Jump to content

Годишни форумни награди - 2014

Препоръчани коментари

• Отговори 494
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не ми казвай какво знам и какво не знам, ако обичаш.

Дори не знаеше колко точки имам, това е достатъчен показател. И не ми се оправдавай като малко дете. Хората допускат грешки, ама малко намират сили да си ги признаят.

П.п. И брой добре, защото аз знам във всяка категория колко имам. :)

Сподели в други сайтове

Дори не знаеше колко точки имам, това е достатъчен показател. И не ми се оправдавай като малко дете. Хората допускат грешки, ама малко намират сили да си ги признаят.

П.п. И брой добре, защото аз знам във всяка категория колко имам. :)

Обърках - факт. Не виждам защо се дъвче толкова.

Сподели в други сайтове

image.png

Vодератор на Годината

Сериозно ли не виждаш,че пише Модератор, просто другата част на М-то е по-светла, заради самия цвят на шрифта и фона, слели са се, като го погледнеш по-отдолу се вижда, че пише 'модератор'. Защо се заяждате с хората, всеки прави грешки, какво толкова!? Уважете труда им поне.

Сподели в други сайтове

Много готино, хареса ми! :1000 (29):

Честито на победителите, за Дебют не съм сигурен дали Евтимов е точно, Александър и Пайнерката бяха много силни. Помните ли Александър като се появи, как за една вечер попиля от смях всички с коментарите си за изпълнителите? И Пайнерката със скандалите за Емилия. Евтимов също много бързо се популяризира и наложи, но занапред го съветвам повече да залага на качеството, не на количеството.

За Графикьор също не съм убеден, че Сенуж е най-достойният победител, той много си рекламира и е много продуктивен, труди се, ама..

Аа, да, за Най-голям фен не мисля, че е Кали, THE DIVA GALENA е много по-фанатичен! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Много готино, хареса ми! :1000 (29):

Честито на победителите, за Дебют не съм сигурен дали Евтимов е точно, Александър и Пайнерката бяха много силни. Помните ли Александър като се появи, как за една вечер попиля от смях всички с коментарите си за изпълнителите? И Пайнерката със скандалите за Емилия. Евтимов също много бързо се популяризира и наложи, но занапред го съветвам повече да залага на качеството, не на количеството.

За Графикьор също не съм убеден, че Сенуж е най-достойният победител, той много си рекламира и е много продуктивен, труди се, ама..

Аа, да, за Най-голям фен не мисля, че е Кали, THE DIVA GALENA е много по-фанатичен! :1000 (29):

Ами да, за това говорим. Пайнерката и Александър скандализираха страшно много. Специално Пайнерката се скара с всеки, с който можеше за един ден. Евтимчо си спами там и това е. Нищо специално не е направил, че да се открои.

Сподели в други сайтове

И аз искам табелка, ще е мега якото! :D

Тази вечер ще ти направя :))

Но.не знам защо толкова ае радваш на една от най*ужасните награди. :|

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам. Знаех си, че ще дадете наградата на Сенужката за графиките, а той заслужава най-малко от всички. Това, че спами с тях навсякъде, това, че си флуди темата с простотиите, не го прави добър в това. Един Пачо е стотици пъти по-добър от него. Оранжевите му графики освен той, евтимчо и още двама, трима никой не ги носи.

Нали бяха жълти,ся пък оранжеви..реши най-после :)))

Сподели в други сайтове

Тази вечер ще ти направя :) )

Но.не знам защо толкова ае радваш на една от най*ужасните награди. :|

Кое е ужасното на наградата ми? Това е талант, не всеки го може! Завиждай!

Сподели в други сайтове

Искам само да кажа на ewtimov, че и Ани Хоанг е взимала дебют на годината.....

Прави си сам изводите. Никога няма да ми стигнеш нивото. Весели празници.

Преслава също е взимала Дебют на годината. :*

Другата част на жалкия ти пост няма да я коментирам, за да не ти разруша така или иначе крехкия safe bubble.

Весели празници и завиждай по-малко. :*

Сподели в други сайтове

Ами да, за това говорим. Пайнерката и Александър скандализираха страшно много. Специално Пайнерката се скара с всеки, с който можеше за един ден. Евтимчо си спами там и това е. Нищо специално не е направил, че да се открои.

Хахахах... Аз съм форумната Гергана. Знам, че наградата си е за мен. То като моя дебют нямаше. За една вечер ги побърках всичките. Даже хора, като Хънтара примерно, ми бяха писали: "Много ме кефи как ги нареждаш", "Много си луда" . :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Кое е ужасното на наградата ми? Това е талант, не всеки го може! Завиждай!

С това възклицателно изречение само показваш колко не ме познаваш. :)

Сподели в други сайтове

Хахахах Аз съм форумната Гергана. Знам, че наградата си е за мен. То като моя дебют нямаше. За една вечер ги побърках всичките. Даже хора, като Хънтара примерно, ми бяха писали: "много ме кефи как ги нареждаш", "Много си луда" . :1000 (29):

Не,тази година дори номинация не заслужаваше,при условие,че рега ти е от миналата година.

Трябваше да има награда "Най-проспериращ потребител",тя щеше да е точно като за теб.

Сподели в други сайтове

Хубава церемония беше,ест. пак аз бях в центъра на вниманието и по-точно моята награда за "Графикъор на 2014" :happyppl:

Също и наградата за "Дебют",Евти мачкаме ли?

Както и наградата на Патрик :))

Сподели в други сайтове

Хубава церемония беше,ест. пак аз бях в центъра на вниманието и по-точно моята награда за "Графикъор на 2014" :happyppl:

Също и наградата за "Дебют",Евти мачкаме ли?

Скандализираме на макс, дори сега. :Vishenka_05:

Конкуренцията да завижда. :*

Сподели в други сайтове

Хахахах... Аз съм форумната Гергана. Знам, че наградата си е за мен. То като моя дебют нямаше. За една вечер ги побърках всичките. Даже хора, като Хънтара примерно, ми бяха писали: "Много ме кефи как ги нареждаш", "Много си луда" . :1000 (29):

Ти си нашият победител много ясно! Честита награда! :*

С това възклицателно изречение само показваш колко не ме познаваш. :)

Аз се шегувах принципно. :)

П.п. Хубаво, че направих скандал, че да се вдигне класата на тея награди.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...