stereoto_ Публикувано на Декември 11 Report Share Публикувано на Декември 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Не е лоша. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 на всички бейби Fuck off Песничката е супер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Много Флори стайл, междудругото. И много ретро - браво! Клипа за пореден път - отличен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 На тази клиповете й са все едни и същи. Нацепените батки вътре също еднакви. Много опърлила косата, на места изглежда като плешива и проскубана. Песента е съвкупност от няколко други на тази тематика. Няма как да впечатли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Старае се тая жена, много влага, ама все не се получава. В липсата на индивидуалност и харизма ли е проблемът, не знам. Това русо не й отива. И много груби взеха да стават в текстовете, това не се връзва на всеки, колкото и да е успешна схема напоследък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Добра година за Юнона! От "Само на думи" пуска приятни и яки песни. Този път клипът ми харесва, радва. Текста и мелодията яко радват! Браво, Юнонке! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Ще ви кажа F*ck off и на двамата, време е да си сменя ника, явно е черпила вдъхновение от Татяна за Поздрав за бившия. Останалия текст не е лош, но това няма как да ме подразни. Иначе Юнона изглежда все по-ужасно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Май само на Юнона ѝ е в устата... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Песента е доста добро попадение! Клипа малко тип "Лудата дойде"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 11 Report Share Публикувано Декември 11 Става, но "На две секунди" е доста по-добра! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Много готина песен отново, и този път без Оцко, за клипа също са се постарали. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Ни Оцковци, ни Костьовци, ни Флорьовци могат да я изкарат там където тя иска.Твърде безличн и откъм визия, и откъм поведение, и откъм глас.Дори Стефифешън буди повече интерес.Жалко за средставата и енергията, която отделя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Потресаваща е ! Последните и 3 клипа - дървени дивани и маси , дебело врати мъже , легло на което я ебат , перхидрол , и някаква история която трябва да се води за оригинална ... Песента е безлична ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 13 Author Report Share Публикувано Декември 13 Потресаваща е ! Последните и 3 клипа - дървени дивани и маси , дебело врати мъже , легло на което я ебат , перхидрол , и някаква история която трябва да се води за оригинална ... Песента е безлична ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Много готина песен отново, и този път без Оцко, за клипа също са се постарали. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Декември 13 Report Share Публикувано Декември 13 Готина песен, напомня ми песните отпреди 7-8 години. Юнона винаги е чаровна и артистична, но с тази коса са я развалили фризьорите й... Доста размито изглежда. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rexregul Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Не ми издържаха нервите да го догледам. Песента е потресаваща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 14 Report Share Публикувано Декември 14 Тази още ли не се е отказала да пее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ни Оцковци, ни Костьовци, ни Флорьовци могат да я изкарат там където тя иска.Твърде безличн и откъм визия, и откъм поведение, и откъм глас.Дори Стефифешън буди повече интерес.Жалко за средставата и енергията, която отделя! Напъ;но съм съгласен. Този проект изобщо не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Януари 9 Report Share Публикувано Януари 9 Днес й видях на тая клипа. Нямам коментар освен, че прилича малко на негър албинос. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Януари 10 Report Share Публикувано Януари 10 Не ми харесва, а самата Юнона е много отблъскваща жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 29 Report Share Публикувано Януари 29 Страхотна песен,няколко дни си я слушам.Юнона направи най-после хубав проект,дано продължи така и занапред. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Страхотна песен,няколко дни си я слушам.Юнона направи най-после хубав проект,дано продължи така и занапред. много ме зариби тази песничка много е хубава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 много ме зариби тази песничка много е хубава Дано да я изпее на концерта. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.