slavito007 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Има ли го някъде вече в 720p? Намерих само това за момента: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Какво е направила Beyonce? Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Бионсе снощи направо ги разцепи с шоуто, което направи. Аз заспах по време на него, но само от това, което успях да видя ми харесва много! Риана нещо снощи не ми хареса на първите две изпълнения, звучеше ми странно. Обаче откриването много ме изкефи, изпя си и старите песни, всички на крака. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Защо Адел не спечели нито една награда? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Винаги пропускам най-интересното. Сега видях малко от последните 2 изпълнения на Рира и там където изпя Love On The Brain... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Какво е направила Beyonce? Какво не е? Да ти дам ли линк? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Шоуто на Бийонсе: http://www109.zippyshare.com/v/F2HNnAxa/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Аз лично съм много доволна от Бионсе. Трудеше се цяла година жената, изкара един страхотен албум- просто няма нито една слаба песен в него! Всички видеоклипове от него са на световно ниво, даже е надминала себе си. Албумът надмина многократно очакванията ми. Риана също се справи добре- добре направи, че пя стара песен. По този начин ще напомни, че старите ѝ хитове се знаят и помнят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Официално Бионсе е кралицата с най-много спечелени награди в историята на VMA (надмина Мадона) Отново са имали слаб рейтинг, не знам защо но да си дам коментар. Липсваше ми водещ като Майли миналата година, но това е. За Рияна много тъпо беше че излиза чак 4 пъти, по-добре да беше 2 пъти (да отвори и да закрие) с по-дълги миксове. Харесва ми че е вклучила и по-стари песни, но песни като Rude boy и Pour it up не мисля че трябваше да ги изпее. Най-много ми харесва в последната част когато пя. За Бионсе няма нужда от коментар, след нея всичко изгуби смисъл. Жалко че не беше вклучила и Sandcastles и Daddy Lessons. Но, поклон! Бритни, уж ще било нещо не виждано от нея то отново излезе и си танцува малко с секси движения и се скри. Перформанса на Бионсе мисля че ще остане един от хай-лайтовете на VMA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Бионсе сринааа! Няма такава! Пфф, как искам дуетче на Бей и Риана 😣 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Бионсе сринааа! Няма такава! Пфф, как искам дуетче на Бей и Риана 😣 Ха ха ха, да. Бионсе да пее за страха за слуховете за Рира и Джей Зи - Риримонада :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ха ха ха, да. Бионсе да пее за страха за слуховете за Рира и Джей Зи - Риримонада :1000 (29): Тя Бей каза, че няма Беки. Лирична героиня е, за ПР-а. Хд Ама колко е вярно.. :д АМА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ИСКАМ ДУЕТ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Тя Бей каза, че няма Беки. Лирична героиня е, за ПР-а. Хд Ама колко е вярно.. :д АМА НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА. ИСКАМ ДУЕТ! И аз искам. Говори се че е можно Бионсе да има нови колаборации с Гага на нейният албум, дано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И аз искам. Говори се че е можно Бионсе да има нови колаборации с Гага на нейният албум, дано Дааа, представям си Videophone 2.0 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Дааа, представям си Videophone 2.0 Телефон-а повече ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А да, и Best Male Video според мен беше апсурд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 А да, и Best Male Video според мен беше апсурд Best Male Video печели Calvin Harris, а в клипа участва само Rihanna... нещо са объркали половете ли, не знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Телефон-а повече ми харесва О, да, изключих за него. И на мен ми харесва повече хд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Beyonce е разбила всичко живо! Страхотно изпълнение! Единствената ми забележка е, че не е изпълнила потенциалния хит 6 Inch.. но всичко друго е изключителна бомба! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Best Male Video печели Calvin Harris, а в клипа участва само Rihanna... нещо са объркали половете ли, не знам. Ами явно MTV не обичат Taylor Swift Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Ами явно MTV не обичат Taylor Swift Song of Summer Presented by Verizon: Fifth Harmony featuring Fetty Wap – “All In My Head (Flex)” Какво ще кажете за това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Нито една поп-фолк певица няма сила (не говорим за пари и всичко друго) да издържи толкова време на живо да пее с танцуване и всички останали екстеншъни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Song of Summer Presented by Verizon: Fifth Harmony featuring Fetty Wap – “All In My Head (Flex)” Какво ще кажете за това? Тук и Селчето Гомез било номинирано Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 ЛЕТНИЯТ ХИТ ТРЯБВАШЕ ДА Е ДИС ИС УАТ Ю КЕЙМ ФОР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 ЛЕТНИЯТ ХИТ ТРЯБВАШЕ ДА Е ДИС ИС УАТ Ю КЕЙМ ФОР! А, въй не. Трябваше да е за Селина! Клетата без награда след толкова силна година. Дано поне на ''Грами'' я оценят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари