Jump to content

Pop, Dance, Disco, Latino скандали

Препоръчани коментари

И все пак повечето песни, които прави, макар и някои на база на личните сапунености, са много яки и с нетърпение очаквам следващия й албум. За жалост вече не знам дали да очаквам с такова нетърпение албума на Кейти, който горе-долу ще се застъпи с този на Тейлър и навярно ще доведе до краха на едната от двете, знаем коя. И тя също ще си е виновна сама.

Не знам, но и аз се съмнявам следващият албум на Кейта да е по-успешен от предните и'. Много голяма пауза направи и ако не е нещо силно може да крахне много лесно. Едино клиповете ако и помогнат донякъде. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

А на 25 ноември - Кралят със Старбой!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

И книгата на Зейн вече е факт от днес, от която ще се разберат много истини:

https://www.amazon.com/Zayn/dp/1524718726

Ся 100 про ще е наплюл яко 1D и Саймън. Тези, които го издигнаха. Баси лицемерието.

Сподели в други сайтове

Ся 100 про ще е наплюл яко 1D и Саймън. Тези, които го издигнаха. Баси лицемерието.

Не ги е наплюл обаче, даже казва,че има в тях цяла стена посветена на One Direction и всичко си пази от тях. Аз ще я поръчам утре и до Нова година трябва да пристигне.

Сподели в други сайтове

Не ги е наплюл обаче, даже казва,че има в тях цяла стена посветена на One Direction и всичко си пази от тях. Аз ще я поръчам утре и до Нова година трябва да пристигне.

Първо вика, че не се чувствал добре в групата, отдавна искал да я напусне, даже не искал да влиза; ама иначе у тях стена. Лицемерие.

На мен книгата на Пери ще ми е по-интересна.

Танче, що си я поръчваш, като до дни ще излезе в нета?

Сподели в други сайтове

Е не е лицемерие. Защо нещата трябва да са черни или бели? Благодарение на групата е това, което е, но докато в началото се е чувствал, че изживява мечтите си, накрая се е чувствал притиснат и задушен. Останалите четирима също го казаха под една или друга форма, просто Зейн го показа и с действия. А и как няма да е така - не може да караш 20 и кусур годишни момчета да пеят само лиготийки, за да се харесат на момиченца 12-17 години. И продуцентите им не искаха да ги направят "зряла" група, която пак щеше да се слуша, защото за мен парчета като No control са мнооого по-добри от Steal my girl например (от един албум са, но втората беше сингъл, първата има 0 промо).

На мен ми е интересно дали Зейн наистина казва нещо за 1D в тази книга или е притиснат с договори. За него има слухове за хомосексуални връзки, употреба на наркотици и прочие, но не мисля, че ще спомене такива неща в книгата.

Сподели в други сайтове

Е не е лицемерие. Защо нещата трябва да са черни или бели? Благодарение на групата е това, което е, но докато в началото се е чувствал, че изживява мечтите си, накрая се е чувствал притиснат и задушен. Останалите четирима също го казаха под една или друга форма, просто Зейн го показа и с действия. А и как няма да е така - не може да караш 20 и кусур годишни момчета да пеят само лиготийки, за да се харесат на момиченца 12-17 години. И продуцентите им не искаха да ги направят "зряла" група, която пак щеше да се слуша, защото за мен парчета като No control са мнооого по-добри от Steal my girl например (от един албум са, но втората беше сингъл, първата има 0 промо).

На мен ми е интересно дали Зейн наистина казва нещо за 1D в тази книга или е притиснат с договори. За него има слухове за хомосексуални връзки, употреба на наркотици и прочие, но не мисля, че ще спомене такива неща в книгата.

В книгата разкрива доста лични неща, които не е казвал никога четох в статии и има много яки снимки в книгата.

Сподели в други сайтове

Първо вика, че не се чувствал добре в групата, отдавна искал да я напусне, даже не искал да влиза; ама иначе у тях стена. Лицемерие.

На мен книгата на Пери ще ми е по-интересна.

Танче, що си я поръчваш, като до дни ще излезе в нета?

Книги в нета не излизат, освен, ако я има в електронно издание, както на Рики я имаше и в електронно издание. Но аз предпочитам истинската книга с корицата, снимките- всичко. Това ще е бестселър, както на Рики беше.

Сподели в други сайтове

'Wild Side' could be a new Lana Del Rey song - with a single expected this month

Припаднах!

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

Сподели в други сайтове

Зейн в ново интервю за ЕТ Canada казва, че той изобщо не е казвал, че като е напуснал групата е искал да има нормален живот и да бъде извън светлината на прожекторите. Питал е интервюиращия мислиш ли,че аз съм го написал това. Аз не пиша така.

Зейн е номиниран за Нов изпълнител на Американските музикални награди, но не може да се гласува извън Америка.

Зейн: За мен да се преструвам, че не съм имал паник атака би било фалшиво:

"For me to pretend that I didn’t have anxiety would be fake.”

Зейн за паник атаките: Искам хората да виждат добрата страна в мен и да, емоционалния стрес или може би не....

Зейн разкрива, че той живее с Джиджи и обича да готви за нея:

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/artic...s-cook-her.html

Сподели в други сайтове

Зейн споменава само 2 пъти бившата си годеница Пери в автобиографичната си книга. Казва, че е отменил годежа им и са се разделили, защото е искал да избяга от Великобритания и да се премести в Ел Ей. Медиите постоянно пишели за него и Пери откачени истории, феновете и папараците седели пред дома му и му звъняли и на него му дошло това в повече. Казва,че когато е решил да напусне One Direction, връзката му с Пери вече не вървяла. Не можел да прави нещо, в което не вярвал и не искал и решава да напусне групата. Казва, че ако трябва пак да подпише на 17 години с One Direction не би го направил, въпреки, че стана Световна звезда. Заради папараците се е преместил в Ел Ей, не е издържал постоянно да го преследват за връзката му с Пери. И след като е отменил годежа си с Пери е напуснал и групата:

http://www.mirror.co.uk/3am/celebrity-news...t-twice-9185919

Аз чак в края на месеца или в средата на декември ще имам книгата му.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...