-A. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ще се плаче ли на първите акорди? Толкова години чакаме нов сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Говори се също и че песента няма да има припев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Говори се също и че песента няма да има припев. Срам и погнуса ако това е вярно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ето, качих ви я! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Ето, качих ви я! Това не е песента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Това не е песента. Това видях, че е представено за песен, това качих. А от къде е това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Fake версия е това. Демо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 7 часа остават Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Срам и погнуса ако това е вярно! Какво значи срам и погнуса? BOHEMIAN Rhapsody е най-великата песен на всички времена, а няма припев. Но така или иначе това са глупости, песента ще има припев. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Песен без припев би било страхотен експеримент от Гага... но зависи какво ще замества припева. Ако е някакъв взривяващ саунд, съм съгласен! И все пак и аз мисля, че това е просто слух и ще си има припев. Не съм си пускал предполагаемата изтекла версия, защото искам да си чуя направо истинската песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 http://www.ladygaga.com/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 8 Report Share Публикувано Септември 8 Още 6 часа Аз няма да си пускам тийзъра. И аз съм в отрицание. Така и така почти никакво време не остана, поне да ми е изцяло ново усещането Навивайте будилника за 5:55 и подготвяйте интернета: http://radiosound.us/wkst-96-1-kiss-fm/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Има ли будни? :1000 (29): Ето я с гадно качество. http://www77.zippyshare.com/v/cPsIrVQq/file.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Новата на Гага не ми харесва. Идва ми много поп рок в стил Аврил Лавин, на което се кефихме преди десетилетие, сега не знам дали ще има успех... но песента, макар и слаба, е риск за нея, за което браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Новата на Гага не ми харесва. Идва ми много поп рок в стил Аврил Лавин, на което се кефихме преди десетилетие, сега не знам дали ще има успех... но песента, макар и слаба, е риск за нея, за което браво. Не е чак толкова Аврил-ска тази песен, но действително има някои сходни елементи- може би затова толкова й се кефя... Но звученето е доста по-различно, все пак с този зверски глас Гага би превърнала дори и банална песен на Оцко в нещо в изцяло нейн си стил. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 9 Report Share Публикувано Септември 9 Във Вечерното Шоу на Джими: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Usher се завръща с нов албум Hard II Love на 16 септември: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Sia обаче се превърна в машина за хитове! Много ме зариби и тази песен! Да не говорим, че се продава много добре и гледанията също са супер. Аз си мисля, че тя ще е новата масова любимка на хората ако Адел не реши да скандализира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 SIA е страхотна, в началото не бях сигурен дали е възможно не чак толкова известна певица на около 40 години да се задържи с повече от 1-2 хита, но тя доказа противното. Харесва ми колко е нестандартна и ексцентрична, да продължава все така напред! Главната ми любимка (едната от двете) пък взе, че все пак стигна 50 милиона и скоро ще мине най-големия си флоп Birthday... Хубавото е, че макар и не много хитов (като за нея), този проект беше одобрен от доста критици. И все пак, от предстоящият lead сингъл очаквам да е смаш, който да се помни с години, не приемам друго! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 :Vishenka_05: :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 SIA е страхотна, в началото не бях сигурен дали е възможно не чак толкова известна певица на около 40 години да се задържи с повече от 1-2 хита, но тя доказа противното. Харесва ми колко е нестандартна и ексцентрична, да продължава все така напред! Главната ми любимка (едната от двете) пък взе, че все пак стигна 50 милиона и скоро ще мине най-големия си флоп Birthday... Хубавото е, че макар и не много хитов (като за нея), този проект беше одобрен от доста критици. И все пак, от предстоящият lead сингъл очаквам да е смаш, който да се помни с години, не приемам друго! :1000 (29): А Sia занимава ли се с турнета? Нищо не съм чул за концерти. Аз не я следя особено, но ме е яд, че заряза така албума. Имаше един потенциален мегахит - ''Unstoppable''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Очаквах повече да се оцени Rise Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Много ме зариби PI, страхотна песен! Вече втори ден е в световния тренд в Туитър, Гага смаза като ненормална! Искам мигом клип!!! П.С. В САЩ без никакво промо е номер 1 по продажби, там официално излиза на 13 септември Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари