Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 След като свърши Formation tour, очакваме ли скоро Би да пусне всички останали клипове в тубата ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 След като свърши Formation tour, очакваме ли скоро Би да пусне всички останали клипове в тубата ? Откога чакам "Formation" да бъде качено в тубата Дано да го качат скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Откога чакам "Formation" да бъде качено в тубата Дано да го качат скоро. Има го но не на Bvevo, но е unlisted и трудно се намира. Не излиза когато търсиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Има го но не на Bvevo, но е unlisted и трудно се намира. Не излиза когато търсиш. Мс, мс Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Вече повече от месец, никакви новини около Селена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Новите песни на Гага са повече от уникални, страшно много ми допада Dancing in circles и Diamant heart, всяка песен си има своя история и душа! Dancing in circles звучи уникално, особено последните секунди от снипета. И ритъм и мелодия, точно каквото обичам. Всъщност като се замисля поне от снипетите няма песен, която да не ми харесва. Всичките имат своя уникалност! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Любимаа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Тази е по-хубава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Обожавам старите песни на Rihanna Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Тази е по-хубава. Мен почти всички са ми хубави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Чух snippet-ите от албума на Гага и само две песни ме впечатлиха - ''Diamond heart'' и ''Dancin' in the circles''. Последната дори задължително трябва да е сингъл. Има я нотката от ''Cheap thrills'' на Sia. Другото е банално. Нейните фенове ще изкарат песните феноменални, но ако друга ги пееше изобщо нямаше да им обърнат внимание. Мисля, че ''Million reasons'' поне като продажби върви по-добре от ''Perfect illusion'' а дори не е сингъл. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Бахти тъпия албум ще е Джулан, Гага съвсем ще флопне.. Предвиждам 120к продажби за 1вата седмица. Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 По-добре изобщо да не го беше пускала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Dancin in circles и A-Yo ми харесват най-много! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 След като свърши Formation tour, очакваме ли скоро Би да пусне всички останали клипове в тубата ? Ще има да чакаме поне една година още Лично аз съм готова да скапя Don't Hurt Yourself от гледания и да счупя брояча, само да пусне ;* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Ще има да чакаме поне една година още Лично аз съм готова да скапя Don't Hurt Yourself от гледания и да счупя брояча, само да пусне ;* Следващ сингъл маи ще е Freedom. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Не е ли само в Италия? Freedom ми е толкова много на сърцето, но не знам до колко ще бъде оценена и разбрана извън САЩ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Не е ли само в Италия? Freedom ми е толкова много на сърцето, но не знам до колко ще бъде оценена и разбрана извън САЩ. Aко се водим според логиката на Hold up, която се води като сингъл от месец маи, можно е да е Freedom. Вчера на последния концерт от турнето пяла е 6 инчи за първи път. Иначе искам да пусне Daddy Lessons или Sandcastles като сингли... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Как ме издразни с това непеене на 6 Inch само, отделен е въпросът, че тази песен изобщо не се вписва в албума Според теб ще пее ли на Грамитата и какво? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Как ме издразни с това непеене на 6 Inch само, отделен е въпросът, че тази песен изобщо не се вписва в албума Според теб ще пее ли на Грамитата и какво? Мен ми допада 6 инч, и мисля че има потенциал тази песен да стане хит. Ако пее на Грами наградите бих искал да пее All night, Love drought или Sandcastles, защо не и Daddy Lessons, би звучело хубаво в LIVE акустик вариант. Но предполагам че няма да изпусне Formation или Sorry или някоя друга в която може да денса . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 8 Author Report Share Публикувано Октомври 8 Много ми харесват снипетите от "Joanne", ще има яко емоция и кънтри в албума. Иначе "Million Reasons" е класа, много по-силно от "Perfect Illusion". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Как ме издразни с това непеене на 6 Inch само, отделен е въпросът, че тази песен изобщо не се вписва в албума Според теб ще пее ли на Грамитата и какво? Лоши думи за 6 inch да не чувам. Според мен ще пее. Hold up, Freedom, Sand castles, Don't hurt yourself, Formation. Някоя от тея :Д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 6 инч точно пък има най-голям шанс за хит Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Лоши думи за 6 inch да не чувам. Според мен ще пее. Hold up, Freedom, Sand castles, Don't hurt yourself, Formation. Някоя от тея :Д Не се връзва в концепцията на албума, слънчице. Лайв изпълнение на Don't Hurt Yourself с Джак Уайт и после няма да съм жива, амин, дай Боже! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари