Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Аз не очаквам нищо от новата песен- сигурно ще е хубава, но надали с нея Аврил ще се цели високо в класациите, щом дори не е сингъл от албум... На нея албумните сингли вече не й стават хитове, а какво остава за разни там песнички измежду тях. :1000 (29):

Оу, позволих си да отворя добрата, стара Уикипедия за Марая Кери и съм в шок- та тя от 32 милиона е паднала до по-малко от 0.5... Потрес! :helpsmilie:

Да се надяваме, че ще уцели мегахит и това ще я мотивира да прави повече и по-добри песни. :1000 (29): :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Да се надяваме, че ще уцели мегахит и това ще я мотивира да прави повече и по-добри песни. :1000 (29): :Vishenka_05:

Или да залага на вече направени силни песни- по албумите й редовно остават нереализирани някои песни с огромен потенциал. Въпросната Goodbye е една от тях- трябваше да е първи или втори сингъл, със същия клип, ама...

Сподели в други сайтове

Да напиша набързо. Точно Билборд за латино, латино поп ,латино албуми и латино поп албуми са най-важни за испаноезичнизните песни. Bailando знаех,че ще стане хит за испаноезичните страни още като излезе албума му,когато повечето не знаехте за съществуването на песента. Нали видях реакцията на Американците на Билборд като я пя-седят като китуци,а на Латино Билборд и други латино награди викаха та се късаха, докато извън латиното не е хит. Също е и с другите му сингли от албума-хитове големи в латино Билборд,не и извън него.

Сподели в други сайтове

Да коментираме скандалната Селена Гомез!

Какво мислите за нея ?

Страхотна е,пеаните й са ми любими и тя изглежда невероятно.

Сподели в други сайтове

Лени Кравиц ще е гост звездата на Кейти Пери на Super Bowl. Жестоко!

Защо всяка година се залага на някакви гост-звезди? Не може ли само Кейти да си е?

Какъв мислите, че ще е траклиста? Според мен Roar, Dark Horse, Firework са задължителни. Надявам се да изпее нещо старо, например Hot n Cold или I Kissed a Girl. И още една-две - ако кажем, че една ще е нова, другата може да е California Gurls/E.T.

Сподели в други сайтове

Да напиша набързо. Точно Билборд за латино, латино поп ,латино албуми и латино поп албуми са най-важни за испаноезичнизните песни. Bailando знаех,че ще стане хит за испаноезичните страни още като излезе албума му,когато повечето не знаехте за съществуването на песента. Нали видях реакцията на Американците на Билборд като я пя-седят като китуци,а на Латино Билборд и други латино награди викаха та се късаха, докато извън латиното не е хит. Също е и с другите му сингли от албума-хитове големи в латино Билборд,не и извън него.

Ако има песен, която е хит извън латиното от известно време насам, това е "Bailando". Много си е известна даже. В Билборд Хот 100 е стигала 12.

За Кейти - "Dark Horse" задължително, може би ново парче, вероятно "Roar" и някоя по-стара сигурно, аз се надявам на "Hot&Cold".

Сподели в други сайтове

Селена Гомес не я харесвам, много ми е глезена и лигава, пък и песните ѝ не стават за слушане. Сеньор, коя ти е новата любимка? Защо заряза Бритни?

Ами малко посредствена ми стана, просто й личи, че не й се занимава. Още си слушам песните й, просто вече не съм фенът, който е бях преди година да кажем. Нова любимка нямам, симпатизирам доста на Тейлър Суифт и Ариана Гранде в момента, добри песни вадят. Сиа е много изчанчена, също кефи.

Сподели в други сайтове

Селена Гомес не я харесвам, много ми е глезена и лигава, пък и песните ѝ не стават за слушане.

Сега след като скъса с Дисни и се очаква да подпише с някой по-сериозен лейбъл, очаквай коренна промяна в поведението и стила й. Както стана с Майли след Хана Монтана. Въпреки, че не вярвам да стигне чак до там, вече прави голи фотосесии и ще го раздава секс бомба.

Сподели в други сайтове

Сега след като скъса с Дисни и се очаква да подпише с някой по-сериозен лейбъл, очаквай коренна промяна в поведението и стила й. Както стана с Майли след Хана Монтана. Въпреки, че не вярвам да стигне чак до там, вече прави голи фотосесии и ще го раздава секс бомба.

Тя вече е подписала с Interscope.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Шакира работи по 11-я си албум и ще записва с Iggy.Толкова скоро да записва албум. Вече не е онази Шакира, която харесвах. Няма нужда да бърза толкова:

http://www.billboard.com/articles/columns/...on-in-the-works

Сподели в други сайтове

Шакира работи по 11-я си албум и ще записва с Iggy.Толкова скоро да записва албум. Вече не е онази Шакира, която харесвах. Няма нужда да бърза толкова:

http://www.billboard.com/articles/columns/...on-in-the-works

Всички записват с Иги.. боже господи

Сподели в други сайтове

Всички записват с Иги.. боже господи

Да се чудиш. Няма да направи един латино албум,ами целта й е да я въртят навсякъде, нищо,че няма да става за слушане. Къде отиде онази Шакира, която правеше истинска музика.

Колкото беше "успешен" миналогодишния" й албум, толкова и този ще е. С такова бързане, доникъде не се стига- претупана работа.

Сподели в други сайтове

Какъв мислите, че ще е траклиста? Според мен Roar, Dark Horse, Firework са задължителни. Надявам се да изпее нещо старо, например Hot n Cold или I Kissed a Girl. И още една-две - ако кажем, че една ще е нова, другата може да е California Gurls/E.T.

Според мен микс от Firework, E.T, Roar, Dark Horse, I Kissed a Girl/Hot N Cold и евентуално нова песен или някакви импровизации с гост звездите. Доколкото разбрах, ще има около дванадесет минути време, така че би могла да смести поне по един куплет+припев от всички тези.

Някой тук слушал ли е албумът на Мегън Трейнър? Препоръчвам го, страшно силна тава е. И се очаква да е на първо място в Билборд, при това със забележителните продажби от над 200 000 копия- повече от добре за дебютен албум от голям лейбъл...

Чета коментари за нея, че би могла да е новата Адел... Е, по-комерсиална си е от Адел, но пък си й личи, че пее добре и има свое си излъчване...

Сподели в други сайтове

Според мен микс от Firework, E.T, Roar, Dark Horse, I Kissed a Girl/Hot N Cold и евентуално нова песен или някакви импровизации с гост звездите. Доколкото разбрах, ще има около дванадесет минути време, така че би могла да смести поне по един куплет+припев от всички тези.

Някой тук слушал ли е албумът на Мегън Трейнър? Препоръчвам го, страшно силна тава е. И се очаква да е на първо място в Билборд, при това със забележителните продажби от над 200 000 копия- повече от добре за дебютен албум от голям лейбъл...

Чета коментари за нея, че би могла да е новата Адел... Е, по-комерсиална си е от Адел, но пък си й личи, че пее добре и има свое си излъчване...

Тая пък не мога да я понасям. Много са зле днешните.

Сподели в други сайтове

Искам New Romantics да е сингъл! Веднага се свързвам с екипа на Суифт и ги уведомявам, че имам предчувствие, че това ще бъде хит-динозавър!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Искам New Romantics да е сингъл! Веднага се свързвам с екипа на Суифт и ги уведомявам, че имам предчувствие, че това ще бъде хит-динозавър!

Аз искам All you had to do was stay да е сингъл, нещо уникално е, ще стане по-голям хит дори от Blank Space! :happyppl:

Сподели в други сайтове

Billboard: Why Katy Perry's 'Prism' Era Is More Impressive Than You Think

Много обективна статия! :bi:

Между другото, Super Bowl ще бъде излъчен по FOX на 01.02.2014 срещу 02.02.2014 в 01:30 през нощта. Чудесно е, че и в БГ ще можем да гледаме на живо голямото представяне на Кейти Пери!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...