Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

DNCE са номинирани за любима група поп/рок и за нов изпълнител на годината на Американските музикални награди. Значи те ще се конкурират със Зейн за Нов изпълнител- колко труден избор.

Сподели в други сайтове

Wisin преди по-малко от месец загуби едномесечната си дъщеря и въпреки това е намерил сили да продължи с турнето си и е фул:

https://www.facebook.com/wisinelsobrevivien...e=3&theater

Wisin си има много фенове, остана и да не е фул! :)

1.jpg.eda91276c67ca3e3f1ee0d7b9af93698.jpg
3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3
R.I.P.

Сподели в други сайтове

Това е прекалено- бившата на Зейн- Пери да пее за уменията му в леглото в новия сингъл на Little Mix . Пери се чуди как да привлече внимание след като Зейн развали годежа им:

https://au.be.yahoo.com/entertainment/celeb...ahoo7-be/#page1

Зейн ще има своя собствена линия дрехи на Версаче благодарение на Джиджи. Донатела Версаче е фен на Зейн:

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-...Gigi-Hadid.html

Сподели в други сайтове

Cu0N4A9WYAA9Ltj.jpg

Би пак ще мачка с мешъп, дай боже Don't Hurt Yourself! И съм много приятно изненадана, че са поканили Лорън Хил, The Miseducation of Lauryn Hill е велик албум, жалко, че след това нещата отиват надолу.

Сподели в други сайтове

Cu0N4A9WYAA9Ltj.jpg

Би пак ще мачка с мешъп, дай боже Don't Hurt Yourself! И съм много приятно изненадана, че са поканили Лорън Хил, The Miseducation of Lauryn Hill е велик албум, жалко, че след това нещата отиват надолу.

Онлайн ще може ли да се гледа безплатно?

Сподели в други сайтове

Деми е спряла дори да си влиза в Туитър и инстаграма си. Тя наистина се оттегли, жалко.

Предчувствах, че след като се раздели с Уилмър нещата ще тръгнат надолу и така и стана. Той я вдигна на крака, сега без него спира и да пее.

И цялата работа е заради един скандал с Тейлър Суифт:

Тейлър Суифт отказа Деми Ловато от музиката! Повече няма да твори

Певицата не издържа на напрежението покрай публичната им свада

Американската звезда Деми Ловато си взима дълга почивка от музикалната сцена. Самата тя призна, че през 2017 няма да твори и да пее пред публика като причината за това се корени в скандала с колежката ѝ Тейлър Суифт.

Неотдавна Деми заклейми изпълнителката на Bad Blood в интервю, като я обвини, че е прекалила в заяждането си с друга тяхна колежка – Кейти Пери. Освен това Ловато сподели, че Суифт създава погрешни представи сред подрастващите как трябва да изглежда едно секси тяло.

Разбира се, Тейлър не остана безразлична срещу тези нападки и също коментира остро темата. Нещата обаче по всяка вероятност са се разгорещили между Суифт и Ловато, защото втората вече не иска да попада в полезрението на медиите.

„Задават ми въпроси, отговарям им. Съдете ме! Освен това не забравяйте, че думите могат да бъдат извадени от контекста на интервютата... и все пак не се извинявам за думите си. Не разбирам защо хората се вълнуват толкова много от това, което казвам в интервюта? Не гледате ли новини? Няма ли за какво друго да се тревожите?“, написа Ловато в Twitter, цитирана от tialoto.bg.

Това, с което тотално спечели вниманието и коментарите на феновете си обаче бе изказването ѝ че приключва с музиката. „Толкова съм развълнувана за предстоящата 2017. Взимам си почивка от музиката и публичното пространство. Не съм създадена за този бизнес и за медиите“, добави звездата.

Сподели в други сайтове

Не е само заради Тейлър, макар че и драмата от това влияе. Деми просто отново е в тежък период.

Имаше такъв хубав мъж до себе си, за какво го заряза след толкова години връзка да я питаш.Той я подкрепяше толкова много, тя го изтърва.

Сподели в други сайтове

Как коментирате това че Билборд прогласи Мадона за Жена на годината в музиката ?

Надали й е за първи път... :1000 (29):

Надявам се оттеглянето на Деми да е временно. Да си почине хубаво и да се завърне с нови сили. И все пак, ако наистина й идва прекалено нанагорно да е част от този бизнес и действително усеща, че не е способна да се завърне към него, бих я разбрал. Но ще е жалко, че музикалният свят ще се лиши от талант тато нея.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...