Slunchice. Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Ужасна е, обаче има по-голям шанс да зарибява и да стане комерсиален хит... макар и само по кънтри радиата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 17 Report Share Публикувано Октомври 17 Най-вече исках да чуя Dancing in circles....Нямам думи! Една от най-добрите песни на Гага ЕВЪР! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Деми е отново руса: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Деми е отново руса: Многооо ми е противна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 И сърбската Диди Джеи в дует с Шаги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 Изпълнението на Бруно Марс в Saturday Night Live от 15 октомври: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 майко мила 900 млн за 4 месеца ? това е абсолютен рекорд нали ? моля сменете заглавието на темата Pop, Dance, Disco, Latino & Rihanna скандали 2016 е най-успешната година в кариерата на Riri !!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Деми е отново руса: Прекрасница Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 Клипът е забранен в няколко държави,Въпреки това, има 800 милиона преглеждания. Рири ще мачка вашите псевдо певачки още дълго ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 20 Report Share Публикувано Октомври 20 На концерт в Ню Йорк, Мадона обеща свирка на всеки гласувал за Хилари. Допълни, че е много добра и гълта. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Много зарибява. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Otilia с нов хит - Wine My Body Някой да го качвааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 The album is finished but Selena is taking a break... the #SG2 era will start next year ИСКАМ ГО СЕГА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Пери е изхвърлила мечето-играчка, което Зейн й е бил подарил се вижда в новия клип на Little Mix: A Пери казва в книгата си "Оur World", че след като Зейн е скъсал с нея, тя се чувствала бездомна, нямало къде да отиде и плачела всеки ден: http://www.eonline.com/news/803776/perrie-...rying-every-day Сега ще ме накара освен книгата на Зейн да поръчам и на Пери книгата. На Little Mix е излязла книгата на 20 октомври: https://www.amazon.com/Our-World-Little-Mix/dp/1405927429 A на Зейн излиза на 1 ноември: https://www.amazon.com/Zayn/dp/1524718726/r...8492&sr=1-1 И на Зейн ще е най-продавана пак като гледам какво пише. Тъй че на Зейн съм го решила да я поръчам като излезе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Гага съвсем удари дъното с последните си приказки за Мадона. Отново си прави реклама на нейн гръб с цел пак да ги сравняват и съпоставят... много жалка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Meн Гага ми харесва много повече от Мадона Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Мани Мадона, щом намесихме и #BlackLivesMatter, значи положението е извънредно тежко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Какво е направила кралицата Гага ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 "Madonna and I are very different. Just saying. We're very different. I wouldn't make that comparison at all and I don't mean to disrespect Madonna she's a nice lady and she's had a fantastic huge career, biggest pop start of all time. But I play a lot of instruments. I write all my own music. I spend hours and hours a day in the studio. I'm a producer. I'm a writer. What I do is different. I'm not just rehearsing over and over again to put on a show there is a spontaneity in my work. I allow myself to fail. I allow myself to break. I'm not afraid of my flaws." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 А пък днес наборът ми Baby One More Time ставал на 18 Аз съм родена едва две седмици след този паметен ден в поп историята, майка ми ми е пускала МТВ тогава и са я въртяли непрекъснато, сигурно е първата ми любима песен някога. Да живей! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Вчера: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Lady Gaga is the first artist "in history" to simultaneously top the iTunes overall chart, pop chart, jazz chart and country chart! 👑 Изненадва ме факта, че се очаква да дебютира само със 170 хиляди първата седмица. Ариана Гранде продаде толкова. Очаквам сега бясно налагане и следващата седмица да заяви, че пуска директно като сингъл ''Dancin in circles''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Кание е поискал да се направи изключение за Франк Оушън на Грамитата, както преди години се е направило за Гага. Интересно. "Албум на годината" ми е ясна категория вече, само да дадат наградата на някой комерсиален изпълнител, че догодина инди рок любимците ми ще пускат и искам да мачкат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Lady Gaga is the first artist "in history" to simultaneously top the iTunes overall chart, pop chart, jazz chart and country chart! 👑 Изненадва ме факта, че се очаква да дебютира само със 170 хиляди първата седмица. Ариана Гранде продаде толкова. Очаквам сега бясно налагане и следващата седмица да заяви, че пуска директно като сингъл ''Dancin in circles''. Новите прогнози дават 190 хиляди вече. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Октомври 24 Report Share Публикувано Октомври 24 Кание е поискал да се направи изключение за Франк Оушън на Грамитата, както преди години се е направило за Гага. Интересно. "Албум на годината" ми е ясна категория вече, само да дадат наградата на някой комерсиален изпълнител, че догодина инди рок любимците ми ще пускат и искам да мачкат. За какво изключение става дума? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари