Амброжка. Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Смело мога да кажа, че 2014-та беше една от най-добрите ми години в личен и професионален план.Годината започна с годеж за мен, срещнах много нови хора, с които си изкарвахме хубаво, намерих си работа, която на този етап ме удовлетворява, станах изцяло самостоятелен от финансова гледна точка и вече не се чувствам като "тежест" за родителите ми.Заобиколен съм от малко, но чудесни и незаменими за мен хора които не спират ежедневно да ме правят най-щастливия човек на света. Като добавим, и че Деса се върна в Пайнер - ми за кво да мечтая повече? През 2015 ще се стремя да непрекъснато да се развивам, да се уча на нови неща, които в бъдеще биха ми помогнали.Естествено най-голямото ми желание е хората около мен да са живи и здрави, пък с другото ще се справим някак си.Нещото, което тайничко си пожелавам е догодина да успея да сключа брак с човека до мен, защото вече повече от 2 години аз се чувствам все повече и повече влюбен в него и съм убеден, че точно той е моята сродна душа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Годината беше изключително активна за мен. Започна ужасно, минах през тежка депресия. През пролетта се изнесох от дома си, за да търся промяна и зарязах гаджето си. Завърших гимназията, взех си матурите успешно и започна едно дълго лято на промени. Това лято ми беше едно от най-хубавите - ходих 2 пъти на море, бях и в чужбина, абсолютно всяка вечер бях с приятели, постоянни купони до зори, срещнах много нови хора, които ми станаха много близки и ще останат част от живота ми. Най-хубавото започна през август около рождения ми ден. Започнах да се влюбвам в сегашната си приятелка и разбрах, че съм приет Право в Букурещ. Всичко се нареди, наесен напуснах България и започнах образованието си сред нови хора. Не съжалявам за нищо, за 1 година ми се случиха неща, които на други хора се случват за 10. Всичките трудности ме направиха още по-силен и зрял. Към края на годината подписах договор с една модна агенция за 5 години и само бъдещето и упоритостта ще покажат как ще се развия в кариерата и образованието си. В личен план съм супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.