Jump to content

Годишни форумни награди - 2014

Препоръчани коментари

Най-скандалната церемония до този момент! Само дето се проточва повече от пайнерски концерт! Хората ще се изнесат за закриването на Зайка... упс, спойлер. :1eye:

Факт

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

• Отговори 494
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Да сте гласували, щом не сте съгласни с победителя! Бъдете по-позитивни все пак!

Има ли позитивни хора, има ли добронамерени хора?

Утре репортажът от наградите ще бъде написан от мен.

Сподели в други сайтове

Време е за наградата "Двойка на годината". Това са двама неразделни потребители, двама скандални форумци, които като се съберат, става торнадо. Досетихте ли се?

ДВОЙКА НА ГОДИНАТА Е....

image.png

Сподели в други сайтове

Време е за наградата "Двойка на годината". Това са двама неразделни потребители, двама скандални форумци, които като се съберат, става торнадо. Досетихте ли се?

ДВОЙКА НА ГОДИНАТА Е....

image.png

1DiorRobGifs01.gif

Сподели в други сайтове

Аз съм готов на всичко за нея дори и да умра и я обичам супер многооо

Това няма значение! Колкото пъти е готов Калито да умре за Преслава, 2015 ти трябва да си два пъти повече готов да умреш за Галена!

Предлагам стратегията ти за другата година да започне с превод на дискографията на Галена на английски.

Сподели в други сайтове

ДВОЙКА НА ГОДИНАТА Е....

image.png

Какви са тези пълнежни награди, оставени за края на церемонията? :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Това няма значение! Колкото пъти е готов Калито да умре за Преслава, 2015 ти трябва да си два пъти повече готов да умреш за Галена!

Предлагам стратегията ти за другата година да започне с превод на дискографията на Галена на английски.

С гугъл транслейтора :1000 (29):

Сподели в други сайтове

ДВОЙКА НА ГОДИНАТА Е....

image.png

Ха, точно се чудех вчера за какво изобщо я има тази категория. Те са ми много готини и колоритни двамата в екип - направо са като комбинация огън и вода. :1000 (29):

Единия се пали, другия го погасява, обаче вечно пиперливи. Още ли има такива страсти. Ха ха , честито тогава!!!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Пълнежни? :feminist_en:

Ами да. "Коментар на годината", което е все едно нашето "Песен" да ми е сред първите 5, а "Вокална формация" сред последните. Излагейшън!

Сподели в други сайтове

Ами да. "Коментар на годината", което е все едно нашето "Песен" да ми е сред първите 5, а "Вокална формация" сред последните. Излагейшън!

"Двойка на годината" е "Дует", алоооо! :feminist_en:

Сподели в други сайтове

"Дует" даже на наградите на Планета се дава в средата, алооооооооу!

Койчев, сядай си на мястото!

Време е за наградата "Модератор на годината"

ТОЙ Е......

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...