласът на Мексико 2014. Хората са луди по Рики като го видяха в Гласовете. Участия и изяви къде ли не имаше миналата година на награди, предавания, много пътувания по света, награди за работата му с фондацията в Дубай и Лондон с Ева Лонгория, беше обявен за най-добрия Международен влиятелен изпълнител в Китай за 2014 на Китайските музикални награди. Също така участва в един епизод и в Glee-преди 2 години, в няколко епизода в един нов испански сериал. Ще бъде тази година за 3-ти път жури в Гласът на Австралия след невероятния успех на двата сезона с него. Рики имаше най-успешната си 2014 година и от екипа му казаха същото и тази година ще е още по-интересна.

И Рики отдавна не живее за някакви си номера в класациите. За него по-важно е да пълни зали, стадиони и хората да пеят песните му. Тука сте вманиачени на тема гледания, ей затова няма да прокопсате,а Рики ще е обичан вече 30 години и ще го канят навсякъде. Забравих да спомена,че миналата година на Световните музикални награди получи и награда за Латино Легенда, както и взе за Световна Икона,ако не се лъжа миналата година или по-миналата. Тъй,че не ми пука какво мислиш- нали е най-скъпоплатвният изпълнител в света за 2014, Livin'la vida loca e избрана от хората за най-добрата песен за всички времена чрез гласуване, избран е за най-секси изпълнител за 2-ра поредна година, също е избран за най-секси изпълнител от всички изпълнители, искат го и за личност на 2015 от списание "Time". Нека да му е зле.

Да не забравя,че Рики миналата година сбъдна мечтата си- построяването на Таu Center в Пуерто Рико-Младежкия център за деца защитени от трафик на хора,

Сподели в други сайтове

Bailando е хит само в латино класациите на Билборд и все още е номер 1 в латино класациите. Извън тях, няма никакъв успех тази песен, защото е латино и на испански. По The Voice TV също нямаше успех в топ 10, което ме учуди-едва стигна номер 1 един път и това й беше, иначе много се върти, но хит само в испаноезичните страни. Просто американците са тъпи и си слушат само техните. Тя и затова взе 3 Грамита миналата година, но на Латино Грами, на нелатино Грамитата никога няма да вземе награда.

И не винаги, което се върти до втръсване е хит.

Сподели в други сайтове

Докато вашите любимци се занимават с музика само, Рики се е посветил навсякъде- не само в музиката. Искат го и в телевизията дори от NBC.

Вашите няма да доживеят 30 годишна кариера и то толкова разнообразна- не само в музиката.

Сподели в други сайтове

Bailando е хит само в латино класациите на Билборд и все още е номер 1 в латино класациите. Извън тях, няма никакъв успех тази песен, защото е латино и на испански. По The Voice TV също нямаше успех в топ 10, което ме учуди-едва стигна номер 1 един път и това й беше, иначе много се върти, но хит само в испаноезичните страни. Просто американците са тъпи и си слушат само техните. Тя и затова взе 3 Грамита миналата година, но на Латино Грами, на нелатино Грамитата никога няма да вземе награда.

Танче, недей говори глупости. Песента на Енрике е мегахит. Погледни колко гледания има, сигурно влиза в топ 20 в историята на Ютуб.

Сподели в други сайтове

Танче, недей говори глупости. Песента на Енрике е мегахит. Погледни колко гледания има, сигурно влиза в топ 20 в историята на Ютуб.

И какво от това, то и най-големите боклуци имат милиарди гледания,ама това не ги прави хитове.

Мани го Енрике, Рики ми е важен и винаги ми е бил важен вече 17 години.

Сподели в други сайтове

В Билборд Хот 100, която е най-голямата класация и тази, която е важна и се следи, а не тези измислените, които ти следиш, Bailando стигна до номер 12. Проста справка показва, че Рики песен, която е стигала до толкова високо е имал последна през... 2000, със She Bangs - под номер 12. През 2001 Nobody Wants To Be Lonely стига до номер 13. Adios пък даже не влиза в топ 100! Та за какви хитове ми говореше? Когато фактите говорят, даже и ти трябва да млъкнеш.

Сподели в други сайтове

В Билборд Хот 100, която е най-голямата класация и тази, която е важна и се следи, а не тези измислените, които ти следиш, Bailando стигна до номер 12. Проста справка показва, че Рики песен, която е стигала до толкова високо е имал последна през... 2000, със She Bangs - под номер 12. През 2001 Nobody Wants To Be Lonely стига до номер 13. Adios пък даже не влиза в топ 100! Та за какви хитове ми говореше? Когато фактите говорят, даже и ти трябва да млъкнеш.

Измислени за са тебе. Айде, не ми приказвай глупости като не го следиш, а аз го следя вече 17 години и съм много по-запозната от тебе. Nobody Wants to Be Lonely си е хит и класика даже, She Bangs също си е хит, Adios е харесвана песен, ти като не слушаш, гледаш- твой проблем. На "Аdios" даже викаха хората на премиерата й като я пя в предаването Va Por Ti по Univision миналата година, също и на наградите Латино Грами много добре се прие, да не говорим,че когато Рики направи лайв чата с камера миналата година в Google Plus и изпя на живо Adios феновете я искаха пак и много се кефеха на нея. Това,че ти си го отписал, Рики е актуален още от 2011 досега със завръщането си и имаше от 2011 досега изяви къде ли не. Заинтересувай се малко,че не е спрял да работи за тези 4 години, не да ми пишеш отгоре отгоре.

А факта,че го коментираме значи,че е интересен.

Даже е най-работещия изпълнител, а някои ги мързи да гледат. Знаят само музиката и това е, докато Рики го искат навсякъде.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...