wga..ca Публикувано на Декември 14 Report Share Публикувано на Декември 14 Тема свързана с празниците като цяло.Къде ще ги прекарате, с кого, готвите ли подаръци, какво очаквате да получите и т.н. Споделяйте, може пък някой да ползва идеите ви. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 На Бъдни вечер и Коледа ще съм с моето семейство, а на Нова година - на хижа с приятели. А относно подаръците - не съм такъв, не обичам да подарявам подаръци, освен на майка ми за рождения ѝ ден... :1000 (29): Иначе очаквам, да, главно от роднините си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Коледа със семейството задължително, за Нова Година ми е все тая, може и да я проспя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бъдни вечер със семейството задължително. Коледа с приятели в София, защото няколко човека също ги причислявам към семейството си. Нова Година или в Ботевград с приятелката ми и семейството ѝ, или в Истанбул с майка ми и приятели. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бъдни вечер на работа до 19:00 часа, после в къщи. На Коледа почивам, тъй че в къщи. На Нова година може да съм с Ники извън града. На Коледа и Нова година ми се пада да почивам. Не мога да повярвам просто. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Изцяло със семейството ми ще бъда на празниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 На Бъдни вечер у дома. На Коледа след вечерята - с приятели на домашно парти, а на Нова година - в к-с "Житари". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бъдни вечер и Коледа със семейство и роднини Нова година със семейството, роднини и семейни приятели и после с моите приятели Очаквам пари, не подаръци :1000 (29): Аз засега не съм планирал много сериозно, обикновено спонтанно се получават моите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Тази година със семейството като цяло. От години имам традиция - Бъдни вечер четиримата в нас, на 25-ти в Девня при едната баба и на 26-ти при другата. На Нова година сме нашето семейството и кмета на Девня с неговото във Анталия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Бъдни вечер и Коледа със семейство и роднини Нова година със семейството, роднини и семейни приятели и после с моите приятели Очаквам пари, не подаръци :1000 (29): Аз засега не съм планирал много сериозно, обикновено спонтанно се получават моите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 На Бъдни вечер и Коледа със семейството ми. А за Нова година с половинката ми ще сме в Париж. <3 Подаръци ще имам за най-близките, а самата екскурзия на мен ми е подарък. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Изцяло със семейството ми ще бъда на празниците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 На Коледа вкъщи със семейството, на нова година с приятели пак унас, може и на хижа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 Със семейството. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 15 Report Share Публикувано Декември 15 На Бъдни Вечер ще бъда със семейството ми, както всяка година! Няма по-голямо щастие за мен и се радвам, че тази година успях да им обърна повече внимание! А след 12 вечерта ще очаквам и моят човек На Коледа имам много предложения, но аз съм решил да съм вкъщи с нашите, половинката ми, близки и приятели също. На този ден гледам да съм почти винаги у дома и ако някой има нужда, той да идва, защото е важно и семейството ми да е с мен. За Нова година няма планове, но където и да сме, със сигурност ще бъда с нашите и любимия ми човек в момента. Иначе - подаръци ..... ами честно казано предимно очаквам такива! Идеи имам единствено за трима човека, които ще получат такива от мен. Иначе почти винаги предимно получавам. По-хубаво е :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 16 Report Share Публикувано Декември 16 На Бъдни вечер и Коледа със семейството разбира се.На Нова година с приятели на домашно, ако ни е добра организацията, ако пък не, не ми пречи и у дома да си седя.Обичам на празници да съм си у дома, особено тези през зимата, защото според мен са най-семейните.В крайна сметка са малкото пъти, в които се събираме всички. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Бъдни вечер и Коледа ще съм в София, а за Нова година в Добрич при нашите. Малко тъпо се получава, че точно на семейните празници няма да съм при тях, но така се стекоха обстоятелствата тази година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaLiStIC_007 Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не знам дали и при другите е така, но дойдат ли Коледно-новогодишните празници и около мен има всичко друго, но не и Коледен дух и настроение. Започва се с планирането на Нова година с приятелите още от ноември месец и до средата на декември половината са се изпокарали - единият не иска на хижа, другата държи да й се сервира /демек не на домашно/, третият искал басейн и СПА, четвъртата нямала пари и така до безкрай... Та тая година ще съм в Лъки в семейния хотел на една колежка от университета с гаджето и още няколко приятели. За бъдни вечер и Коледа още не съм го решил, но най-вероятно вкъщи със семейството Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.