Jump to content

Камелия: Предпочитам Джена пред Преслава

Препоръчани коментари

Смешно е да чета коментари как осъждате че най-добрите клипове на Камелия са нищо пред сегашните скъпарски клипове на Галена и Цура. Някои хора не знам наистина ли им е толкова къс акъла или просто се правят на такива за да се заяждат.

Как е възможно да сравнявате инновативни за времето си клипове със сегашните клипове. Много ясно, че сега ще има по-добри клипове от Фалшива кожа, но за времето си този клип беше най-успешният, както и "Някой ден", както и "Залеза и зората". Защо някой не сравни "Права е жената, знае си цената" на Преса и Милко с на Цура испанския клип? На моменти ставате смешни, как е възможно да правите такива сравнения и да съдите с едни и същи критерии клипове от съвсем различни периоди. "Крепост", който е от 2003 г., стана клип на десетилетието, въпреки че имаше много добри клипове в това десетилетие (включвайки "Фалшива кожа" и "Някой ден" на Камелия) но той спечели защото беше първи от стила си. Просто нямат място за сравнение повечето неща които се опитвате да сравните тука. А ако продължавате да го правите, поне имайте предвид контекста в който клипа е излязал.

А другото което обсъждахте, "Престъпно е" на мен ми харесва като музика и клип.

Остави Фалшива кожа , ами я виж - Черна кръв и Изпий ме цялата . Клипове за 10тки хиляди , оригинални и иновативни дори и към днешна дата , малко са клиповете от тоя ранг . Говорим за 3-4 изпълнителки които си ги позволяват в това число и Камелия

Сподели в други сайтове

• Отговори 306
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Остави Фалшива кожа , ами я виж - Черна кръв и Изпий ме цялата . Клипове за 10тки хиляди , оригинални и иновативни дори и към днешна дата , малко са клиповете от тоя ранг . Говорим за 3-4 изпълнителки които си ги позволяват в това число и Камелия

"Черна кръв" ми харесва, и "Изпии ме цялата" не е зле. Но на нито един от двата не виждам от къде ги изкарваш ти 10ки хиляди. Та едно студио с един декор са...

Но все пак мисля, че "Някои ден" и "Фалшива кожа" са по-хубави от тия двата. Имат много добри сюжети.

Сподели в други сайтове

"Черна кръв" ми харесва, и "Изпии ме цялата" не е зле. Но на нито един от двата не виждам от къде ги изкарваш ти 10ки хиляди. Та едно студио с един декор са...

Но все пак мисля, че "Някои ден" и "Фалшива кожа" са по-хубави от тия двата. Имат много добри сюжети.

Това са 2 от най-скъпите и клипове . Черна кръв е наето студио с екип от известно списание - стилисти , гримьори , фризьори .. забравих за коя корица снимаше тогава . Декорите , самата кабина , осветления , режисьор + последна дума на техниката ... това всичко е доста пари .

За Изпий ме цялата е същата работа - снимачна площатдка , Нанков , стилисти , скъпа техника , статисти , балет ... всичко е свързано с много пари за да изглежда така клипа ..

Да Някой ден и Още те обичам и бяхя първите 2 много скъпи клипа . Които към ден днешен нямат аналог и си остават от най-добрите в поп-фолка ... Въобще , Камелия дори и в първите си години залагаше на добри видеа - сравнени с тея на колежките и.. винаги е .авила впечатление наред с Малина , за онова време

Сподели в други сайтове

Камелия от началото на 2007 разбра, че истината е в цялостната опакова на продукта - хубава песен с качествен клип. До 2006 имаше много бозави клипове.
Сподели в други сайтове

Това са 2 от най-скъпите и клипове . Черна кръв е наето студио с екип от известно списание - стилисти , гримьори , фризьори .. забравих за коя корица снимаше тогава . Декорите , самата кабина , осветления , режисьор + последна дума на техниката ... това всичко е доста пари .

За Изпий ме цялата е същата работа - снимачна площатдка , Нанков , стилисти , скъпа техника , статисти , балет ... всичко е свързано с много пари за да изглежда така клипа ..

Да Някой ден и Още те обичам и бяхя първите 2 много скъпи клипа . Които към ден днешен нямат аналог и си остават от най-добрите в поп-фолка ... Въобще , Камелия дори и в първите си години залагаше на добри видеа - сравнени с тея на колежките и.. винаги е .авила впечатление наред с Малина , за онова време

Кое му е скъпото на "Още те обичам" ?! ..Крана или шатрата ?

п.п.А "Черна кръв" най-вероятно е заснет паралелно заедно с фотосесията за EVA, която организира самото списание.

Сподели в други сайтове

Камелия от началото на 2007 разбра, че истината е в цялостната опакова на продукта - хубава песен с качествен клип. До 2006 имаше много бозави клипове.

Недей ся. В сърцето си ми ти, Ти ела, Ти си виновен, Стрелките спират, Така ми липсваш, Искаш да се върна, Залеза и зората, Ти си... това са от най-яките и иновативни клипове в поп-фолка.

Сподели в други сайтове

Вижте, не се хабете с помията, на Кама не и пука за вас, ама въобще. Днес е наредила 3 участия за 6 дни и всичката сволач, която тук се изявява от 2 месеца може да се гръмне. Явно и тя трябва да говори като Златан Ибрахимович, за да ви стане още "по-готино". А не само да се изразява обрано и консервативно, като в това интервю, което 2/3 от драскачите тук продължават да не са чели. Според мен, Камелия от поне 10 години е стигнала ниво, от което трябва да говори така:

Честно ли сравняваш Камелия с Ибрахимович... и Пайнера с Пеп Гуардиола? :scratch:

Не ми казвай че си го мислил до сега ... Какви са тея простотии

Това са цитати на Златан Ибрахимович, перифразирани за Камелия...

Сподели в други сайтове

Честно ли сравняваш Камелия с Ибрахимович... и Пайнера с Пеп Гуардиола? :scratch:

Има допирни точки между Ибрахимович и Кама. Той наскоро каза, че трябвало да бъде номер 1 в класацията за най-велики шведски спортисти, нищо че в действителност не заслужава. И двамата са истински балкански простаци и комплексари.

Сподели в други сайтове

Да, дори съм уточнил чий са цитатите. За футбола Ибрахимович е толкова недооценен, колкото Камелия за чалгата. :1000 (19): Както виждаш, въобще не ми се наложи да провеням каквото и да е в лафовете на Ибра, за да паснат те перфектно на натюрера на Кама. Дори аз се изненадах колко са сходни.

Сподели в други сайтове

Има допирни точки между Ибрахимович и Кама. Той наскоро каза, че трябвало да бъде номер 1 в класацията за най-велики шведски спортисти, нищо че в действителност не заслужава. И двамата са истински балкански простаци и комплексари.

:3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

И двамата се славят с добро изпълнение на това, което правят (Златан с красивите си и технични голове, Камелия с поведението си на сцена), и двамата са част от най-старото действащо поколение в "занаятите си"...

... и двамата постоянно предават феновете си (Златан сменяйки отборите, Кама - неиздавайки очакваните проекти)... и двамата не притежават най-голямото индивидуално отличие ("Златната топка"/"Певица на годината")... и двамата ламтят за пари (Златан отиде в богаташкия ПСЖ, Кама не преподписа заради процентите, които трябва да отчита)...

Прав си.

Сподели в други сайтове

:3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e:

И двамата се славят с добро изпълнение на това, което правят (Златан с красивите си и технични голове, Камелия с поведението си на сцена), и двамата са част от най-старото действащо поколение в "занаятите си"...

... и двамата постоянно предават феновете си (Златан сменяйки отборите, Кама - неиздавайки очакваните проекти)... и двамата не притежават най-голямото индивидуално отличие ("Златната топка"/"Певица на годината").

Прав си.

Спамиш, не си интересен. Разбирам, ме не можеш да пишеш по темата, но все пак опитай, не хапе.

Сподели в други сайтове

Спамиш, не си интересен. Разбирам, ме не можеш да пишеш по темата, но все пак опитай, не хапе.

Момиче съм първо и второ - каква е темата? Че на Камелия не й се занимава да прави това, което й е професията - певица, ами се изявява като коментатор, казвайки може би вярни неща, които обаче остават на втори план пред това, че вече колко години не е изкарала добър продукт? Ами по тази тема не искам да пиша Камелия и не ми се иска да казвам нещата, които ще се наложи да кажа, ако продължа да коментирам.

Сподели в други сайтове

Момиче съм първо и второ - каква е темата? Че на Камелия не й се занимава да прави това, което й е професията - певица, ами се изявява като коментатор, казвайки може би вярни неща, които обаче остават на втори план пред това, че вече колко години не е изкарала добър продукт? Ами по тази тема не искам да пиша Камелия и не ми се иска да казвам нещата, които ще се наложи да кажа, ако продължа да коментирам.

Ако беше чела темата щеше да знаеш, защо не изкарва продукти след 2010 година. Просто чакаше да и свърши договора. Това днес е факт и може да започва работа. Някои хора тук просто свикнаха Камелия да не издава нищо, а по-малките въобще не знаят какво е това. Така са те големите звезди с големите хитове - дори и да не издават с години винаги имат работа и са интересни за хората.

Сподели в други сайтове

Кое му е скъпото на "Още те обичам" ?! ..Крана или шатрата ?

п.п.А "Черна кръв" най-вероятно е заснет паралелно заедно с фотосесията за EVA, която организира самото списание.

Още те обичам за клип на Камелия тогава сигурно е бил скъп . Но и да не е , спор няма че е много добър .

Черна кръв е най-добрия и клип за мен ...

Сподели в други сайтове

Темата толкова се разводни, че ще се затваря.. ;)

Фоксе, заключителни слова?

Да, искам да знам защо се затварят теми в този форум? :whistling: Страх ви е модераторите "галенца", че някоя ще се обсъжда повече от Галче? Или не ви се работи тук така, че да си защитите правата дадени ви от Момо? Или ви е някаква страхотна тежест да гледате отворени теми? Да се усещате че изгонихте 90% от посетителите на този раздел именно със затварянето на теми? Какво ще стане, ако отворите всички? Може би ще се върнем години назад и ще започнем да пишем в такива, в които сме прогнозирали? Този път си направих експеримент и създадох цели 3 теми - за Глория, Азис и Кама. Нали видя към коя е интереса?

Сподели в други сайтове

Чудя се защо няма още една като Камелия, която да мисли точно какво, как и къде да го каже та да се заформи един истински скандал.

В случая Преслава спокойно може да реагира и това да ги храни в близките 5-6 месеца.Явно не й стиска..

Сподели в други сайтове

Чудя се защо няма още една като Камелия, която да мисли точно какво, как и къде да го каже та да се заформи един истински скандал.

В случая Преслава спокойно може да реагира и това да ги храни в близките 5-6 месеца.Явно не й стиска..

Преслава ѝ стиска, ако е сигурна. Ама няма как да каже "Не е вярно, че са ме награждавали, за да поддържат статута ми, награждавали са ме само защото съм заслужавала.", при положение че имаме поне 2-3 незаслужени награди. Камелия след това ще разкаже за "Песен на 2013", за "Дует на годината - "Не ми пречи"", даже и за един път, когато взе "Посланик на българската музика зад граница", а имаше статии със снимки от турнето ѝ в САЩ, които не я представят в добра светлина, ии.. какво става..

Сподели в други сайтове

И защо Преслава да го прави? Тя е доволна от положението си. Недоволните са тези, които проговарят - Рени, Екстра Нина, Луна, Камелия.

Сподели в други сайтове

Преслава ѝ стиска, ако е сигурна. Ама няма как да каже "Не е вярно, че са ме награждавали, за да поддържат статута ми, награждавали са ме само защото съм заслужавала.", при положение че имаме поне 2-3 незаслужени награди. Камелия след това ще разкаже за "Песен на 2013", за "Дует на годината - "Не ми пречи"", даже и за един път, когато взе "Посланик на българската музика зад граница", а имаше статии със снимки от турнето ѝ в САЩ, които не я представят в добра светлина, ии.. какво става..

Забравяш един много важен фактор и това е, че победителя го определя публиката. :)

Така, че единствената не толкова заслужена награда на Преслава е ''Песен на годината'' и аз съм сигурен, че ако извадят истинските гласове е или втора или първа.

Така че Преслава може да се изкаже, но защо да го прави ?

Има си участия, народа я обича, пуска хит след хит. Няма защо да се занимава с глупости.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Навън хората чрез ПР правят цели кариери.И без това участията й намаляха, да поиграе малко на голяма ..за каквато всъщност се мисли.

И защо Преслава да го прави? Тя е доволна от положението си. Недоволните са тези, които проговарят - Рени, Екстра Нина, Луна, Камелия.

Защото образа й заспа.

Сподели в други сайтове

Преслава е нагаждачка като цяло , и много лицемерна . То не бяха приятелства с Анелия , с Андреа , с Галена ... а иначе ги караше да я освиркват и я унижава на сцената ... това нормално ли е ?? Камелия също е била близка с нея , замислете се защо сега я плюе ....

Сподели в други сайтове

Преслава е нагаждачка като цяло , и много лицемерна . То не бяха приятелства с Анелия , с Андреа , с Галена ... а иначе ги караше да я освиркват и я унижава на сцената ... това нормално ли е ?? Камелия също е била близка с нея , замислете се защо сега я плюе ....

До колкото знам Камелия и Преслава си развалиха приятелството заради Петко и слуха, че Камелия му е правила свирки в кенефа на Син сити.

Сподели в други сайтове

До колкото знам Камелия и Преслава си развалиха приятелството заради Петко и слуха, че Камелия му е правила свирки в кенефа на Син сити.

Моля ти се .... това сериозно ли ти звучи ;) Камелия и Преслава си развалиха отношенията заради подмятанията на Преслава по адрес на Камелия пред колежки ...

Сподели в други сайтове

Моля ти се .... това сериозно ли ти звучи ;) Камелия и Преслава си развалиха отношенията заради подмятанията на Преслава по адрес на Камелия пред колежки ...

Много сте запознати. Кой какво казал и къде? Някакви СРС-та с подмятанията на Преса да се намират, че говорите с такава сигурност?
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...