montil Публикувано на Декември 17 Report Share Публикувано на Декември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не ми допада. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Далеч е от хит песента и е много трудно запеваема. Има твърде много текст в песента, но на мен ми харесва много. С удоволствие ще си я слушам в нас, но за купони и дискотеки не става. Браво на Сияна за пореден път, страхотен проект! За разлика от песента обаче, клипът сме го гледали вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Хич не е лоша този път, доста поп звучене улавям, което е хубаво. Обожавам като има ехо. Текстът е леко клиширан. Клипът не струва, станаха еднакви вече всички клипове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 И писмото е много съдържателно, и няма грешки да кажеш: + немога, което съм забравил да отбележа отстрани И вокалите в началото ми напомнят на : Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много е яка, браво на Сиана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DJZiki Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много е яка, браво на Сиана! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Очаквах повече, за сега не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Браво на тая Сиана!!! МАЧКА и показва своята ниша в музиката! Не спира с яките песни, не спира да се развива и да изгражда своя стил!!! Е, как да имам забележка към нея? Така се прави! Комплименти! А пък песента ми е ясно защо я е пуснала днес, Св. Данаил - Ганев има имен ден и явно това е и подарък за нея към него. За всяко нещо си има причина! Песента наистина има доста текст и точно това ме кефи в нея, същевременно уникална и от друга страна съвсем в неин поп стил - Още ме държи, Следващо ниво, Виновна без вина, Следвай ме .... бива, определено е една от най-добрата и песен и мога да я наредя до тия + Нещо проверено, Възползвай се, Както преди, Сърцето си е само мое, Защо, Страшна лудост, Искам всичко, Не се хаби ..... за които умирам! Определено тия 13 песни са и страхотни. Просто ми харесва стилът на Сиана, предлага много интересни и добри неща. А песента ще ми е любима, отговаря на моментното ми настроение 1:1! Клипът - готин е, тя е много сладка накрая, има израстване и във външния вид, но е важно, че песните са изпипани. Дали ще е хит или не, не ми дреме - в нас със сигурност ще е един от хитовете на Зима 2015! :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Писмото е страшно."Карито" куче ли е? Песен абсолютно типична за нея, последните й 10 са такива.Клипа има интересни кадри! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много ми харесва :1000 (33): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много яка и различна, дано да се оцени. Напомня на "Следващо ниво", може би и заради това ми хареса толкова. Сиана няма слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Много яка и различна, дано да се оцени. Напомня на "Следващо ниво", може би и заради това ми хареса толкова. Сиана няма слаба песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Не е лоша песента, кефи ме Сиана в последните 2 години, стана много яка кучка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Има доста приятни песни, но след първо слушане май нищо не запомних. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Харесва ми Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Страхотна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Много е яка, браво на Сиана! винаги стилна и различна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Много яка песен.Отиват и на Сиана такива песни много."Виновна без вина" си беше хитче, тази според мен има същия потенциал, но ще видим как ще се развие във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Януари 18 Report Share Публикувано Януари 18 Страхотна е,просто в последните няколко седмици не мога да я спра.Дано да постигне голям успех,Сиана го заслужава! Клипа също е хубав,на Сиана и отива да играе разкрепостена писателка.<3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 харесва ми Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Една от най-тъпите песни излизали някога във вселената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.