Jump to content

Годишни форумни награди - 2014

Препоръчани коментари

• Отговори 494
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Най-скандалната церемония до този момент! Само дето се проточва повече от пайнерски концерт! Хората ще се изнесат за закриването на Зайка... упс, спойлер. :1eye:

Сподели в други сайтове

Поради технически причини, сме объркали в преброяването на гласовете. Нашият екип се извинява на Биди и му поднася наградата "Най-голям дразнител".

Блазе ти, Патрик!

Къде ми е наградата? Чакам си я!

А потребител, развиващ раздел "Сръбско" защо няма???

drill-instructor-yelling-o.gif

А така, така, а така, така!

Сподели в други сайтове

Поради технически причини, сме объркали в преброяването на гласовете. Нашият екип се извинява на Биди и му поднася наградата "Най-голям дразнител".

Блазе ти, Патрик!

Провал! Видя се, че първия концерт, на който организатор не съм аз, заложи на евтините скандали, а не на класата!

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам. Знаех си, че ще дадете наградата на Сенужката за графиките, а той заслужава най-малко от всички. Това, че спами с тях навсякъде, това, че си флуди темата с простотиите, не го прави добър в това. Един Пачо е стотици пъти по-добър от него. Оранжевите му графики освен той, евтимчо и още двама, трима никой не ги носи.

Сподели в други сайтове

Къде ми е наградата? Чакам си я!

Ще я получиш по-късно.

Време е за категорията "Най-полезен потребител"!

Потребителят, считан за най-полезен в Рамания, е:

image.png

Сподели в други сайтове

Не мога да повярвам. Знаех си, че ще дадете наградата на Сенужката за графиките, а той заслужава най-малко от всички. Това, че спами с тях навсякъде, това, че си флуди темата с простотиите, не го прави добър в това. Един Пачо е стотици пъти по-добър от него. Оранжевите му графики освен той, евтимчо и още двама, трима никой не ги носи.

За пореден път се залага на лесно достъпното, а не на качественото. Анатема!

Сподели в други сайтове

image.png

Когато човек се труди здраво, когато човек работи, усилията му трябва да бъдат оправдани.

Благодаря.

Сподели в други сайтове

За пореден път се залага на лесно достъпното, а не на качественото. Анатема!

Аз съм сериозен, между другото. Коментарът ми е напълно сериозен. Сенужката не го бива. На супер ниско ниво е. Грозни са му графиките, размазани, жълти някакви. Има хора, които имат умения и най-важното талант, чиито неща с удоволствие да гледаш и да си ползваш... Жалко.

Сподели в други сайтове

Ще я получиш по-късно.

Време е за категорията "Най-полезен потребител"!

image.png

Напълно заслужено! Честито! :)

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Когато човек се труди здраво, когато човек работи, усилията му трябва да бъдат оправдани.

Благодаря.

Пак коментари на ниво Джена, пропусна да кажеш, че тази вечер ще пееш за твоята публика :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Беше ощетен за наградата Най-голям фен. 2015 ще ти се реванширам, като взема организацията в мои ръце! :*

Ощетен съм и просто не съм очаквал, че такова нещо може да се случи

Сподели в други сайтове

Аз съм сериозен, между другото. Коментарът ми е напълно сериозен. Сенужката не го бива. На супер ниско ниво е. Грозни са му графиките, размазани, жълти някакви. Има хора, които имат умения и най-важното талант, чиито неща с удоволствие да гледаш и да си ползваш... Жалко.

Аз също съм съгласен. Не съм запознат кой прави добри графики (освен Амейзинг, която не знам къде се изгуби тази година), но пък знам, че неговите са зле. Освен тази, която ми е за подпис, де, но това нищо не променя. 1000%20(29).gif

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...