-A. Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Най-скандалната церемония до този момент! Само дето се проточва повече от пайнерски концерт! Хората ще се изнесат за закриването на Зайка... упс, спойлер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Време е за още по-вълнуващи категории. Готови ли сте? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Поради технически причини, сме объркали в преброяването на гласовете. Нашият екип се извинява на Биди и му поднася наградата "Най-голям дразнител". Блазе ти, Патрик! Къде ми е наградата? Чакам си я! А потребител, развиващ раздел "Сръбско" защо няма??? А така, така, а така, така! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Поради технически причини, сме объркали в преброяването на гласовете. Нашият екип се извинява на Биди и му поднася наградата "Най-голям дразнител". Блазе ти, Патрик! Провал! Видя се, че първия концерт, на който организатор не съм аз, заложи на евтините скандали, а не на класата! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Боже прости пишман графикьора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не мога да повярвам. Знаех си, че ще дадете наградата на Сенужката за графиките, а той заслужава най-малко от всички. Това, че спами с тях навсякъде, това, че си флуди темата с простотиите, не го прави добър в това. Един Пачо е стотици пъти по-добър от него. Оранжевите му графики освен той, евтимчо и още двама, трима никой не ги носи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Къде ми е наградата? Чакам си я! Ще трябва да си я приемеш с надпис foxy_vd на нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 3 години се боря за тая награда, 3. И сега някакви се опитаха да ме измамят само защото фокса им е бутнал някой лев. Продажници! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Къде ми е наградата? Чакам си я! Ще я получиш по-късно. Време е за категорията "Най-полезен потребител"! Потребителят, считан за най-полезен в Рамания, е: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Не мога да повярвам. Знаех си, че ще дадете наградата на Сенужката за графиките, а той заслужава най-малко от всички. Това, че спами с тях навсякъде, това, че си флуди темата с простотиите, не го прави добър в това. Един Пачо е стотици пъти по-добър от него. Оранжевите му графики освен той, евтимчо и още двама, трима никой не ги носи. За пореден път се залага на лесно достъпното, а не на качественото. Анатема! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 толкова много скандали :X Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Честито. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Утре ще грея на всички корици, вместо да ми избодете очите ми изписахте веждите. Аз съм сензацията на вечерта!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 толкова много скандали :X Беше ощетен за наградата Най-голям фен. 2015 ще ти се реванширам, като взема организацията в мои ръце! :* Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Потребителят, считан за най-полезен в Рамания, е: Когато човек се труди здраво, когато човек работи, усилията му трябва да бъдат оправдани. Благодаря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 За пореден път се залага на лесно достъпното, а не на качественото. Анатема! Аз съм сериозен, между другото. Коментарът ми е напълно сериозен. Сенужката не го бива. На супер ниско ниво е. Грозни са му графиките, размазани, жълти някакви. Има хора, които имат умения и най-важното талант, чиито неща с удоволствие да гледаш и да си ползваш... Жалко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Декември 21 Author Report Share Публикувано Декември 21 Утре ще грея на всички корици, вместо да ми избодете очите ми изписахте веждите. Аз съм сензацията на вечерта!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Браво stereo_, хубаво че си ти, че да имаме всички любими песни! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 И аз не съм съгласен с наградата на Сенуж. Малките пърделичи изобщо не сте обективни в гласуването си. Нищо не става от вас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Ще я получиш по-късно. Време е за категорията "Най-полезен потребител"! Потребителят, считан за най-полезен в Рамания, е: Напълно заслужено! Честито! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Когато човек се труди здраво, когато човек работи, усилията му трябва да бъдат оправдани. Благодаря. Пак коментари на ниво Джена, пропусна да кажеш, че тази вечер ще пееш за твоята публика Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
kod97 Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 :gun_bandana: Водещия е по-зле и от Магда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Беше ощетен за наградата Най-голям фен. 2015 ще ти се реванширам, като взема организацията в мои ръце! :* Ощетен съм и просто не съм очаквал, че такова нещо може да се случи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 21 Report Share Публикувано Декември 21 Аз съм сериозен, между другото. Коментарът ми е напълно сериозен. Сенужката не го бива. На супер ниско ниво е. Грозни са му графиките, размазани, жълти някакви. Има хора, които имат умения и най-важното талант, чиито неща с удоволствие да гледаш и да си ползваш... Жалко. Аз също съм съгласен. Не съм запознат кой прави добри графики (освен Амейзинг, която не знам къде се изгуби тази година), но пък знам, че неговите са зле. Освен тази, която ми е за подпис, де, но това нищо не променя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари