Dinnev Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Искам такъв хит от Гага! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Папараци ми бяха фав докато не се появи тази песен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 G.U.Y. дори не успя да стигне ТОП 100 на iTunes, двете версии на клипа пък нямат и 100 милиона... по-кратката дори Азис скоро ще я мине... :1000 (29): Определено си беше провал, противно на очакванията преди това. Според мен Гага знае какво прави и е подготвила силно видео на PI. Личи си, че е решила да изглежда нормално в тази ера, така че не очаквам нещо фрапантно в стил старата Гага, но мисля че клипът пак може да е много силен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 G.U.Y. дори не успя да стигне ТОП 100 на iTunes, двете версии на клипа пък нямат и 100 милиона... по-кратката дори Азис скоро ще я мине... :1000 (29): Определено си беше провал, противно на очакванията преди това. Според мен Гага знае какво прави и е подготвила силно видео на PI. Личи си, че е решила да изглежда нормално в тази ера, така че не очаквам нещо фрапантно в стил старата Гага, но мисля че клипът пак може да е много силен. Критиците определят песента като потенциален хит. Изненадват ме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 G.U.Y. е една от най-бруталните песни на Гага като цяло, не знам защо така се получиха нещата.. Всичките проблеми с екипа ѝ тогава, съобщението, което вложи в клипа явно дойде ту мач на зрителя. За мен АРТПОП е много силен албум, има много потенциални хитове – Venus, мега здрава песен, една от най-любимите ми, клип дори беше снимала - не го пусна. DWUW - не ми е харесвала чак толкова, но беше звяр в продажби и интерес, един клип щеше да и гарантира мощен хит. MANiCURE - обявиха я като Poker Face 2, Sexxx Dreams - също много интересна песен. Просто този албум беше оставен ей така на произвола, за което много съжалявам... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Критиците определят песента като потенциален хит. Изненадват ме. И аз я определих така в първия момент, дори и без да съм критик. Просто в песента има нещо супер зарибяващо, нещо ретро, поп-рок... Определено не е стандартен комерс, по-трудно си е за възприемане, но според мен в комбинация с клипа има шанса да докосне повече хора. Казах причината, поради която позициите на сингъла започнаха да се разклащат още първите дни- самата Гага просто вече не е чак толкова актуално име. Но пък можем да я похвалим за признанието, което получи в толкова много други области в последните години, някои могат само да си мечтаят за такива постижения. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 G.U.Y. е една от най-бруталните песни на Гага като цяло, не знам защо така се получиха нещата.. Всичките проблеми с екипа ѝ тогава, съобщението, което вложи в клипа явно дойде ту мач на зрителя. За мен АРТПОП е много силен албум, има много потенциални хитове – Venus, мега здрава песен, една от най-любимите ми, клип дори беше снимала - не го пусна. DWUW - не ми е харесвала чак толкова, но беше звяр в продажби и интерес, един клип щеше да и гарантира мощен хит. MANiCURE - обявиха я като Poker Face 2, Sexxx Dreams - също много интересна песен. Просто този албум беше оставен ей така на произвола, за което много съжалявам... И "Аura" уж ще беше продължение на Paparazzi и Telephone Заслужаваше клип на ниво като посочените два. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 G.U.Y. е една от най-бруталните песни на Гага като цяло, не знам защо така се получиха нещата.. Всичките проблеми с екипа ѝ тогава, съобщението, което вложи в клипа явно дойде ту мач на зрителя. За мен АРТПОП е много силен албум, има много потенциални хитове – Venus, мега здрава песен, една от най-любимите ми, клип дори беше снимала - не го пусна. DWUW - не ми е харесвала чак толкова, но беше звяр в продажби и интерес, един клип щеше да и гарантира мощен хит. MANiCURE - обявиха я като Poker Face 2, Sexxx Dreams - също много интересна песен. Просто този албум беше оставен ей така на произвола, за което много съжалявам... ''MANiCURE'' е жестока! Заслужаваше да е сингъл! пс Една кралица се завръща ударно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Sia тотално ме спечели като почитател, поредна убийствена песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Някой явно е хакнал туитъра на Кейти, пише какви ли не щуротии в момента... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Sia е новата кралица, брутални песни прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Това е много недооценено. Много! За мен е в топа на Гага, заедно с Paparazzi, The Edge of glory, You and I - и с изключение на Папараците, всичките са подценени! А слушахме до втръсване бози като Judas и Applause Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 G.U.Y. според мен е брутална, не знам защо не се оцени подобаващо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Nicole! @ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry KATY PERRY me too, I'm not perfect bb Camille @HerWonkEye @katyperry @katycatsophia @camilasviews will you collab with Taylor swift KATY PERRY @katyperry @HerWonkEye @katycatsophia @camilasviews if she says sorry, sure! KATY PERRY I'll unstan myself if I flop KATY PERRY #BuyPerfectIllusionOniTunes Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Nicole! @ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry KATY PERRY me too, I'm not perfect bb Camille @HerWonkEye @katyperry @katycatsophia @camilasviews will you collab with Taylor swift KATY PERRY @katyperry @HerWonkEye @katycatsophia @camilasviews if she says sorry, sure! KATY PERRY I'll unstan myself if I flop KATY PERRY #BuyPerfectIllusionOniTunes Ахахаха. G.U.Y. е брутална, но както и тя, така и песните от Артпоп не станаха хитове, щото хората й се наситиха, а и тя самата се взе твърде на сериозно. Имаше нужда от този срив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Nicole! @ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry KATY PERRY me too, I'm not perfect bb Camille @HerWonkEye @katyperry @katycatsophia @camilasviews will you collab with Taylor swift KATY PERRY @katyperry @HerWonkEye @katycatsophia @camilasviews if she says sorry, sure! KATY PERRY I'll unstan myself if I flop KATY PERRY #BuyPerfectIllusionOniTunes Тая да не е пияна? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 И преди беше хакван провила на Пери в твитер. Обаче мен Гага хич не ми харесваше с Јust Dance, но след Paparazzi започна да ми харесва Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Nicki Minaj - The Pinkprint Freestyle Новото парче на Ники, кефи. Албум ще издава ли тая година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 Тази група Lady Antebellum са много добри. Имаха един по-познат хит Need you now. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 И тази е невероятна стория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 10 Report Share Публикувано Септември 10 You're a lover – I'm a runner And we go 'round 'n 'round And I love you but I leave you I don't want you but I need you Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Nicole! @ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry KATY PERRY me too, I'm not perfect bb Camille @HerWonkEye @katyperry @katycatsophia @camilasviews will you collab with Taylor swift KATY PERRY @katyperry @HerWonkEye @katycatsophia @camilasviews if she says sorry, sure! KATY PERRY I'll unstan myself if I flop KATY PERRY #BuyPerfectIllusionOniTunes Хахахах това с Тейлър явно съм го изпуснал. Дано тя си ги пише наистина, много е колоритна п.с. Гагата няма опция да флопва в момента - купих ѝ сингъла в Google Play и си активирах 30-дневния трайъл на премиум Spotify заради нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Докато говорим за ARTPOP .. . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Ето с какво ме спечели Гага. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 11 Report Share Публикувано Септември 11 Докато говорим за ARTPOP .. . Тази песен е от Born This Way. Във всеки албум има такива яки тупалки, дето не са реализирани... Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари