Ivanhoe Публикувано на Декември 24 Report Share Публикувано на Декември 24 IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1733785/ Държава: Швеция , Дания Година: 2011 Когато тяло е намерено на моста между Дания и Швеция, точно на границата, датски инспектор Мартин Рьод и шведски Сага Норен трябва да споделят компетентността и да работят заедно, за да намерят убиеца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Да си дойдемЕ на думата. Остават ми още два епизода от първи сезон. Иначе много ме кефи сериалът, супер интересен и факта, че се говори шведски увеличава многократно тръпката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 24 Author Report Share Публикувано Декември 24 Държава: Швеция , Дания ??? не мерси, аз гледам само американски сериали Не ти предлагам да го гледаш. Това е за хора, които го гледаме. Гледай си американските. Те американците не се забавиха да му направят копие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Декември 24 Report Share Публикувано Декември 24 Наистина това, че не е американски, го прави толкова добър. Много по-интересни и неклиширани са героите. Самите ситуации не са преувеличени и изглеждат реални. Героите си имат характери, но не са с някакви предоминантни черти, не са герои функции, а просто са си такива, каквито са, точно както в реалния живот. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Държава: Швеция , Дания ??? не мерси, аз гледам само американски сериали Личи си, не блестиш с интелект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 Каста за трети сезон. Няма да гледаме Мартин за съжаление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Само Сага ли трябва да познаваме, или вече съм ги позабравил? :1000 (29): Интересно дали останалите са шведи или датчани, бях чел една статия, че 3-ти сезон щял да е "по-датски от всякога". Сигурно ще компенсират, че Мартин го няма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 21 Author Report Share Публикувано Август 21 На мен не са ми познати другите герои. Малко ми бият на хакери двамата вдясно. Нищо чудно да подхванат подобна история този сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Втори сезон как е, нещо не ме впечатли първия епизод и го стопирах. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Втори сезон как е, нещо не ме впечатли първия епизод и го стопирах. :1000 (29): Че доста як си е, мен еднакво ми харесват и двата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Нов трейлър. Разкриват горе-долу как ще се развива сезона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Хм, Сага ми изглежда доста емоционална. Интересно. Бтв, много съм горд, че хванах някои думи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 24 Author Report Share Публикувано Август 24 Появява се майка й все пак. Може да разберем защо е толкова странна в държанието си понякога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Аз защото го гледах от телефона и там нали не се пускат субтитрите и това с майката не го бях чул. :1000 (29): А като соменах "субтитри", колко ли време ще отнеме да излязат английските субтитри? Дано да става бързо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Айдее, излезе първи епизод. Ще го гледам днес, нищо че е със шведски субтитри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.