Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

G.U.Y. дори не успя да стигне ТОП 100 на iTunes, двете версии на клипа пък нямат и 100 милиона... по-кратката дори Азис скоро ще я мине... :1000 (29): Определено си беше провал, противно на очакванията преди това.

Според мен Гага знае какво прави и е подготвила силно видео на PI. Личи си, че е решила да изглежда нормално в тази ера, така че не очаквам нещо фрапантно в стил старата Гага, но мисля че клипът пак може да е много силен.

Сподели в други сайтове

G.U.Y. дори не успя да стигне ТОП 100 на iTunes, двете версии на клипа пък нямат и 100 милиона... по-кратката дори Азис скоро ще я мине... :1000 (29): Определено си беше провал, противно на очакванията преди това.

Според мен Гага знае какво прави и е подготвила силно видео на PI. Личи си, че е решила да изглежда нормално в тази ера, така че не очаквам нещо фрапантно в стил старата Гага, но мисля че клипът пак може да е много силен.

Критиците определят песента като потенциален хит.

Изненадват ме.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

G.U.Y. е една от най-бруталните песни на Гага като цяло, не знам защо така се получиха нещата.. Всичките проблеми с екипа ѝ тогава, съобщението, което вложи в клипа явно дойде ту мач на зрителя. За мен АРТПОП е много силен албум, има много потенциални хитове – Venus, мега здрава песен, една от най-любимите ми, клип дори беше снимала - не го пусна. DWUW - не ми е харесвала чак толкова, но беше звяр в продажби и интерес, един клип щеше да и гарантира мощен хит. MANiCURE - обявиха я като Poker Face 2, Sexxx Dreams - също много интересна песен. Просто този албум беше оставен ей така на произвола, за което много съжалявам...

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Критиците определят песента като потенциален хит.

Изненадват ме.

И аз я определих така в първия момент, дори и без да съм критик. :D

Просто в песента има нещо супер зарибяващо, нещо ретро, поп-рок... Определено не е стандартен комерс, по-трудно си е за възприемане, но според мен в комбинация с клипа има шанса да докосне повече хора.

Казах причината, поради която позициите на сингъла започнаха да се разклащат още първите дни- самата Гага просто вече не е чак толкова актуално име. Но пък можем да я похвалим за признанието, което получи в толкова много други области в последните години, някои могат само да си мечтаят за такива постижения.

Сподели в други сайтове

G.U.Y. е една от най-бруталните песни на Гага като цяло, не знам защо така се получиха нещата.. Всичките проблеми с екипа ѝ тогава, съобщението, което вложи в клипа явно дойде ту мач на зрителя. За мен АРТПОП е много силен албум, има много потенциални хитове – Venus, мега здрава песен, една от най-любимите ми, клип дори беше снимала - не го пусна. DWUW - не ми е харесвала чак толкова, но беше звяр в продажби и интерес, един клип щеше да и гарантира мощен хит. MANiCURE - обявиха я като Poker Face 2, Sexxx Dreams - също много интересна песен. Просто този албум беше оставен ей така на произвола, за което много съжалявам...

И "Аura" уж ще беше продължение на Paparazzi и Telephone :mf_surrender:

Заслужаваше клип на ниво като посочените два.

Сподели в други сайтове

''MANiCURE'' е жестока!

Заслужаваше да е сингъл!

пс Една кралица се завръща ударно!

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Това е много недооценено.

Много! За мен е в топа на Гага, заедно с Paparazzi, The Edge of glory, You and I - и с изключение на Папараците, всичките са подценени! А слушахме до втръсване бози като Judas и Applause :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Nicole! ‏@ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry

KATY PERRY me too, I'm not perfect bb

Camille

‏@HerWonkEye

@katyperry @katycatsophia @camilasviews will you collab with Taylor swift

KATY PERRY ‏@katyperry

@HerWonkEye @katycatsophia @camilasviews if she says sorry, sure!

KATY PERRY I'll unstan myself if I flop

KATY PERRY #BuyPerfectIllusionOniTunes

:roll1:

Сподели в други сайтове

Nicole! ‏@ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry

Camille

‏@HerWonkEye

KATY PERRY ‏@katyperry

Ахахаха.

G.U.Y. е брутална, но както и тя, така и песните от Артпоп не станаха хитове, щото хората й се наситиха, а и тя самата се взе твърде на сериозно. Имаше нужда от този срив.

Сподели в други сайтове

Nicole! @ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry

Camille

@HerWonkEye

KATY PERRY @katyperry

Тая да не е пияна? :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Nicole! @ifuseekamy_ I hate you for not releasing Legendary Lovers as a single. @katyperry

Camille

@HerWonkEye

KATY PERRY @katyperry

Хахахах това с Тейлър явно съм го изпуснал. Дано тя си ги пише наистина, много е колоритна :3fdb8960598fa63e:

п.с. Гагата няма опция да флопва в момента - купих ѝ сингъла в Google Play и си активирах 30-дневния трайъл на премиум Spotify заради нея. :slapin:

:D

Сподели в други сайтове

Докато говорим за ARTPOP .. .

Тази песен е от Born This Way.

Във всеки албум има такива яки тупалки, дето не са реализирани...

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...