Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Под нивото си ми. Не ме заговаряй! Не може да защитиш Бионсе и това е! Колко жалко, нали? Чакаме.ли догодина Тейлър да ги смаже всичките? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Фенчета на Галена, Татяна, Яница и сие чалга певици, си позволяват да изказват мнение в тази тема? Че даже и коментират нивото на видеоклиповете на Бионсе и Риана? :1000 (29): Смях :1000 (29): Това, че харесваме и певици от чалгата, и певици от световната сцена, не ни отнема правото да коментираме и двете, нали? Какво правиш в чалга форум тогава? Ще коментирам на който си искам видеоклиповете. Прехвалената Клептонсе не е изключение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Новият сингъл на DNCE от предстояшия им албум: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Това, че харесваме и певици от чалгата, и певици от световната сцена, не ни отнема правото да коментираме и двете, нали? Какво правиш в чалга форум тогава? Ще коментирам на който си искам видеоклиповете. Прехвалената Клептонсе не е изключение. Можеш да коментираш, каквото си искаш. Аз обаче мога да не взимам мнението ти насериозно. Тъй като звучи нелепо, някой, който се кефи на Яница и други подобни, да коментира качеството на клиповете на Бионсе. Смешно е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Можеш да коментираш, каквото си искаш. Аз обаче мога да не взимам мнението ти насериозно. Тъй като звучи нелепо, някой, който се кефи на Яница и други подобни, да коментира качеството на клиповете на Бионсе. Смешно е. Клиповете на Яница са добри за нашите стандарти. Даже такива като "Върнах ти го" и "В пет ми звънни" са на световно ниво. На светлинни години са пред клиповете на Бионсе от последните години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Толкова тъжно за новородената дъщеричка Виктория на Wisin, която беше само на 1 месец и е починала вчера Принцесата ми току- що почина: Wisin's Heartbreaking Announcement About Newborn Daughter: "My Princess Just Died" "Thank you, my God, for one month of life, for one month of Victoria. God gives, and God takes away, blessed be the name of the Lord. Princess Victoria, I will see you again in heaven. What immense pain I have, God, please help me. I want to use this moment to thank the millions of people that were praying for our family and our Victoria. Thank you because in all of your gestures and words that you had with us we were able to see God each time," Wisin wrote alongside a photo of his wife with Victoria. "My princess just died." http://www.eonline.com/news/798914/wisin-s...ncess-just-died Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Пусна новия сингъл на 30. 09. 2016 и в същия ден едномесечната му дъщеричка Виктория почина. Господ е несправедлив....... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ужас, като казаха в един турски сериал - Децата без родители ги наричат сираци но за родителите дето изгубили деца няма дума как да се наричат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Няма омръзванееее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Бе какви Гаги,Бионси,Кейти,Тейлъри ? Това е най-големият хит в момента Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Бе какви Гаги,Бионси,Кейти,Тейлъри ? Това е най-големият хит в момента Омръзна ми вече :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 направо жал ми е за Гага. вече не е интересна a песента на Джъстън е от 2 месеца 20.09.2016 - Perfect Illusion - 21 625 397 15.09.2016 - Major Lazer - Cold Water (Official Dance Video) - 44 174 949 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 направо жал ми е за Гага. вече не е интересна a песента на Джъстън е от 2 месеца 20.09.2016 - Perfect Illusion - 21 625 397 15.09.2016 - Major Lazer - Cold Water (Official Dance Video) - 44 174 949 И има клип с близо 300 милиона... но къде сравняваш боза-флоп с мегахит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ама вие Гага бахти залязлата я изкарахте... Песента не е голям хит, но в никакъв случай не е провал! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Ето това е най-яката песен. Страшно ме е зарибила, много се радвам, че гърми отвсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Клиповете на Яница са добри за нашите стандарти. Даже такива като "Върнах ти го" и "В пет ми звънни" са на световно ниво. На светлинни години са пред клиповете на Бионсе от последните години. Бионсе не ми е от любимите певици, но сравнението с Яница е неуместно. Клиповете на Бионсе са на светлинни години от тези на Яница. Тя просто има присъствие и знае как да се държи пред камера...един клип не го прави натикана лампа между краката. За заснемане на самия клип, цветове, кадри и т.н да не говоря, то просто е смешно Бионсе-Яница. Тази и песен ми е най-любимата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Ужас, като казаха в един турски сериал - Децата без родители ги наричат сираци но за родителите дето изгубили деца няма дума как да се наричат. Тя се роди с едно заболяване миналия месец и затова почина. Wisin и съпругата му знаеха това, даже лекарите бяха казали да се прекрати бременността. но Wisin и жена му не пожелаха тъй като имат много силна вяра в Бог и се надяваха, че може да се оправи, ама съдба............. Това му е трето дете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 И заглавието продължава да стои & Gaga скандали. -.- Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 И заглавието продължава да стои & Gaga скандали. -.- Не съм го сменил аз, но ми харесва и го оставям. Проблем? Иначе комплексирани тролчета без грам познание за музика и разпознаване на талант разбира се, че ще говорят, че Гага е залязла. Те са консуматори, а не ценители. Те искат само ново и ново, за тях угодия няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Пълни измислици. Само преди няма и месец, организаторите на Супер бол водеха преговори с Адел, но тя отказа. Преди нея, преговори бяха водени и с екипа на Бритни. Всичко друго преди това са СЛУХОВЕ, а не факти. Said that to NFL and Pepsi http://pitchfork.com/news/67551-nfl-pepsi-...-halftime-show/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Не съм го сменил аз, но ми харесва и го оставям. Проблем? Да съм казвал, че ти си го сменил? Просто не виждам смисъл в един vol да се сменят повече от 1 певица в заглавието. Беше Beyonce, като толкова искахте, следващия трябваше да е Gaga, по-следващия Rihanna etc. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Мен пък заглавието хич не ме вълнува. Все едно как е написано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 Мен пък заглавието хич не ме вълнува. Все едно как е написано. На всяка манджа мерудия и ти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 2 Report Share Публикувано Октомври 2 На всяка манджа мерудия и ти Ами нормално, искам да си искажа мнението си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари