Guest Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Поздравявам всички с НЕИЗДАВАНИЯ ХИТ ТИЙЗЪР НА ГОДИШНИЯТ МИКС, който ще излезе традиционно и непосредствено преди нова година! За мен най-голямата награда сте вие! Дори и да не взема нищо тази вечер съм благодарен, че имам ВАС !! Мария и Митко Димитрови и МОМО да не пропусна. Много сте ми на сърце и на някои други части от тялото. DJ ANGEL - HIT MEGAMIX 2014 (teaser) Харесва ми, да го качваш по-скоро. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Категория номер 8 - "RAMAниак - Най-голям фен" Това е човекът, готов да направи всичко за любимката си. Познахте ли кой е? Категория номер 8 печели.... Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Нека видим номинациите в следващата категория. Хайде де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Прекрасен тийзър, Анхеле. Но дай да вземем да обявим още една категория. Номер 7 - "RAMAниак с най-интересни коментари" печели... Честито! Напълно заслужено! Нагласено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Честито,напълно заслужено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Нагласено! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 По-голяма награда от Фики в твоето легло има ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Харесва ми, да го качваш по-скоро. Ще видим Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Категория номер 8 - "RAMAниак - Най-голям фен" Това е човекът, готов да направи всичко за любимката си. Познахте ли кой е? Категория номер 8 печели.... Честито! Аз трябваше да спечеля тук заради Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Обичаме те,Митев!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Хайде де Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Появяваме ли се в целия си блясък на сцената, запявайки: Любовта ми към Преслава - лудата, цял живот ще ме държи! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Кали, честито. Миналата година беше моя, сега твоя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Аз трябваше да спечеля тук заради Галин. Заради кой? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Категория номер 8 - "RAMAниак - Най-голям фен" Това е човекът, готов да направи всичко за любимката си. Познахте ли кой е? Категория номер 8 печели.... Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Появяваме ли се в целия си блясък на сцената, запявайки: Любовта ми към Преслава - лудата, цял живот ще ме държи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Категория номер 8 - "RAMAниак - Най-голям фен" Това е човекът, готов да направи всичко за любимката си. Познахте ли кой е? Категория номер 8 печели.... Честито! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Обичаме те,Митев!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Време е Кали Преси фен да отправи своя музикален поздрав,а след него и Мр. Грешен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Готови ли сте за още една награда? Но преди това двама изпълнители ще ви поздравят от най-горещата точка в страната, а именно - нашата сцена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Появяваме ли се в целия си блясък на сцената, запявайки: Любовта ми към Преслава - лудата, цял живот ще ме държи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Заради кой? Галин Петров Гочев Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Категория номер 8 - "RAMAниак - Най-голям фен" Това е човекът, готов да направи всичко за любимката си. Познахте ли кой е? Категория номер 8 печели.... Честито! ТОВА Е СКАНДАЛ !! ТОВА Е СКАНДАЛ !! ТОВА Е СКАНДАЛ !! ТОВА Е СКАНДАЛ !! ТОВА Е СКАНДАЛ !! тва е купена награда бе еиии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ето го скандала ! :дддд Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари