Jouey Публикувано на Декември 18 Report Share Публикувано на Декември 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Напомня ми на старите песнички, 2005-2006. Хубава е, ама нещо ми липсва да ми стане любима. Иначе видеото е пак готино от нея, даже ми харесва повече от песента. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Декември 18 Report Share Публикувано Декември 18 Мнооого яка песничка, а и миналата си я биваше. Кефи ме тази Ирена. Готино видео и текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 20 Report Share Публикувано Декември 20 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Доста се зарибих по тази песен! Кефи ме на макс! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Страшна е ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Януари 6 Report Share Публикувано Януари 6 Страшна е ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 Много често я слушам напоследък. Определено е измежду петте песни от началото на годината, които слушам най-често, а в началото не вярвах, че така ще стане. Голяма песен!!! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 На Кишев ли е парчето? Интересно е.. Мястото й обаче не е там, да се мята на преговори. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Януари 24 Report Share Публикувано Януари 24 На Кишев ли е парчето? Интересно е.. Мястото й обаче не е там, да се мята на преговори. Негово е Мда, да пробва в Пайнер! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.