Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

Лейди Гага постна снимка с RedOne!

Дано е за добро.

Скандал! Очаквам Bad Romance 3.0. А тая Меган Трейнър ми е толкова противна, не знам защо. Като чуя тая All about the bass се изприщвам. :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Скандал! Очаквам Bad Romance 3.0. А тая Меган Трейнър ми е толкова противна, не знам защо. Като чуя тая All about the bass се изприщвам. :gun_bandana:

+1

Ужасна е и аз не мога да я понасям.

Сподели в други сайтове

Готови ли сме за най-скъпият Super Bowl някога- с Кейти Пери? Мисля, че е потвърдено, че ще пее Roar, Firework и още няколко. Навярно ще си останем без нов сингъл, но самата идея, че има шанса да се представи на подобно събитие е достатъчна. А и доказва, че не й е на всяка цена да се сдобие с нов номер 1 хит.

Гости ще са Лени Кравиц и Миси Елиът. Припомням, у нас FOX ще го излъчват директно от 01.30. Кейти ще рулира! :bi:

Сподели в други сайтове

Шоуто на Кейти беше ЖЕСТОКО. Забележително визуално представяне, както винаги... с много силно пеене, напук на някои хейтъри. Всъщност е добре те да си помълчат малко след това събитие, тъй като ще изглеждат смешно пред всичките онези позитивни статии на всевъзможни медии, които валят след Super Bowl-а.

Рекордите започнаха- това е най-туитваният Супер Боул някога. https://twitter.com/BreakingNews/status/562147545418592256

Teenage Dream и PRISM пък се върнаха в ТОП 10 на iTunes, а на няколко позиции извън него са оригиналната версия на Teenage Dream и One of the Boys. Firework, Dark Horse и Roar са отново в ТОП 50.

Интересно е, че и песните на Миси Елиът дръпнаха значително много и са на много високи позиции. Класиките са си класики....

Мога да кажа само едно на Кейти и целия екип- БРАВО! :bi:

Чакам с голям интерес да обявят каква гледаемост е имало.

Сподели в други сайтове

Няма Риана, Суифти, Перита-има само Рикиииии. :P

Престани да спамиш и тая тема беееееее!!! Никой не го интересува Рики и латиносите, освен тебе! Имаш си тема за Рики Мартин - пиши си там. Аман вече!

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Кейти Пери ще пее By The Grace of God на Грамитата... :bi:

Други потвърдени изпълнители: Лейди Гага и Тони Бенет, Риана, Кание Уест и Пол Маккартни, Мадона, Сия, Ариана Гранде, Том Джоунс и Джеси Джей и др. Представянето на Тейлър Суифт и Style е отменено.

Сподели в други сайтове

Може ли линк към Кейти?

Има го в пиратския залив. Ако не го намериш ми пиши лс да ти го пратя :)

Бтв колкото и да ми се ще, на Гага времето може би е отминало за суперкупата. Ако отново се върне на върха може, но по принцип нейните изпълнения са супер сексуални и не бих дал на малки деца да я гледат :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Из нета циркулира някакъв нов албум на Рики Мартин - зайка жива ли е ??? :laughing:

Не е някакъв нов, а си е нов и е изтекъл. За първи път изтича негов албум,а излиза на 10 февруари- уникален е. Поръчала съм го с автограф албума. :P

Делукса не е изтекъл още.

И за албума знам,че щe има от доста време- все пак лично научавам новините от него в Туитъра му и фейса. ;)

Тъй,че съм много напред с материала. :P

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...