Alexandrov Публикувано на Декември 17 Report Share Публикувано на Декември 17 Въпросът е ясен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Без "Kiss me baby" и "Сен Тропе". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 17 Report Share Публикувано Декември 17 Плачи земльо Бели птици Може ли да се забрави Георги Ало, ало такси Телефони 100 патрона Бели нощи На буркаската гара Рибна фиеста Комбайна , Вършачка Качила се Гана Батальона се строява Курви сбогом Къде си батко Луда за тобом Феномено Горещи страсти Хищна хиена Кукавица Маскарада Дяволски чаровник Автомонтьор 7-8 Катаджийската ....оф, и още 3 пъти по толкова. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Луда по тебе Защо повярвах Ти си Никога не съм присъствал на каквото и да е ретро, независимо дали в домашна обстановка или в дискотека, където тези песни да не са се пускали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Луда по тебе Защо повярвах Ти си Никога не съм присъствал на каквото и да е ретро, независимо дали в домашна обстановка или в дискотека, където тези песни да не са се пускали. Много си пропуснал значи. Никога не си се събирал на домашно пиене с приятели? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Много си пропуснал значи. Никога не си се събирал на домашно пиене с приятели? Май не си ме разбрал. Казвам, че когато и да съм се събирал с приятели или съм ходил на Ретро, тези песни са звучали и без тях не може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Май не си ме разбрал. Казвам, че когато и да съм се събирал с приятели или съм ходил на Ретро, тези песни са звучали и без тях не може. Да, явно съм го прочел набързо и съм разбрал грешно. А мегахита "Моя малка Мариана" на Амет Атеш слушаме ли? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 не е никакво ретро, ако няма Луда по тебе Милиони звезди Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 На ретро на дискотека не съм ходил, но на домашни най-често са Камелия: "Луда по тебе" и "Ти си" Ивана: "Шампанско и сълзи" и "Нещо нетипично" Софи Маринова и Устата: "Бурята в сърцето ми" Преслава: "Дяволско желание" и "И когато съмне", и "Новата ти" и на Слави и "Ку-ку" бенд от хитовете, знаете ги "Тигре, тигре", "Тез червени домати", "И ловец съм, и рибар съм", "Дали съм жив", "4-4-2" и т.н., и на Тони Стораро също вървят, ама тия горе най-често съм ги чувал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От това, което съм забелязал по дискотеки, са "Луда по тебе", "Защо повярвах", "Дар от съдбата", "Две сърца" и като цяло това. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 От това, което съм забелязал по дискотеки, са "Луда по тебе", "Защо повярвах", "Дар от съдбата", "Две сърца" и като цяло това. Абсолютно същите и при нас + "Милиони звезди" и "Студио X". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Без коя не минава не мога да кажа точно, но това което съм засичал: Преслава - Дяволско желание, И когато съмне, Новата ти, Нямаш сърце, Водка с утеха Десислава - Две сърца, Бели нощи, Мъжете всичко искат, Мистерия, Мила моя, мили мой с Руслан Камелия - Ти си..., Луда по тебе, Защо повярвах, Залеза и зората, Няма шега (Я хабиби) Глория - Дива нощ, Намери си майстора, Златна клетка, Любовен дъжд, Феникс Ивана - Нещо нетипично, Като на 17, Шампанско и сълзи, Празник всеки ден, Къв си ти? Анелия - Погледни ме в очите, Само мене нямаш Петра - Хищна хиена Софи Маринова - Бурята в сърцето ми, Стари рани и още..... Мария - Не те обичам Тони Стораро - Милиони звезди Валдес - Рибна фиеста Сашо Роман - Мой ангеле Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Къде забравяте най-големия ретро хит?! :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Декември 18 Author Report Share Публикувано Декември 18 Къде забравяте най-големия ретро хит?! :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Знам диагнозата,Сто пъти,Намерих те Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Знам диагнозата,Сто пъти,Намерих те Явно не си ходил нито на домашно, нито на ретро чалга в някоя дискотека. Тази тема не е за да си набутвате любимките! Трябваше да има условие да пишат само хора родени преди 1994 година. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Емилия - Нежни устни (по 3 пъти на вечер!) Весела - 300 нощи, 300 дни Ина - Петият етаж Емилия - Мъж да си Петра - Хищна хиена Гергана - Губя те бавно Десислава - Мъжете всичко искат Валя - Минало си ти за мене Надя - Огън в сърцето Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Емилия - Нежни устни (по 3 пъти на вечер!) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 На теб ти е смешно, ама освен мен още няколко човека от форума са потвърждавали, че са я чували по толкова пъти на ретро партита. При това един от тях беше фен на Анелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 +1. Точно на всяко парти я пускат по 3 пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.