Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

След като свърши Formation tour, очакваме ли скоро Би да пусне всички останали клипове в тубата ? :3fdb8960598fa63e:

Откога чакам "Formation" да бъде качено в тубата :D

Дано да го качат скоро.

Сподели в други сайтове

Новите песни на Гага са повече от уникални, страшно много ми допада Dancing in circles и Diamant heart, всяка песен си има своя история и душа! :Vishenka_05:

Dancing in circles звучи уникално, особено последните секунди от снипета. И ритъм и мелодия, точно каквото обичам. Всъщност като се замисля поне от снипетите няма песен, която да не ми харесва. Всичките имат своя уникалност!

image.jpgimage.jpgimage.jpg
Сподели в други сайтове

Чух snippet-ите от албума на Гага и само две песни ме впечатлиха - ''Diamond heart'' и ''Dancin' in the circles''.

Последната дори задължително трябва да е сингъл. Има я нотката от ''Cheap thrills'' на Sia.

Другото е банално.

Нейните фенове ще изкарат песните феноменални, но ако друга ги пееше изобщо нямаше да им обърнат внимание.

Мисля, че ''Million reasons'' поне като продажби върви по-добре от ''Perfect illusion'' а дори не е сингъл.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Бахти тъпия албум ще е Джулан, Гага съвсем ще флопне.. Предвиждам 120к продажби за 1вата седмица.

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

След като свърши Formation tour, очакваме ли скоро Би да пусне всички останали клипове в тубата ? :3fdb8960598fa63e:

Ще има да чакаме поне една година още :D

Лично аз съм готова да скапя Don't Hurt Yourself от гледания и да счупя брояча, само да пусне ;*

Сподели в други сайтове

Ще има да чакаме поне една година още :D

Лично аз съм готова да скапя Don't Hurt Yourself от гледания и да счупя брояча, само да пусне ;*

Следващ сингъл маи ще е Freedom. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Не е ли само в Италия? :D

Freedom ми е толкова много на сърцето, но не знам до колко ще бъде оценена и разбрана извън САЩ.

Aко се водим според логиката на Hold up, която се води като сингъл от месец маи, можно е да е Freedom. Вчера на последния концерт от турнето пяла е 6 инчи за първи път. :3fdb8960598fa63e:

Иначе искам да пусне Daddy Lessons или Sandcastles като сингли...

Сподели в други сайтове

Как ме издразни с това непеене на 6 Inch само, отделен е въпросът, че тази песен изобщо не се вписва в албума :D

Според теб ще пее ли на Грамитата и какво?

Мен ми допада 6 инч, и мисля че има потенциал тази песен да стане хит. Ако пее на Грами наградите бих искал да пее All night, Love drought или Sandcastles, защо не и Daddy Lessons, би звучело хубаво в LIVE акустик вариант. :3fdb8960598fa63e:

Но предполагам че няма да изпусне Formation или Sorry или някоя друга в която може да денса :3fdb8960598fa63e: .

Сподели в други сайтове

Как ме издразни с това непеене на 6 Inch само, отделен е въпросът, че тази песен изобщо не се вписва в албума :D

Според теб ще пее ли на Грамитата и какво?

Лоши думи за 6 inch да не чувам.

Според мен ще пее. Hold up, Freedom, Sand castles, Don't hurt yourself, Formation. Някоя от тея :Д

Сподели в други сайтове

6 инч точно пък има най-голям шанс за хит ;)

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Лоши думи за 6 inch да не чувам.

Според мен ще пее. Hold up, Freedom, Sand castles, Don't hurt yourself, Formation. Някоя от тея :Д

Не се връзва в концепцията на албума, слънчице.

Лайв изпълнение на Don't Hurt Yourself с Джак Уайт и после няма да съм жива, амин, дай Боже!

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...