Alter Ego Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Роберт, Кара пак ще е модел във Vctoria's Secret Браво за Карчето Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не знам Starboy с какво заслужи за най-добър клип на толкова нов клип, кога излезе, че да вземе и награда толкова скоро. А Гагата има толкова слаба година- слаби сингли, слаб албум, че Рики я бие отвсякъде, а тя печели за певица - на какво отгоре? Албумът й пълен провал и утре ще се види в Билборд 200. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Ноември 7 Report Share Публикувано Ноември 7 Не знам Starboy с какво заслужи за най-добър клип на толкова нов клип, кога излезе, че да вземе и награда толкова скоро. А Гагата има толкова слаба година- слаби сингли, слаб албум, че Рики я бие отвсякъде, а тя печели за певица - на какво отгоре? Албумът й пълен провал и утре ще се види в Билборд 200. В момента е първа: http://www.billboard.com/charts/billboard-200 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Почина един от любимите ми творци! Вечна му слава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Гениален! Светла му памет! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Гениален! Светла му памет! И любимата ми негова песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 ОМГ!!! ТОВА Е ЗАРА! о.о Аз това момиченце го знам, гледал съм го в тубата преди 3,4 години. ТОВА Е ЗАРА, БЕ! WTF! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Трябваше да я пусне Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Трябваше да я пусне Е, тя пак ще си я пусне :1000 (29): Януари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Диск с видеото на #DoWhatUWant е продаден на търг в eBay и се очаква то скоро да бъде пуснато в интернет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Това видео не беше ли супер скандално? Как изобщо е попаднало в Ибей? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Това видео не беше ли супер скандално? Как изобщо е попаднало в Ибей? Е, те па все едно не са виждали голи жени. Скандално, скандално.. колко да е скандално. =д Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Не бе, някакви много брутални секс сцени имало, доколкото си спомням. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Да го пускат :1000 (6): :1000 (6): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Бях сложил I'm with you VS Blue jeans (но това са ми љубимите песни от двете певици и промених) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Бях сложил I'm with you VS Blue jeans (но това са ми љубимите песни от двете певици и промених) На мен също Blue Jeans ми е любима На Аврил ми е Losing Grip. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 На мен също Blue Jeans ми е любима На Аврил ми е Losing Grip. Водолеиското в мен харесва I'm with you. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Още прави по близо 5 000 000 на ден, а съвсем скоро 1 000 000 000. Хита на годината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Ноември 14 Report Share Публикувано Ноември 14 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Зейн за дебютния си сингъл " Pillowtalk" казва в книгата си: През януари 2016 беше издаден и реакцията на феновете направо ме издуха. Това беше един от онези откачени дни, които никога няма да забравя. Аз бях с хората, с които работихме по песента в един хотел в Париж. Стояхме будни цяла нощ, защото в 6:00 сутринта в Париж излизаше " Pillowtalk" и нямаше как да спим преди това. Стана 6 сутринта и всички насядахме около масата в хотелската стая, пихме,чатихме и гледахме как върви сингъла в класациите. Той се изкачваше и изкачваше. Надя от екипа на Зейн: Ти си номер 1 в 12 страни, после тя каза ти си номер 1 в 20 страни, после номер 1 в 32 страни. Поръчах най-скъпата бутилка шампанско, която можех. Излязохме на терасата, отворихме бутилката и Надя каза: Ти си номер 1 в 68 страни. Беше вълшебно. Отидохме и купихме огромни високоговорители и пуснахме песента толкова силно, че от хотела ни казаха да я спрем. Не ни пукаше. Ние пускахме песента 50 пъти в онази нощ. Майката на Зейн отностно напускането му на " One Direction" в книгата му: "Ако не те прави щастлив, просто недей го прави". Зейн за майка си в книгата си: Дори, ако всички по света да ме мразиха, аз знаех, че майка ми винаги ще бъде до мен. Зейн в книгата си: Студиото стана безопасно място за мен. Бях свободен да бъда , който исках да бъда. Продуцентите за Зейн в книгата му: Рядко се среща някой с неговия талант- трудно е за писател или продуцент да намери каквото Зейн има. Браво на Зейн- истински професионалист и истински артист. Това, което казва в книгата си: Не искам да предлагам на хората нещо, което е втора ръка и не го усещам, аз уважавам хората и не искам да ги разочаровам. Аз вземам моята професия сериозно и не искам просто да изляза на сцената и да пея, искам да дам най-доброто изпълнение, което мога. Обичам това, което правя. Това е, което искам хората да разберат. Обичам да изпълнявам и обичам да правя музика. Обичам я толкова много (музиката), че понякога се отразява на здравето ми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 Медиите много лъжат обаче- Зейн никога не е искал помощ от Адел да му помага за проблемите му на безпокойство казва той в книгата си. Не се срамува да говори за този проблем. И ако екипът му е искал той да каже, че е болен, Зейн е държал да каже истината пред феновете си, защото искал да бъде честен и те заслужават това. Много иска да преодолее този страх и да може да пее на Уембли и на други концерти. Изявлението уж от Зейн, че след напускането му на групата, че искал да живее нормален живот никога не го е казвал. Не е истина как медиите си измислят какво ли не за известните. Дано се оправи и 2-я му албум също му бъде толкова успешен като дебютния му и направи едно турне с него. Това е толкова талантливо момче, което живее за музиката и заслужава света да чува още дълго време за него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 BRUNO MARS СЕ ГОТВИ ЗА ГРАНДИОЗНО ТУРНЕ: Bruno Mars се готви за грандиозно турне. То ще бъде в подкрепа на новия му албум 24 K Magic, който ще излезе този петък 18 ноември. Няма обявена дата за България, но пък има няколко леснодостъпни европейски дестинации междукоито Мадрид, Берлин, Милано, Амстердам и Виена. Турнето ще стартира на 28 март 2017 в Белгия и ще приключи на 11 ноември 2017 в Лос Анджелис. За момента са обявени общо 85 концерта, като 33 от тях ще са на Стария континент, основно в Западна и Северна Европа. http://www.thevoice.bg/news/bruno-mars-se-...randiozno-turne Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 17 Report Share Публикувано Ноември 17 AVRIL LAVIGNE VS LANA DEL REY Гласуваите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gomez Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Слуховете,че Selena Gomez подготвя завръщането си на тазгодишните награди AMA's са верни! РЕВА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари