Cally-Pressyfan' Публикувано на Декември 19 Report Share Публикувано на Декември 19 По принцип винаги в края на годината правим такава тема. Може общо да коментирате за развитието на фолка през годината или по отделно за всеки изпълнител. За улеснение да се сещате кой какво е издал, пускам списък с песните, които издадоха водещите имена през изтеклата година: - Алисия - Пак съм тук, Не пропусна - Андреа - Най-добрата, Искам нещо от теб - Анелия - Феноменална, Твоя съм, Изведнъж, Не мога да губя - Борис Дали - Ще си говорим пак, Ти така пожела - Галена - Завиждайте, Точно никога, Хавана Тропикана, Body Language, Habibi, Боже прости, Криво ще ми е - Галин - Все напред, Между нас, Само за минута, С мене да вървиш - Глория - Обратно броене, Ако счупят всяка нота, Криле - Десислава - Моето зайче, Cotton candy - Джена - Моли се да не почна, Неверници, Да ти се доказвам, Моята награда, Плаче се за мъже - Емануела - Не безпокойте, Трий ме, Гъзар бъди - Емилия - Кой ще му каже, Balkania, Да бях от гадните, Без въпроси - Ивана - Много си готин, Ех любов - Илиян - Единствена, Хвани ме ако можеш, Палавница - Кали - Аз съм аз, Няма да те питам - Камелия - Престъпно е - Константин - Студентка, Предишната - Мария - Да съм с теб, Ако няма те, Каза ли го, Чуй ме - Преслава - Кажи здравей, Пиши го неуспешно, Моето слабо място, Повече не питай, Ако утре ме губиш, Нашето любов е - Райна - Ако е-да е, Тук и сега, Лицемери - Роксана - А така така, Страхливец, Кукла style, Ще го понеса - Теди Александрова - Пълна програма, Кво става тука - Фики - Беше обич, Стига, Боже прости, Горе-долу - Цветелина Янева - Алергична, Още колко нощи, Страх ме е, Чакам теб - Яница - Виж ме, Всичко чуждо пожелаваш Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Охаа тая година просто всичките се надминават кой от кой по-яка песен да направи,просто адски силна годината за чалгата и певиците,с изключение на Алисия която за мен не е фолк певица , всичките други фолк певици напраеиха адски яки хитове!!! чалгата още ДЪЛГО ще властва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Като цяло топ лидерите са си Преслава, Галена и Анелия, малко под тях са Джена и Емилия от до година може би ще включим и Десислава тук. От Ара няма нищо интересно Алисия така и не можа да намери силна песен тази година за разлика от предишната. Всички останали имат по едно-две прилични попадения, но нищо особено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Като цяло топ лидерите са си Преслава, Галена и Анелия, малко под тях са Джена и Емилия от до година може би ще включим и Десислава тук. От Ара няма нищо интересно Алисия така и не можа да намери силна песен тази година за разлика от предишната. Всички останали имат по едно-две прилични попадения, но нищо особено. даже треторазрядните имат хитове, без Татяна разбира се Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 лично аз ще я запомня с голямото завръщане на Деси Слава..а от песни-единствено режим неприлична,която реално се разви януари февруари и до днес бих я пуснал А и Фикито с хитовете си естествено Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Въобще не правим всяка година такава тема. А тя се прави, защото след "великият" ви концерт и "великите" ви хитове е толкова интересно в чалгата, че тук опустя. Но няма лошо, аз ако няма да пиша в тази тема направена, за да се заговори за Преслава, тя просто става излишна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Плачевна, дано и следващата да е такава! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Преслава, Джена, Анелия, Галена, Емилия с едни от най-добрите песни за годината определено. Андреа също - една "Най-добрата" за мен е достойна песен, която ми е любимата песен за годината заедно с "Плачи след мен" на Преслава (онова заглавие ми звучи твърде негативно и вярвам, че това което се изпее и се сбъдва), но за разлика от "предсказанията" на Преслава, доста добра година! Алисия доста се скри, Гергана тотално я отписвам за 2014, Траяна и тя нещо бяга тотално... но пък голямата новина Десислава и Ваня в "Пайнер". Много успех и хитове на двете през новата 2015, вярвам, че ще са едни от водещите имена. Цветелина Янева тая година ми се струва по-слабичка, но явно защото на мен "Страх ме е" и "Алергична", подобен вид поп-фолк песни не ми допадат. За разлика от това "Още колко нощи" ми е една от най-любимите песни, другата песен също е на ниво. Надявам се през 2015 да ни изненада с поп-албум и да прави по-яки поп-фолк песнички като "Влез", "Мога пак", "По-страшно", "В твоя стил", "Счупени неща" и т.н. А за балади... по-добре да прави само поп балади като "Без думи", не й лежат такива като "С какъвто се хванах", "Страх ме е" и "Още ли", явно аз не ги харесвам. А от мъжете, според мен при Галин няма слаба песен. "Само за минута" ми е любима, надявам се да държи това ниво. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Изключително тъпа. Супер малко песни изобщо са ми харесали. Всичко е прекалено еднотипно, скучно. Чалгарките вече не предизвикват НИКАКЪВ интерес. Никой не се интересува от тях. Не знам... да си се въртят там по дискотеките, това им е целта. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 даже треторазрядните имат хитове, без Татяна разбира се Колко си забавен. Татяна имаше цяла година повече участия от 70% от изброените изпълнители от Калинка. Така че си прави сметката колко са били успешни те и колко тя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много хубава. Излязоха много песни, които ми харесаха, и клипове, имаше турне, имаше хубави концерти, хитове, доволен съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Много хубава. Излязоха много песни, които ми харесаха, и клипове, имаше турне, имаше хубави концерти, хитове, доволен съм. Ти но това турне ли му викаш бре пич? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 (редактирано) След миналите две неуспешни години, поп-фолка и най-вече Пайнер си стъпиха на краката.... Най-накрая голямо турне, най-накрая хитове и връщане на публиката....Определено фолка затвърди позициите си... Имаше и важни събития като завръщането на Деси Слава в Пайнер и тоталното западане на Ара и Фен тв... Редактирано Декември 21 от I_N_P Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ти но това турне ли му викаш бре пич? :1000 (29): Гледай твоята русалка, щото тя един концерт не направи за долната си 20 годишна медийна кариера. Тея поне правят някакви опити за концерти и турнета... Да не говорим, че истерията от концерта през декември беше повече от успешен. Колко иронично, че това се случи, когато Кама е аут от фирмата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Нищо особено не бе тази година. След няколко месеца ще ви върна към тази тема и ще ви се посмея искрено. :1000 (19): Няма да стане и тук с тролене за Кама и Фокси. Всяка споменаване на тези две имена от този пост натам, ще бъде докладвано като спам.... . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Нищо особено не бе тази година. След няколко месеца ще ви върна към тази тема и ще ви се посмея искрено. :1000 (19): Няма да стане и тук с тролене за Кама и Фокси. Всяка споменаване на тези две имена от този пост натам, ще бъде докладвано като спам.... . Хахахах :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Темата е 2014. Прав си, Кама нищо не е направила през годината, за да я коментираме. :1000 (29): Да говорим за Преслава и другите, които успяха да предизвикат интерес през 2014-та. Несъмнено Джена е отличник, както Галин и Фики. Галка и тази година е жалка, но с пропаганда лесно се постига име и слава. Андри се уплаши да пее на живо и потопи кариерата си за сетен път. Изчадието Райна продължава да мрънка и да не й се получава, за разлика от Константин, който извади 2 сезонни хита. Анелия направи концерт. Имаше турне. Имаше предоволен концерт декември. Десислава се завърна ударно в Пайнер, Камелия напусна. Все хубави събития. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 "Утре ще е по добре" също можем да е причислим към 2014. Нищо , че излезе края на декември 2013. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ще бъда кратък и ясен като през 2008 година. През 2014 година..... 1. Чалгата не роди нито един голям хит, който да бележи годината и само "Хавана-Тропикана" е близо до такъв. 2. Пайнер обра всичко дето мърда и шава в този бизнес на принципа "Проба-Грешка". 3. Имаше турне, което бе най-калпавото в историята на турнетата, с най-калпав прием, но пък с най-много изпълнители на него. 4. Турнето на The Voice бе с 2 пъти повече концерти и с 2 пъти повече публика, а звездата на Криско блести над чалгата като демон. 5. Турнето бе провал, а концерта за РД уж голям успех, а разликата между двете събития бе.... Тони Стораро и Азис от колажа и до някъде Деса. 6. За пръв път в "Българската Коледа" нямаше нито една чалгарка или чалгар, а това е прецедент. 7. Фики и Галин са най-големите звезди и бъдеще в този бранш и това се видя най-вече на турнето. 8. При жените лидер е Галена, а след нея са Джена, Емилия и с много побутване от Пайнер.... Преслава. 9. Деса приключи с вицовете за световни кариери и се върна в кочината с договор на новобранка. 10. Камелия и свърши договора с Пайнер и това е единствената тема, за която се говори в чалгата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Ще бъда кратък и ясен като през 2008 година. През 2014 година..... 1. Чалгата не роди нито един голям хит, който да бележи годината и само "Хавана-Тропикана" е близо до такъв. 2. Пайнер обра всичко дето мърда и шава в този бизнес на принципа "Проба-Грешка". 3. Имаше турне, което бе най-калпавото в историята на турнетата, с най-калпав прием, но пък с най-много изпълнители на него. 4. Турнето на The Voice бе с 2 пъти повече концерти и с 2 пъти повече публика, а звездата на Криско блести над чалгата като демон. 5. Турнето бе провал, а концерта за РД уж голям успех, а разликата между двете събития бе.... Тони Стораро, Азис от колажа и до някъде Деса. 6. За пръв път в "Българската Коледа" нямаше нито една чалгарка или чалгар, а това е прецедент. 7. Фики и Галин са най-големите звезди и бъдеще в този бранш и това се видя най-вече на турнето. 8. При жените лидер е Галена, а след нея са Джена, Емилия и с много побутване от Пайнер.... Преслава. 9. Деса приключи с вицовете за световни кариери и се върна в кочината с договор на новобранка. 10. Камелия и свърши договора с Пайнер и това е единствената тема, за която се говори в чалгата. Да,с двата провала "Балкания" и "Без въпроси" точно пред Преслава ще да е/// Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Декември 25 Report Share Публикувано Декември 25 Годината беше сравнително наситена откъм запомнящи се събития. Случи се турне. Нарочно ползвам тази дума, според мен то мина слабо и доказа, че турнето не е каквото беше и вероятно никога няма да бъде отново. Камелия напусна Пайнер, Десислава пък се върна. Мотивите и при двете са ми неясни, предстои да видим какви ползи ще извадят. Пайнер най-накрая стоплиха, че през 2014 г. е само в техен плюс да имат и да си развиват канала в Youtube. "Утре ще е по добре" също можем да е причислим към 2014. Нищо , че излезе края на декември 2013. А тази песен колко пъти ме е вдигала на крака само аз си знам. Една от най-добрите й песни евър! Поклон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grigor Публикувано Декември 26 Report Share Публикувано Декември 26 Силна беше. Много добри попадение, а като имена ще откроя Емилия, Джена и Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Като цяло 2014 година за поп-фолка беше изключително добра. Почти всички песни са хитове, конкуренцията е по-голяма, концертните изяви малко по малко се увеличават. Желая на всички кадърни и стараещи се изпълнители още по-големи успехи за 2015 година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.