МачуПикчу Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 След като казах, че ще го има утре, значи, че ще го има утре, не се заяждай. Сам знаеш, че казах истината. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Сам знаеш, че казах истината. Не ми казвай какво знам и какво не знам, ако обичаш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не ми казвай какво знам и какво не знам, ако обичаш. Дори не знаеше колко точки имам, това е достатъчен показател. И не ми се оправдавай като малко дете. Хората допускат грешки, ама малко намират сили да си ги признаят. П.п. И брой добре, защото аз знам във всяка категория колко имам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Дори не знаеше колко точки имам, това е достатъчен показател. И не ми се оправдавай като малко дете. Хората допускат грешки, ама малко намират сили да си ги признаят. П.п. И брой добре, защото аз знам във всяка категория колко имам. Обърках - факт. Не виждам защо се дъвче толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
deep.zone Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Vодератор на Годината Сериозно ли не виждаш,че пише Модератор, просто другата част на М-то е по-светла, заради самия цвят на шрифта и фона, слели са се, като го погледнеш по-отдолу се вижда, че пише 'модератор'. Защо се заяждате с хората, всеки прави грешки, какво толкова!? Уважете труда им поне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много готино, хареса ми! :1000 (29): Честито на победителите, за Дебют не съм сигурен дали Евтимов е точно, Александър и Пайнерката бяха много силни. Помните ли Александър като се появи, как за една вечер попиля от смях всички с коментарите си за изпълнителите? И Пайнерката със скандалите за Емилия. Евтимов също много бързо се популяризира и наложи, но занапред го съветвам повече да залага на качеството, не на количеството. За Графикьор също не съм убеден, че Сенуж е най-достойният победител, той много си рекламира и е много продуктивен, труди се, ама.. Аа, да, за Най-голям фен не мисля, че е Кали, THE DIVA GALENA е много по-фанатичен! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Много готино, хареса ми! :1000 (29): Честито на победителите, за Дебют не съм сигурен дали Евтимов е точно, Александър и Пайнерката бяха много силни. Помните ли Александър като се появи, как за една вечер попиля от смях всички с коментарите си за изпълнителите? И Пайнерката със скандалите за Емилия. Евтимов също много бързо се популяризира и наложи, но занапред го съветвам повече да залага на качеството, не на количеството. За Графикьор също не съм убеден, че Сенуж е най-достойният победител, той много си рекламира и е много продуктивен, труди се, ама.. Аа, да, за Най-голям фен не мисля, че е Кали, THE DIVA GALENA е много по-фанатичен! :1000 (29): Ами да, за това говорим. Пайнерката и Александър скандализираха страшно много. Специално Пайнерката се скара с всеки, с който можеше за един ден. Евтимчо си спами там и това е. Нищо специално не е направил, че да се открои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Още веднъж ивкам да ви благодаря за 3-те награди,мн. ви обичам!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 И аз искам табелка, ще е мега якото! Тази вечер ще ти направя ) Но.не знам защо толкова ае радваш на една от най*ужасните награди. :| Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Не мога да повярвам. Знаех си, че ще дадете наградата на Сенужката за графиките, а той заслужава най-малко от всички. Това, че спами с тях навсякъде, това, че си флуди темата с простотиите, не го прави добър в това. Един Пачо е стотици пъти по-добър от него. Оранжевите му графики освен той, евтимчо и още двама, трима никой не ги носи. Нали бяха жълти,ся пък оранжеви..реши най-после )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Нали бяха жълти,ся пък оранжеви..реши най-после )) Цветовете на дъгата ахахахахаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Искам само да кажа на ewtimov, че и Ани Хоанг е взимала дебют на годината..... Прави си сам изводите. Никога няма да ми стигнеш нивото. Весели празници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Тази вечер ще ти направя ) Но.не знам защо толкова ае радваш на една от най*ужасните награди. :| Кое е ужасното на наградата ми? Това е талант, не всеки го може! Завиждай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Искам само да кажа на ewtimov, че и Ани Хоанг е взимала дебют на годината..... Прави си сам изводите. Никога няма да ми стигнеш нивото. Весели празници. Преслава също е взимала Дебют на годината. :* Другата част на жалкия ти пост няма да я коментирам, за да не ти разруша така или иначе крехкия safe bubble. Весели празници и завиждай по-малко. :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Ами да, за това говорим. Пайнерката и Александър скандализираха страшно много. Специално Пайнерката се скара с всеки, с който можеше за един ден. Евтимчо си спами там и това е. Нищо специално не е направил, че да се открои. Хахахах... Аз съм форумната Гергана. Знам, че наградата си е за мен. То като моя дебют нямаше. За една вечер ги побърках всичките. Даже хора, като Хънтара примерно, ми бяха писали: "Много ме кефи как ги нареждаш", "Много си луда" . :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Кое е ужасното на наградата ми? Това е талант, не всеки го може! Завиждай! С това възклицателно изречение само показваш колко не ме познаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Хахахах Аз съм форумната Гергана. Знам, че наградата си е за мен. То като моя дебют нямаше. За една вечер ги побърках всичките. Даже хора, като Хънтара примерно, ми бяха писали: "много ме кефи как ги нареждаш", "Много си луда" . :1000 (29): Не,тази година дори номинация не заслужаваше,при условие,че рега ти е от миналата година. Трябваше да има награда "Най-проспериращ потребител",тя щеше да е точно като за теб. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Евтимов къде е обзора на наградите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Хубава церемония беше,ест. пак аз бях в центъра на вниманието и по-точно моята награда за "Графикъор на 2014" Също и наградата за "Дебют",Евти мачкаме ли? Както и наградата на Патрик ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Хубава церемония беше,ест. пак аз бях в центъра на вниманието и по-точно моята награда за "Графикъор на 2014" Също и наградата за "Дебют",Евти мачкаме ли? Скандализираме на макс, дори сега. Конкуренцията да завижда. :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Хахахах... Аз съм форумната Гергана. Знам, че наградата си е за мен. То като моя дебют нямаше. За една вечер ги побърках всичките. Даже хора, като Хънтара примерно, ми бяха писали: "Много ме кефи как ги нареждаш", "Много си луда" . :1000 (29): Ти си нашият победител много ясно! Честита награда! :* С това възклицателно изречение само показваш колко не ме познаваш. Аз се шегувах принципно. П.п. Хубаво, че направих скандал, че да се вдигне класата на тея награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Смит май не пази темплейта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Смит май не пази темплейта. Пазя го,аз всичко пазя,но не ми се е отворил още шопа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 22 Author Report Share Публикувано Декември 22 Ти си нашият победител много ясно! Честита награда! :* П.п. Хубаво, че направих скандал, че да се вдигне класата на тея награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 22 Report Share Публикувано Декември 22 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари