asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Камелия докато не извади песен просто не трябва да се споменава никъде, защото с нищо друго не би трябвало да е интересна освен с музикалните си продукти. Една знакова личност ще бъде споменавана винаги, дори да прекрати кариерата си. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Януари 4 Author Report Share Публикувано Януари 4 Ей, ама не се научихте да ми помните постовете, а се биете в гърдите, че много знаете. "Фалшива кожа" струва 10 000 евра, а не лева и инициативата е от Пайнер, а не от Камелия, която смяташе да прави същия клип на "За теб ще умра". Клипът на Фалшива кожа" е изцяло от джоба на Кама и не е евтин. Тогава "Ена" бе почти уредена от Ненчо Касъмов за Теодора и дори текстът бе готов. Целта на Митака бе да прекара бързо Ненчо, нищо повече. Райна също имаше готов текст. Искали са я и Соня Немска, Малина и т.н. Ама трябва да се плати, а никой не му се бърка за 5000 евра, за да не е капо Шефа и да плати само още 5000, а не цялата сума от 10 000, както очакваше Преслава да стане. Същата работа стана и със "Знам диагнозата". Галче хвана кредитната карта на Галин и изкупи де що има свястно в Гърция и Сърбия. Същото направи и Цура Янева с кредитната карта на Пеевски и тогава написах тук едно нещо за това, кой е на върха на хранителната верига в чалгата, а Мелето си направи тема в един от сайтовете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Между другото, целият форум се подиграва на Анелия, че заплашвала Митко Димитров за наградата "Певица на годината", но точно за тази награда за "Оргазъм" Камелия е правила същото. Казала е, че няма да отиде на концерта ако не я получи. Даже точно след награждаването Наско и Елена пуснаха няколко иронични подмятания към нея. Извинявай ама 2009 Камелия има 2 от най-добрите клипа - Оргазъм и Черна кръв ... при кого трябваше да отиде наградата според теб ?? Не е като да е била незаслужена . Подло щеше да е да иде в Преса Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Извинявай ама 2009 Камелия има 2 от най-добрите клипа - Оргазъм и Черна кръв ... при кого трябваше да отиде наградата според теб ?? Не е като да е била незаслужена . Подло щеше да е да иде в Преса Разбира се, че Камелия заслужаваше. Даже след като й се подиграваха малко Елена си каза, че Оргазъм си е най-добрият клип и си е заслужил наградата. Просто нали става дума за награди, молене за награди, реабилитиране на кариери с награди, та реших да го напиша това нещо. Иначе вероятно Камелия нямаше да я има тази награда за клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Разбира се, че Камелия заслужаваше. Даже след като й се подиграваха малко Елена си каза, че Оргазъм си е най-добрият клип и си е заслужил наградата. Просто нали става дума за награди, молене за награди, реабилитиране на кариери с награди, та реших да го напиша това нещо. Иначе вероятно Камелия нямаше да я има тази награда за клип. Камелия от реабилитация е нямала нужда в онзи момент когато вече е била име + че не беше от важност за фирмата - нито искаха да и подържат образа на всенародна любимка , нито и даваха незаслужени награди - както при Преслава от въпросната година насам . То не бяха пеене на чужди песни , правене на дуети с кого ли не - Константин, Галена, Елена ... Това е реабилитиране ...Иначе се искефих когато Галена и Емилия викнаха Малина , а не Преса за триото им ... оная газ пика , че после се намърда от яд в мъжкото трио .. толково е ясна че няма и накъде Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Камелия от реабилитация е нямала нужда в онзи момент когато вече е била име + че не беше от важност за фирмата - нито искаха да и подържат образа на всенародна любимка , нито и даваха незаслужени награди - както при Преслава от въпросната година насам . То не бяха пеене на чужди песни , правене на дуети с кого ли не - Константин, Галена, Елена ... Това е реабилитиране ...Иначе се искефих когато Галена и Емилия викнаха Малина , а не Преса за триото им ... оная газ пика , че после се намърда от яд в мъжкото трио .. толково е ясна че няма и накъде Ама то първо излезе ПАЛАТКА, после онея трите си направиха АЛАРМА. Пък и винаги е било 2 лагера - от едната страна Жалка, от другата Преса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Иначе се искефих когато Галена и Емилия викнаха Малина , а не Преса за триото им ... оная газ пика :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И Галка е коварна :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Ама то първо излезе ПАЛАТКА, после онея трите си направиха АЛАРМА. Пък и винаги е било 2 лагера - от едната страна Жалка, от другата Преса. Така ли беше .. Абе 2 лагера и в лагера на Преса само мъже . 1 колежка имаше дето беше в нейния лагер и тя спря да пее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Така ли беше .. Абе 2 лагера и в лагера на Преса само мъже . 1 колежка имаше дето беше в нейния лагер и тя спря да пее Освен с Константин, дали Преса се е чукала и с другите? Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Така ли беше .. Абе 2 лагера и в лагера на Преса само мъже . 1 колежка имаше дето беше в нейния лагер и тя спря да пее Анелия си беше точно от страната на Пресли. КОя е спряла да пее? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И Галка е коварна :1000 (29): Тва е нищо пред това което и направи Преса няколко месеца по късно ...Още помвя възмутения поглед на Емилия , когато Преса изрича - какво съм ви дала .... После как иска да я уважават колегите в това число и Камелия , като я виждат колко е долна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Така ли беше .. Абе 2 лагера и в лагера на Преса само мъже . 1 колежка имаше дето беше в нейния лагер и тя спря да пее Тя нали нещо с Драганински беше престанала да работи, т.е. той май с нея...имаше някаква история и покрай Елена се докопа пак до песен на Велислав. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Анелия си беше точно от страната на Пресли. КОя е спряла да пее? Елена , Анелия по-късно се сдуши с Преса ... тя общо взето се мъкнеше с Андреа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Тва е нищо пред това което и направи Преса няколко месеца по късно ...Още помвя възмутения поглед на Емилия , когато Преса изрича - какво съм ви дала .... После как иска да я уважават колегите в това число и Камелия , като я виждат колко е долна Деса поне не е насъсквала феновете срещу Кама, даже винаги е казвала, че Камче й е много силна и стимулираща конкуренция Ема изкърти тогава, така жално погледна......а когато й поделиха наградата за албум с Цуци и тя не искаше да излезе да си я вземе хахахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Е кво... галенцета по-силно освиркаха Преса :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Не го казвам, защото съм фен на Преса, но винаги е имало нещо много яко и надъхващо в нейната наглост .. както се прави на скромна и тъжна, изведнъж очите й блесват хитро като на лисица и почва да се хили до уши :1000 (29): 1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Не го казвам, защото съм фен на Преса, но винаги е имало нещо много яко и надъхващо в нейната наглост .. както се прави на скромна и тъжна, изведнъж очите й блесват хитро като на лисица и почва да се хили до уши :1000 (29): Нежна дрога Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
youtobe Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Нежна дрога хахахахаххахаххаххаха , тъпо ли ти е Калино момее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 хахахахаххахаххаххаха , тъпо ли ти е Калино момее Не, обожавам гадната наркоманка, която комплексира колежки и феновете им, вкл. и теб Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 4 Report Share Публикувано Януари 4 Анелия си беше точно от страната на Пресли. КОя е спряла да пее? Анелия може би по-отскоро, откакто направиха дует, даже не се знае дали не е просто професионален тоя ангажимент. Анелия тогава си беше малко неадекватна, пак имаше успехи и се приемаше добре, но не беше пряк участник в борбата, както бяха Преслава и Галена. А Преслава тогава наистина се буташе навсякъде, явно за да държи позиции, най-вече при мъжете ѝ се получаваше: - записа дует с Борис Дали - записа два дуета с Константин - записа своя версия на "За да те забравя" на Милко Калайджиев и я пускаше на участия на плейбек, и печелеше овации чрез нея; точно около това Камелия повдигна въпроса за пеенето на плейбек на песни на колеги, жалко, че много хора не я разбраха и Преслава като ѝ репликира, извъртя нещата към пеенето на живо като цяло, а Камелия имаше предвид друго - своите си песни всеки да си ги пее, както иска - негова си работа, обаче чужди песни като ще пее и ще изкарва пари с тях, поне да ги пее на живо, а не да им прави записи като Андреа, която тогава ѝ отвърна във "Фейсбук", съжали, изтри си профила и после не посмя нищо да каже. - излезе с Илиян на сцената, когато той пя "Тупалка" на наградите - излизаше с Илиян, Борис Дали и Константин, когато пееха "Палатка" на концертите - записа своя версия на песен на Дилан от Драганински - записа дует с Елена от Драганински Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Обачe, като си слушам аз "Някой ден" на Камелия не мога да спра да мисля как се връзва текста с текущата и ситуация и си мисля, дали пък не е посветена на Митко? Ти не вярваш в никой и в нищо! Нямаш страх и от Бога! Да споря с теб е излишно, но да мълча, aз не мога! (И така и направи. Хич не си замълча.) Нямаш очи да видиш как си подритваш живота и не зная за тебе има ли нещо свято. Всичко ми взе нищо не даде в замяна! (Ама той наистина нищо не и даде в замяна на толкова години труд) Знаеш добре,че е истина... Знам,някой ден очите си слепи ти ще отвориш! (Ще осъзнае Митака грешките си, но когато жанра е за нищо вече) Пред Бог и мен на колене прошка ще молиш! Знам,някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има! (Още от 2007 г. се е зарекла, че ще напусне и няма да се връща ) Не изричай думи горчиви, да те слушам не мога! Ти си виновен за всичко! Признай си поне пред Бога. Всичко ми взе нищо не даде в замяна! Знаеш добре, че е истина... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Да, даже още тогава бях писал някакъв текст гавър във връзка с песента. Но все пак не е като нищо да не й е дал - 10 секунди време на юбилейния концерт, че е Певица на 2002 година :1000 (29): Иначе от утре Пайнер да го няма и чалгата да е загинала, той старините, че и тези на децата си е подсигурил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Aitosa Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Не знам защо всички мислят, че едва ли не Камелия се мрази с Митко Пайнера. Просто имат различни виждания за това как се прави кариера, и как тя би следвало да се развива. За г-н Димитров явно има един връх, който като се достигне, и вече друго не му трябва и не се интересува от развиването на даден продукт, докато Камелия си е изградила името и всичко с години къртовски труд, и няма как да легне на едно място и да спре да се развива, както и да рискува. Аз се радвам, че тя успя да стигне до пълната свобода в кариерен аспект и сега може да работи с който си иска, както си иска и да си прави каквото на нея й е кеф. Точно сега експериментите, които евентуално би направила, биха били истински такива, защото няма кой да я ограничи и откъм автори и откъм бюджет, и откъм това кога, как и защо да представи нова песен и клип. Точно 2015 ще бъде изключително интересна да си наблюдател в чалга средите и се радвам, че също ще бъда част от това- все едно се качваш на влакче в увеселителен парк, има я и тръпката, и приятното преживяване Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Радвам се, че Камелия ще прави музика, точно според нейните изисквания за хубава музика и без ограничения, ще ми е интересно да наблюдавам. "Престъпно е", което явно беше първото от поредицата, не ми допадна много, но се надявам следващите да ми харесат. Предполагам, че ще има всякакви песни, Камелия сме я виждали да се кефи, докато изпълнява и бързи весели песни, и балади, така че очаквам с интерес! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 По прости сметки Камелия би трябвало да пусне песента до 2 3 дена - около рожденния ден . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.