Fast Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Странна ми е защото е твърде нормална, но не мога да кажа, че е лоша. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 LADY GAGA / JOANNE NEW ALBUM OCT 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Направо не мога да повярвам каква обложка пусна Гага. Харесвам откаченият й стил, а не това. Съжалявам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Обещаващо ми се струва албумчето- доста нестандартно като име, а и обложката е нетипична като за Гага. Не мисля, че трябва да я подценяваме, въпреки не много силното представяне на PI. Възнамерявам да си взема албума. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Доста емоушънъл ще е явно този албум, който май е кръстен на майка й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Ама това ли е обложката наистина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Джоан, доколкото знам, е била някаква леля на Гага, за която тя твърдеше, че духът й се е вселил в нея. Ако това е същият случай, заглавието си е съвсем идейно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Джоан, доколкото знам, е била някаква леля на Гага, за която тя твърдеше, че духът й се е вселил в нея. Ако това е същият случай, заглавието си е съвсем идейно. Ако това е вярно, започва да ми става симпатична. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Преди много се стараеше за обложките, сега е ок, но нищо УАУ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Джоан, доколкото знам, е била някаква леля на Гага, за която тя твърдеше, че духът й се е вселил в нея. Ако това е същият случай, заглавието си е съвсем идейно. Ужассссссс :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Това чисто и просто е една съвсем нова насока в кариерата й, която аз лично очаквах отдавна и към момента ме кефи повече от предишните. Не че и шантавата Гага не ме привличаше донякъде, особено с песни като онези в първите 3-4 години, но това класическо излъчване, с което й предстои залее музикалния свят чрез този албум, ми е нещо много повече по вкуса. Но то така или иначе няма как талантлива певица с ментори като Елтън Джон и Барбра Стрейзънд да не ме радва... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Преди много се стараеше за обложките, сега е ок, но нищо УАУ Стараела? Я пак виж обложката на артпоп Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Стараела? Я пак виж обложката на артпоп Обложката на Artpop си е супер. Какво му е? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Обложката на Artpop си е супер. Какво му е? +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Обложката на Артпоп е потрес. На мен лично на Джоан ми е любима! Излъчва стил и класа Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Lady Gaga's fifth studio album will be titled 'Joanne' and will be released on October 21! CONFIRMED JOANNE TRACKS: - Perfect Illusion - Hey Girl (ft. Florence Welch) - Sinner’s Prayer (ft. Father John Misty) - John Wayne - Ayo Обложката излиза до няколко часа. Като заглавия, струва ми се че не са комерц, но да видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Септември 16 Report Share Публикувано Септември 16 Не, че е трудно да се провери. Джоан е сестра на бащата на Гага, която е починала, когато е била на 19 години. Била е музикант и много талантлива. Нейната смърт е оставила огромен отпечатък в семейството им. Самата Гага носи нейното име - Стефани Джоан Анджелина Джърманота. Иначе обложката е фантастична. Очаквам много от този албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Lady Gaga's first single in three years has missed the top 10 in the singles chart, debuting at number 12. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Гага падна на 1 000 000 на ден. По статистика е даже под тях, но като цяло са си милион. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Обложката на Артпоп е потрес. На мен лично на Джоан ми е любима! Излъчва стил и класа Не е лоша новата обложка, даже ми е ок. Още съм покъртен от тази на BTW Този неадекватен бретон и израстъци все още не мога да ги възприема, нито пък вярванията, които проповядваше с тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Не е лоша новата обложка, даже ми е ок. Още съм покъртен от тази на BTW Този неадекватен бретон и израстъци все още не мога да ги възприема, нито пък вярванията, които проповядваше с тях. Мен пък ми е много яка на BTW Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Септември 17 Report Share Публикувано Септември 17 Watch the world premiere of Lady Gaga's brand new video for #PerfectIllusion on Tuesday, September 20, during Scream Queens on FOX. Tune in at 9/8c to watch it all unfold. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Кой промени заглавието на & Gaga скандали? Да се връща Beyonce! Това как така не е свалено? :о Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Септември 18 Report Share Публикувано Септември 18 Наистина сменете заглавието отново на Бионсе ! Гага вече е бита карта ,не е интересна няма какво да предложи вече Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари